0755.405.045/Buruiana Petrica disponibil tot timpul
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Piatra Neamț
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
junior- 16.mai.2011
- 107
- Lyon, Franta + Piatra Neamț
- 31
Likes given: 0Likes received: 0
Buna ziua, daca ma mut la Piatra Neamț saptamana viitoare imi poate spune cineva va rog unde se joaca si eventual cu ce program?
Multumesc anticipat
Comentariu
junior- 16.mai.2011
- 107
- Lyon, Franta + Piatra Neamț
- 31
Daca stie cineva unde pot juca sau e dornic de o miscare in Piatra, va rog sa-mi dati un telefon la 0728723365.
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3451
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 433Likes received: 543
Imi aduc aminte cu drag de maciurile jucate cu ci din Neamț , nu stiu ce s-a intamplat dar imi pare rau ca activitatea intensa care era s-a redus simtitor.Se stia bine atunci cand venea neamtul la concurs unul din locurile fruntase era ocupat.Imi pare rau dar asta este treaba celor de acolo.Sper intr-o revenire a jucatorilor de valoare din PIATRA NEAMT.SUCCES SI SA AUZIM DE BINE
Comentariu
0741925798/Buruiana Petrica disponibil tot timpulNittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
Salut! Poate sa imi spuna cineva care mai sunt locurile acum, in 2012, unde se poate juca tenis de masă ? Si care ar fi programul si preturile ? Multam !
Comentariu
Salutare tuturor !
Anuntam pe cei interesati ca incepand de luni 3 decembrie se poate juca tenis de masă si la Ursuleti, in incinta Uniservice Graitaru ( fostul showroom Skoda) , unde se va deschide in cateva zile un centru de distractii indoor, inclusiv cu jocuri kinetice pe Xbox si PS3. Deocamdata sunt 2 mese noi de tenis, dar intentionam pe parcurs sa mai aducem. Tarifele sunt : 10 lei / ora / masa 2 persoane , 16 lei / ora / masa 4 persoane. Paletele si mingile sunt incluse in pret. Programul va fi zilnic de la ora 09,00 la ora 21,00 ( ultima masa- se inchide la ora 22,00 ).Exista si cafea, sucuri racoritoare, gustari tip snacks,cornuri,etc.
Va asteptam !
Comentariu
Buna , ai mai gasit partener ?
- - - Actualizat - - -
Bravo , voi trece sigur...Blade DR. Neubauer special
Forhand Donic Barracuda
Backhand Neubauer DIamant
Comentariu
Care mai e orarul la CFR?Pot sa vina si amatorii ca sa mai invete si ei cate ceva?Donic Burn OFF -
Butterfly Sriver FX 2.1/Butterfly Sriver FX 2.1
Comentariu
cadet- 11.iul.2007
- 745
- Piatra Neamț
- 65
Tenis de masă....Piatra -Neamț
Se poate juca la sala CFR. Pentru informații tel.0744379756....Dan Andrei
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 462
La asa dotare ... nici ca mai trebuiesc mese ! M-ai convins !
Va vizitez luna viitoare !
Hai, sa auzim numai de bine !
Comentariu
Am masa de tenis acasa si caut un partener pentru a juca de 2 sau 3 ori pe saptamana. Ma puteti contacta la 0745335933 sau mesaj privat
Comentariu
Postat în original de bogu0191 Vezi postSalut. Caut partener de tenis in Piatra-Neamț.
Nivel: mediu spre avansat.TRUST NO ONE !
Comentariu
3 mese Donic Waldner Classic 25 va asteapta in incinta Liceului Forestier!Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:57.Procesare...X
Comentariu