Multumesc Petre!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa OLIMPIA", Ploiești - 27.07.2019
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
maestru
- 08.iun.2015
- 496
- Brașov
- 38
Likes given: 261Likes received: 258
Postat în original de nitu serban Vezi postForța Prahova!
Va așteptăm la noi, week-end-ul viitor.
Vor fi aceleași condiții excelente de joc [emoji971][emoji3]
https://www.youtube.com/channel/UCUo...RVMbKfWxb7sp6w
https://www.facebook.com/309680636343003
Comentariu
Felicitari Serban! Felicitari Ovidiu!
Bravo![emoji471][emoji954]
Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk"Be your self, everyone is already taken"- Oscar Wilde
Comentariu
Felicitari Ionut! Felicitari Cristi![emoji471][emoji954]
Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk"Be your self, everyone is already taken"- Oscar Wilde
Comentariu
Multumesc frumos tuturor pentru felicitari.A fost un turneu foarte greu cu jucatori de valoare si as vrea sa felicit toti prahovenii care au urcat pe podium,organizatorilor pentru buna desfasurare a turneului si a conditiilor foarte bune de joc.Va doresc o duminica frumoasa si sa ne vedem sanatosi!
Comentariu
Multumim organizatorilor pentru efortul depus si felicitari castigatorilor! Conditiile au fost excelente din toate punctele de vedere. Un turneu foarte reusit!
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4645
- Târgoviște, DB
Likes given: 420Likes received: 1326
Postat în original de Mastertao Vezi postConditii excelente de joc , pe organizatori i-as propune sa conduca in guvern poate asa vom progresa si noi ca tara, felicitari domnilor, un concurs fara cusur!Felicit deasemenea pe toti participantii la aceasta competitie!
Felicitari tuturor participantilor, a fost un turneu cu un inalt nivel al jocului, cu meciuri crancene, demne de un A+ veritabil, ambitia de a castiga a fiecarui jucator atingand cote maxime!!!
Va multumim pentru participare si sa ne revedem sanatosi!
Ah, si sa nu uit, inca o data un mare "La multi ani!" lui Cornel Dumitrescu, sper din tot sufletul ca, dupa ce a fost martor la Marea Unire de la Alba Iulia, sa fie prezent si la inaugurarea Autostrazii Ploiești-Brașov din 2060.Ultima editare de Bogdan V; 28.iul.2019, 12:35.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi postbuna dimineata.le multumesc organizatorilor pentru conditiile oferite si discretie.felicitari tuturor celor implicati.multumesc marian bogdan pentru fotografii.o duminica relaxanta.o meritati din plin !
La multi ani Cornel D.
Comentariu
boboc- 02.ian.2019
- 196
- București
- 39
Likes given: 41Likes received: 24
Postat în original de Cristian Istrate Vezi postSalutare tuturor, felicit organizatorii ca au avut inspiratia sa aleaga Sala Polivalenta, s-a putut juca in conditii decente... si cand te gandesti ca s-a turat doar o unitate a aerului conditionat. Un turneu bun in compania unor colegi deosebiti... de asemenea ma bucura mult faptul ca am spart ghinionul si am arestat medalia 30...sa ne vedem sanatosi si sa auzim de bine !
Comentariu
Felicitări tuturor laureaților celor 4 categorii, cu o mențiune specială pentru brașovenii Roman Iulian și Ilie Marius dar și pentru Sterczer Șandor, Nițu Șerban, Boțoc Ovidiu, Cristi Istrate și Voicu Ionuț!
Toate cele bune!
Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind TapatalkBlade: Nittaku Acoustic;
FH: Butterfly Tenergy 05;
BH: Victas Stiff.
Comentariu
Postat în original de Bogdan V Vezi postMultumim pentru aprecieri, dar incercam sa ne mentinem la un nivel "curat", unde aerul este conditionat doar de instalatia cu freon, si nu intoxicat de mizeriile din politica.
Felicitari tuturor participantilor, a fost un turneu cu un inalt nivel al jocului, cu meciuri crancene, demne de un A+ veritabil, ambitia de a castiga a fiecarui jucator atingand cote maxime!!!
Ah, si sa nu uit, inca o data un mare "La multi ani!" lui Cornel Dumitrescu, sper din tot sufletul ca, dupa ce a fost martor la Marea Unire de la Alba Iulia, sa fie prezent si la inaugurarea Autostrazii Ploiești-Brașov din 2060.
Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind TapatalkBlade: Nittaku Acoustic;
FH: Butterfly Tenergy 05;
BH: Victas Stiff.
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2368
- București
- 64
Likes given: 573Likes received: 1290
Postat în original de Bogdan V Vezi postMultumim pentru aprecieri, dar incercam sa ne mentinem la un nivel "curat", unde aerul este conditionat doar de instalatia cu freon, si nu intoxicat de mizeriile din politica.
Ah, si sa nu uit, inca o data un mare "La multi ani!" lui Cornel Dumitrescu, sper din tot sufletul ca, dupa ce a fost martor la Marea Unire de la Alba Iulia, sa fie prezent si la inaugurarea Autostrazii Ploiești-Brașov din 2060.
Comentariu
Felicitari Vasile si Laurentiu!!!.
Cred ca este concursul cu cele maibune conditii de joc(parerea mea).Sa speram ca o sa mai fie organizat si in anii ce vor urma .
Comentariu
senior- 29.mar.2016
- 1465
- București
- 57
Likes given: 657Likes received: 561
Multumesc tuturor pentru urari si un gand bun, ... urmeaza Brașovul, sunt convins prin indrumarea prietenului nostru Gelu organizarea se va ridica la acelasi nivel ca la Ploiești, aceste sali polivalente ne fac viata mai dulce... sa ne vedem sanatosi !
Comentariu
senior- 28.apr.2015
- 739
- Timișoara
- 44
Likes given: 14Likes received: 61
Buna seara, vreau sa felicit si eu doi oameni deosebiti pe care am avut onoarea sa ii cunosc si anume:
Istrate Cristian
Ilie Octav Marius
Bravo pentru rezultatele obtinute si pe viitor la cat mai multe de acelasi fel daca nu mai bune!!
Comentariu
senior- 29.mar.2016
- 1465
- București
- 57
Likes given: 657Likes received: 561
Postat în original de Adrian Veres Vezi postBuna seara, vreau sa felicit si eu doi oameni deosebiti pe care am avut onoarea sa ii cunosc si anume:
Istrate Cristian
Ilie Octav Marius
Bravo pentru rezultatele obtinute si pe viitor la cat mai multe de acelasi fel daca nu mai bune!!
Comentariu
Conditii deosebite, rapiditate, profesionalism....super! Felicitari tuturor medaliatilor - cu o mentiune speciala pt. Cristi Istrate (un om plin de bun simt si un exponent de seama al Amatur).A fost o placere sa joc cu el...mai am atat de mult de invatat....Ultima editare de armani; 29.iul.2019, 07:03.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:57.Procesare...X
Comentariu