As vrea niste detalii legate de lemnele prezentate in titlu. Cei care au jucat cu ele, si pot spune cateva caracteristici la fiecare. Orice informatie e binevenita. Am jucat cu un SCHLAGER CARBON, si cu un STRATO. Mi s-au parut a fi lemne deosebite. Cum e prin comparatie AXELO? Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Comparatie XIOM STRATO vs AXELO vs BTY SCHLAGER CARBON
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 15 (0 members and 15 guests)
-
Re: Comparatie XIOM STRATO vs AXELO vs BTY SCHLAGER CARBON
te salut,Anomis. Eu personal am jucat identic ca si tine cu Schlager Carbon si mi-am facut comanda la un lemn Strato de la Xiom si despre parerea mea eu zic ca este un lemn exceptional are viteza si un control fenomenal ti-l recomand cu caldura si urmareste caracteristicile lemnului Strato pe site de la Xiom.Este un lemn pentru topspin si atac.O sa te lamuresti cind o sa joci cu el.Cit despre Axelo nu e prea mare diferenta urmarind propietatile lemnului pe site o sa iti dai seama care e mai bun. Multa bafta!Amultart of+//Tenergy 64//Tenergy 64
Multumesc Calin. Ai putea totusi sa-mi spui cam ce ar avea STRATO in plus fata de SCHLAGER, sau AXELO? Multumesc inca o data.
Comentariu
organizator local- 12.mar.2007
- 727
- București
- 64
Likes given: 1Likes received: 26
incercati pentru comparatii
www.xiomtt.com.
eu recomand si lemnul XIOM-IGNITO-FLARED
multumesc
Comentariu
La ce preturi aveti STRATO / IGNITO / AXELO. Ma intereseaza doar maner drept.
Comentariu
- 727
- București
- 64
deocamdata am doar miner concav.
pret-70 euro
daca doriti comand.....
multumesc
0728747067-gelu
Comentariu
Nu a mai jucat nimeni cu STRATO sau AXELO? Ma intereseaza mai multe pareri despre cele doua lemne (ideeal o comparatie, dar si informatii separate ma ajuta)
Comentariu
Ceva descriere din experienta voastra Ignito vs Strato se poate ?Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
- 727
- București
- 64
Se pare ca din gama IGNITO,STRATO,AXELO,AXELO-are cel mai bun control ,fiind lemn OFF+
de fapt toate cele 3 lemne sunt OFF+,colectia NOVUS CARBON-HISO HINOKI
http://www.xiomtt.com
MULTUMESC
Comentariu
Postat în original de anomisNu a mai jucat nimeni cu STRATO sau AXELO? Ma intereseaza mai multe pareri despre cele doua lemne (ideeal o comparatie, dar si informatii separate ma ajuta)
Sper ca opinia mea sa nu vina prea tarziu, dar am vazut ca oricum nu sunt raspunsuri prea multe.
Am jucat cu mai multe lemne Xiom, iar comparatia ceruta s-ar putea rezuma la urmatoarele:
Graficele Xiom vor sa elimine viteza si controlul lemnelor, aducand alte informatii ca "hit feel=rigiditate", "touch feel=senzatia de impact", "rebound measure=viteza" si " high speed performance=dwell time"
Totusi, de multe ori ele ingreuneaza comparatia lemnelor.
Un exemplu: Strato are "high speed performance"=+2 repulsive, ceea ce insemna viteza maxima la impactul cu mingea, iar Axelo are acceasi caracteristica zero. De spus ca +2 repulsive inseamna "dwell time" minim si viteza maxima, iar +2 captive inseamna dwell time maxim.
Cu toate acestea, Strato are posibilitatile de topspin maxime (clasic, modern si extrem), iar Axelo doar clasic, 80% din modern si doar 50% din extrem, chestiuni cam contradictorii.
Ca sa rezum, ambele au viteza 9, iar la control Strato are 2, Axelo are 7, cifre verificabile pe site-ul de mai jos.
