Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
va salut pe toti !un "copil"deosebit vrea sa bata drumul bucuresti iasi si retur pentru a juca 5-11(pentru ca poate)meciuri si noi nu vrem sa il ajutam. ba mai mult exista unii care in umbra unor pseudonime isi dau cu parerea.tigaia este grea domnilor.in speranta ca decimarea exista ma inscriu si eu la elite....asa numai ca sa va vad !
va salut pe toti !un "copil"deosebit vrea sa bata drumul bucuresti iasi si retur pentru a juca 5-11(pentru ca poate)meciuri si noi nu vrem sa il ajutam. ba mai mult exista unii care in umbra unor pseudonime isi dau cu parerea.tigaia este grea domnilor.in speranta ca decimarea exista ma inscriu si eu la elite....asa numai ca sa va vad !
Desi mă simt oarecum obligat să citesc acest forum, nu pot să mă abțin să nu iti transmit că esti obositor, sau nu este vina ta că nu legi continutul de frază, in acest caz imi cer scuze!
Desi mă simt oarecum obligat să citesc acest forum, nu pot să mă abțin să nu iti transmit că esti obositor, sau nu este vina ta că nu legi continutul de frază, in acest caz imi cer scuze!
Paleta este pregatita, turneu este afisat...ce tebuie sa fac?
Tac tac, tac pac setu-i luat, adversarul inversunat.
Waw,deja s-a terminat? Cupa este la locul ei..ori la mine ori la ei
Locurile ramase libere, precum si cele care vor fi disponibile prin neprezentare vor fi ocupate maine dimineata pana la ora 8,45in ordinea inscrierii, cu prioritate pentru cei din listele de asteptare.
A intuit bine Petrica... s-a retras Mario... bine ai venit Catalin... si uite asa o telenovela se incheie cu un sfarsit frumos...
Cristi nu s-a încheiat telenovela. A rămas pe dinafara Cornel Dumitrescu pe care..... D-nul Dan nu l-a trecut pe lista de așteptare!!!!!! Chiar dacă-i mai slăbuț(la propriu) și nu are kilogramele ideale, chiar dacă a mai electrocutat niște organizatori, omul e viu, respiră și ar fi bine sa fie pe lista de așteptare! Și mai mult colegii înscriși la elite la care exista posibilitatea mutării la open sa se gîndească ca omul vine dimineața cu dorința de a juca!
Cristi nu s-a încheiat telenovela. A rămas pe dinafara Cornel Dumitrescu pe care..... D-nul Dan nu l-a trecut pe lista de așteptare!!!!!! Chiar dacă-i mai slăbuț(la propriu) și nu are kilogramele ideale, chiar dacă a mai electrocutat niște organizatori, omul e viu, respiră și ar fi bine sa fie pe lista de așteptare! Și mai mult colegii înscriși la elite la care exista posibilitatea mutării la open sa se gîndească ca omul vine dimineața cu dorința de a juca!
Scuze... mai devreme nu am văzut pe telef meu lista de așteptare. Probabil o defecțiune sau o probl de setări.
buna seara. vasile gresesti !dan bodeanu este un profesionist si da inca sunt viu chiar daca nu ii place lui gelu vladoiu....vin sa va vad,am acolo un copil pe care il iubesc foarte tare.seara buna !
Comentariu