Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Se poate clarifica putin urmatoarea afirmatie? (poate nu am inteles eu bine) Openul este impreuna cu Elite?
"SISTEMUL DE JOC:
- trei turnee: incepatori, avansati, open+elite. (Aici apare Open+Elite, iar incepatori si avansati completeaza lista de trei turnee)
- numar maxim de participanti: Incepatori - Avansati - 72, Open - 72, elite - 36. " (Iar aici apar 2 categorii diferite la Open si Elite fiecare cu nr de participanti)
Se poate clarifica putin urmatoarea afirmatie? (poate nu am inteles eu bine) Openul este impreuna cu Elite?
"SISTEMUL DE JOC:
- trei turnee: incepatori, avansati, open+elite. (Aici apare Open+Elite, iar incepatori si avansati completeaza lista de trei turnee)
- numar maxim de participanti: Incepatori - Avansati - 72, Open - 72, elite - 36. " (Iar aici apar 2 categorii diferite la Open si Elite fiecare cu nr de participanti)
Se joaca separat la categoria ELIT, separat OPEN, si a treia categorie este una comasata intre avansati si incepatori.
Bardocz Szilard - Capeni - elite
Pethő Mih?ly - Racosul de Sus - open
Bartha Istv?n-Zsolt - Aita Mare - avansati
Bartha Zsolt-Attila - Aita Mare - avansati
Comentariu