Intr-adevar cu Strato joci, dar simti mult mai putin unde pui mingea. Cu Axelo, lucrurile se schimba radical. Plus rezerva de putere de la distanta, datorita grosimii lemnului(7,3 mm fata de 6,8mm)
Iata pt. edificare un site care este distribuitor doar pt. 4 branduri (Xiom, TSP, Joola, Champion)
Xiom Strato: http://www.tabletennisstore.us/p-28-xio ... blade.aspx
Xiom Axelo: http://www.tabletennisstore.us/p-27-xio ... blade.aspx
Si deoarece au fost intrebari si despre Ignito, acesta are viteza ceva mai mica decat celelalte doua (7) dar controlul intre ele (4). Nu am pareri personale, nu am jucat cu Ignito. Iata link-ul:
Xiom Ignito: http://www.tabletennisstore.us/p-4-xiom ... blade.aspx
Tot ce pot spune, este ca un amic de-al meu care juca cu Strato, a migrat si el la Axelo dupa ce l-am luat eu si l-a incercat si el. Eu joc cu Axelo cu Coppa JO Platin el cu Axelo cu Donic Baracuda.
Mentionez ca amandoi suntem clientii d-lui Gelu, unic importator XiomHM Levi OFF- ST : T05/Rakza9
HM Levi OFF ST : T05/Donic slice
Nu poti atinge perfectiunea, ci doar sa tinzi la ea
Comentariu
Schlager CarbonLemn DHS Hurricane King
Fete:Butterfly Tenergy 25 forhand,Yasaka Pryde backhand
Comentariu
Cred ca s-a luat dupa graficele de pe site-ul xiom.
http://www.xiomtt.com/
Comentariu
Postat în original de Eugence inseamna topspin extrem?Blade DHS PG 2
Comentariu
Postat în original de Eugence inseamna topspin extrem?
Topspin clasic este cel in care folosesti bratul si antebratul, fara torsiunea corpului.
Topspin modern este cel care implica si corpul pt. accelerarea miscarii (este adus de scoala noua de antrenori, cei vechi sustinand ca topspinul se executa din brat si antebrat)
Topspin extrem=loop, ar fi un topspin modern impins la extrem, unde mingea coboara pe partea finala extrem de rapid si este foarte "arcuit", avand viteza tangentiala de lovire la maximum posibil din ceea ce permite echipamentul + "echipamentul uman"HM Levi OFF- ST : T05/Rakza9
Comentariu
Bune precizari
In lumina lor Xiom Strato e tata topspinului atunci. Nu degeaba mi-a placut mie cu o combinatie de Skyline Tg2 pe Fh si Sriver G2 pe rever. Mergea paleta ca unsa , plecau numa soparle din ea.Blade DHS PG 2
Comentariu
deci cu alte cuvinte topspin extrem e "chinese fh loop kill"Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
Postat în original de valiBune precizari
In lumina lor Xiom Strato e tata topspinului atunci. Nu degeaba mi-a placut mie cu o combinatie de Skyline Tg2 pe Fh si Sriver G2 pe rever. Mergea paleta ca unsa , plecau numa soparle din ea.HM Levi OFF- ST : T05/Rakza9
Comentariu
Postat în original de manyaku88deci cu alte cuvinte topspin extrem e "chinese fh loop kill"
Era frumos sa faci ochii de chinez si sa poti lovi ca eiHM Levi OFF- ST : T05/Rakza9
Comentariu
Postat în original de lagarderePostat în original de manyaku88deci cu alte cuvinte topspin extrem e "chinese fh loop kill"
Era frumos sa faci ochii de chinez si sa poti lovi ca eiBlade DHS PG 2
Comentariu
Postat în original de lagardereEste intr-adevar, dar pierzi la control.Blade DHS PG 2
Comentariu
buna asta...dar cred ca ar cam trebui sa te fi apucat mic - vezi filmul cu Timo BollLemn: Maze OFF
Fete: in cautare...
Comentariu
Postat în original de leonebuna asta...dar cred ca ar cam trebui sa te fi apucat mic - vezi filmul cu Timo BollBlade DHS PG 2
Comentariu
Graficele Xiom sunt o gaselnita foarte fericita deoarece rezolva problema cu controlul - fiecare lemn are o indicatie la ce tip de joc trebuie folosit. Asta consider eu ca reprezinta factorul CONTROL la un lemn - potrivirea cu un anume tip de joc nu relatia invers proportionala cu viteza lui.Blade DHS PG 2
Comentariu
Postat în original de valiPostat în original de lagarderePostat în original de manyaku88deci cu alte cuvinte topspin extrem e "chinese fh loop kill"
Era frumos sa faci ochii de chinez si sa poti lovi ca eiHM Levi OFF- ST : T05/Rakza9
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:46.Procesare...X
Comentariu