Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Atanasiu Alexandru - Arad - Incepatori
P.S.: Daca se poate rezolva problema cu umiditatea excesiva (Paleta este uda si nu mai exista spin ) cu un ventilator mai mare sau 2 se poate rezolva zic eu
Iubesc sportul mai mult decat orice si cei care vor sa afle povestile mele .. vizitati: http://alexone.ro Forehand: DHS Hurricane Neo Blue Sponge - Backhand: DHS Hurricane Neo Orange Sponge
As sugera înlocuirea mingilor turneului cu andro dat fiind ca la A+ la Pitești se va juca cu ele. Va fi mult mai ușor pt cei care participa la ambele turnee.
Deja mă gîndesc să mă retrag... Astea ?s ca alea gewo de la Brașov
Cu ce am greșit oare? 😂
Adevarul e ca si la Turneul de la Cheile Gradistei, au fost comentarii privitor la mingi, si probabil vor fi cam tot timpul(cine urmareste meciuri pe youtube o sa vada ca si la Harimoto sau alti jucatori de top verifica mingile inainte de a incepe partida, chiar de mai multe ori, si cand ceva i se pare suspect o da arbitrului care ii da alta - desi cred ca acele mingi sunt superverificate). Asa ca parerea mea e ca nu se poate rezolva problema decat partial, si anume se pune o votare la fiecare turneu, in care cei care participa pot vota, si atunci daca majoritatea voteaza joola flash, aia e, daca voteaza andro la fel etc. Pana la urma cei care merg la turneu joaca cu ele.
In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
Dalai Lama
Adevarul e ca si la Turneul de la Cheile Gradistei, au fost comentarii privitor la mingi, si probabil vor fi cam tot timpul(cine urmareste meciuri pe youtube o sa vada ca si la Harimoto sau alti jucatori de top verifica mingile inainte de a incepe partida, chiar de mai multe ori, si cand ceva i se pare suspect o da arbitrului care ii da alta - desi cred ca acele mingi sunt superverificate). Asa ca parerea mea e ca nu se poate rezolva problema decat partial, si anume se pune o votare la fiecare turneu, in care cei care participa pot vota, si atunci daca majoritatea voteaza joola flash, aia e, daca voteaza andro la fel etc. Pana la urma cei care merg la turneu joaca cu ele.
Decizia apartine 100% organizatorului! Noi participanții avem dreptul sa alegem daca participam sau nu! Nu suntem obligați sa participam! Deci pas ! Nu sunt de acord cu ce ați scris mai sus! Scuze de interventie!( dar deja e prea mult! Mingi / suprafata de joc! Lumina! Etc! Etc! Etc! NU NE OBLIGA NIMENI SA PARTICIPAM! Mergem din pura voința!) RESPECT!
Postat în original de Mitar Marius TiberiuVezi post
Decizia apartine 100% organizatorului! Noi participanții avem dreptul sa alegem daca participam sau nu! Nu suntem obligați sa participam! Deci pas ! Nu sunt de acord cu ce ați scris mai sus! Scuze de interventie!( dar deja e prea mult! Mingi / suprafata de joc! Lumina! Etc! Etc! Etc! NU NE OBLIGA NIMENI SA PARTICIPAM! Mergem din pura voința!) RESPECT!
Ai perfecta dreptate, eu am facut un comentariu ca si cum as fi organizator(desi nu sunt). Adica as alege mingile cu care vor jucatorii sa joace, nu le-as baga pe gat unele doar pentru ca le-am primit sponsorizare, sau le-am luat mai ieftin cu cativa lei. Scuze daca ai inteles altceva.
In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
Dalai Lama
Acum de curand am fost in Republica Moldova cu copii de la Mediaș la un turneu international si cand a inceput primul meci nu aveau minge si am mers la organizatori sa le cer una si au ras toti de la masa juriului si au incercat sa imi explice ca nu pun mingi la dispozitie ,ci fiecare jucator joaca cu mingea personala si daca cei doi nu se inteleg li se anuleaza meciul.O metoda dura dar clara.
Comentariu