Multumesc tuturor in mod egal . A fost greu pt. toti , dar ne- am descurcat binisor ,restul e vorbarie ....una tare; printre lucruri uitate , ce gasim ?.....o masina ! ...un Opel uitat in parcare ( cu cheia in el )����������
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Munteniei", Târgoviște - 06.07.2019
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)
-
maestru
- 12.ian.2013
- 2396
- București
- 64
Likes given: 576Likes received: 1336
Postat în original de adilazaroiu Vezi postMultumesc tuturor in mod egal . A fost greu pt. toti , dar ne- am descurcat binisor ,restul e vorbarie ....una tare; printre lucruri uitate , ce gasim ?.....o masina ! ...un Opel uitat in parcare ( cu cheia in el )����������
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1801
- București
- 72
Likes given: 734Likes received: 1334
Stima deosebita pt Dl. Pralea ! Atentie la preluari-serviciu-taiat si locul 1 este aproape ! Felicitari !Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
Comentariu
organizator local- 13.feb.2012
- 1215
- alba iulia
- 71
Likes given: 14Likes received: 243
Organizarea și conditiile de joc,au depasit asteptarile tinand cont de plangerile de la turneele din ultima vreme.Gazde deosebit de primitoare si prietenoase.Conditii in care m-am lipit de un turnulet al Chindiei,Multumesc pt aprecieri,multumesc pentru tot ! In mod special ,Felicitari Sandor !
Comentariu
senior- 21.feb.2011
- 1199
- Târgoviște
- 46
Likes given: 1246Likes received: 973
Pictures!!!
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind TapatalkBlade:Butterfly Innerforce ZLC
FH: Donic Bluefire JP 01 max
BH:Yasaka Rakza X max
Comentariu
senior- 10.oct.2017
- 418
- sanzieni jud covasna
- 44
Likes given: 612Likes received: 282
Postat în original de daviris Vezi postOrganizarea și conditiile de joc,au depasit asteptarile tinand cont de plangerile de la turneele din ultima vreme.Gazde deosebit de primitoare si prietenoase.Conditii in care m-am lipit de un turnulet al Chindiei,Multumesc pt aprecieri,multumesc pentru tot ! In mod special ,Felicitari Sandor !
Comentariu
senior- 10.oct.2017
- 418
- sanzieni jud covasna
- 44
Likes given: 612Likes received: 282
Postat în original de tobyas69 Vezi postSterczer Șandor prin tot ceea ce face e un mare campion: muncitor, onest, prietenos, perfecționist.
Ești un om de mare calitate, Șandor!
Bravo ție!
Felicitări Marius! Ești pe val. [emoji4]
Din câte văd, a fost un turneu extraordinar; îmi pare tare rău că nu am putut participa.
Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
Comentariu
Postat în original de adilazaroiu Vezi postMultumesc tuturor in mod egal . A fost greu pt. toti , dar ne- am descurcat binisor ,restul e vorbarie ....una tare; printre lucruri uitate , ce gasim ?.....o masina ! ...un Opel uitat in parcare ( cu cheia in el )����������
Multumesc organizatorilor pentru eforturile depuse, deasemenea si colegilor participanti pentru sfaturile oferite in speta masinii.
Multumiri lui Alex Chirica pentru intelegere si transportul asigurat, un mare gentelman. In final copilul si-a recuperat masina cam pe la 2 noaptea dupa un drum dus/intors la București. Firele de par alb inca nu au aparut, insa experienta de viata va fi nepretuita.
Sa ne revedem cu bine,
Multumesc
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:00.Procesare...X
Comentariu