am si eu o intrebare ;ma suzati daca nu am inteles bine , grosimea fetelor inflenteaza controlul adica fete de 1,8\1,9 au un control mai bun iar cele de 2,1\2,2 sunt mai rapide , as dori sa-mi achizitionez niste sriver fx dar nu stiu ce sa aleg ,parerea mea ca am un joc cu mingi liftate la semidistanta,multumesc mult.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
grosime fete
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Re: grosime fete
Termenul de "liftat" e din tenisul de camp si ar fi echivalentul topspinului. Interesent e ca DONIC introduce in tenisul de masa termenul de "slice", numindu-si fata special conceputa pentru chop chiar SLICE(in traducere directa insemnand a felia). In romaneste noi taiem mingea, englezii o feliaza!Scuze pentru off topc...Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Re: grosime fete
Cand dai "lift" mingea merge oarecum mai inalt ca la un topspin,cu mai mult efect si mai incet
pe engleza e "loop"Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:11.Procesare...X
Comentariu