Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Nicu Constantin din Iași, la Open.
Eram inscris însă nu m-am regasit pe listă. Inteleg ca s-au sters posturile initiale, dar cred că totusi trebuia asteptata confirmarea celor deja inscrisi.
Mult succes organizatorilor si tuturor participantilor!
Calculul meu era pt 19.91 dar organizatorii Amatur au hotarat sa acorde la locul 1, 3 puncte in plus din iulie 2019. S-a aplicat prevederea chiar daca turneul era din iunie 2019. N-ai ce sa-i faci daca nu se specifica dupa ce calendar se aplica regulamentul Amatur. Dupa cel mayas, poate ? Nu-i mare suparare , toti prietenii mei sunt la open, ma simteam oarecum stingher .
Spre deosebire de turneul de acu doua luni de la Roman,unde afluenta peste estimari a Avansatilor a determinat schimbari de program,aici categoria la care s-au inscris preponderent participantii este Open ul..am marit limita inscrierilor la 60,ne vom descurca cumva ,orele de incepere ale categoriilor raman aceleasi,poate Openul va incepe putin mai repede,ar fi bine sa fiti in jurul orei 13.00 la sala(sali)
Comentariu