0755.405.045/Buruiana Petrica disponibil tot timpul
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Piatra Neamț
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Imi aduc aminte cu drag de maciurile jucate cu ci din Neamț , nu stiu ce s-a intamplat dar imi pare rau ca activitatea intensa care era s-a redus simtitor.Se stia bine atunci cand venea neamtul la concurs unul din locurile fruntase era ocupat.Imi pare rau dar asta este treaba celor de acolo.Sper intr-o revenire a jucatorilor de valoare din PIATRA NEAMT.SUCCES SI SA AUZIM DE BINE
Comentariu
-
Salutare tuturor !
Anuntam pe cei interesati ca incepand de luni 3 decembrie se poate juca tenis de masă si la Ursuleti, in incinta Uniservice Graitaru ( fostul showroom Skoda) , unde se va deschide in cateva zile un centru de distractii indoor, inclusiv cu jocuri kinetice pe Xbox si PS3. Deocamdata sunt 2 mese noi de tenis, dar intentionam pe parcurs sa mai aducem. Tarifele sunt : 10 lei / ora / masa 2 persoane , 16 lei / ora / masa 4 persoane. Paletele si mingile sunt incluse in pret. Programul va fi zilnic de la ora 09,00 la ora 21,00 ( ultima masa- se inchide la ora 22,00 ).Exista si cafea, sucuri racoritoare, gustari tip snacks,cornuri,etc.
Va asteptam !
Comentariu
-
Postat în original de bogu0191 Vezi postSalut. Caut partener de tenis in Piatra-Neamț.
Nivel: mediu spre avansat.TRUST NO ONE !
Comentariu
Comentariu