Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vreau sa schimb fetele la paleta. Astept pareri.

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Vreau sa schimb fetele la paleta. Astept pareri.

Am participat prima data la turneul Amatur organizat la Gura Humorului unde m/am simtit excelent chiar daca am castigat numai 3 seturi. Felicitari organizatorilor! Si pentru ca am avut probleme la servele cu mult efect ma gandesc sa/mi schimb fetele la paleta.
    Acum am lemn Joola Trix medium si fete Joola 4 you + Joola 4 all.
    Ma gandesc sa/mi pun o fata cu un control bun pe BH si o fata cu viteza mai mare pt FH. Ce credeti ca s/ar potrivi pentru lemnul meu? Multumesc!

Re: Vreau sa schimb fetele la paleta. Astept pareri.

Daca ai avut probleme cu receptionarea servelor cu mult efect, inseamna ca schimbarea fetelor, ar fi in acest moment o greseala. Trebuie mai mult antenament.
    Lemn- Bty Viscaria
    FH - TENERGY 05
    BH - TENERGY 80

Comentariu

Trebuie mai mult antrenament si inainte de a schimba probeaza la cineva niste fete ca sa iti faci o idee daca cu alea faci preluare mai buna.
      Eu nu am o parere buna despre fetele pe care le folosesti acum.
      Salut!

Comentariu

nici eu nu am o parere prea buna despre fete - am jucat si eu cu ele, nu prea iti ofera multe posibilitati. Oricum iti trebuie ceva tot cu mult control, dar mai mult spin, nu trebuie sa exagerezi cu fete prea rapide. De recomandat nu sunt in masura sa recomand nimic. Cred ca fete cu burete mai moale si ceva mai subtiri..maxim 1.8-1.9

Comentariu

Daca a avut probleme cu receptionarea servelor cu mult spin, inseamna ca fetele cu si mai mult spin vor inrautati situatia. La fel si cu viteza. De aceia nu am recomandat altceva, desi nici eu nu consider fetele pe care le are, prea "bune". Nu cred insa ca schimbarea fetelor, poate modifica radical jocul in bine, in acest moment. Daca insa are nevoie de un stimulent "psihologic" cu mult control, recomand Butterfly Solcion 1.9 sau Donic Sonnex JP Gold de 2.0 ca solutii moderne sau Yasaka Mark V 30 sau Mark V GPS ca solutii "clasice".
          Poate sare iepurele din joben .
          Lemn- Bty Viscaria
          FH - TENERGY 05
          BH - TENERGY 80

Comentariu

multumesc pentru sfaturi. am ajuns la concluzia ca trebuie sa joc mai mult si dupa aia sa ma gandesc la alte fete.

Comentariu

Procesare...
            X