Turneu s-a mutat de sâmbătă spre duminica😉
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"SUN PLAZA", București - 21.07.2019
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 23 (0 members and 23 guests)
-
organizator principal
- 09.feb.2015
- 1411
- Navodari
- 56
Likes given: 1873Likes received: 773
Durac Viorel / Avansati / Constanța
Ghizdavescu Adrian / Open / Navodari
Mitrea Silviu Open / Navodari
Comentariu
Sandu Bogdan Gabriel, București, Elite
Sent from my iPhone using TapatalkBlade 1: Butterfly Mizutani SZLC, FH: Dignics 05, BH: Dignics 09C
Blade 2: Butterfly Innerforce Layer ZLC, FH/BH: T05
Comentariu
Bogdan Lucsor, București, Incepatori
Sent from my iPhone using TapatalkBlade 1: Butterfly Mizutani SZLC, FH: Dignics 05, BH: Dignics 09C
Blade 2: Butterfly Innerforce Layer ZLC, FH/BH: T05
Comentariu
senior- 30.iun.2009
- 327
- Curtea de Argeș
- 2024
Likes given: 86Likes received: 206
Din Curtea de Argeș la open: Zavricescu George, Vasilescu Remus, Stan Catalin
Din Pitești: Rada FlorinBLADE: PRIMORAC CARBON OFF+
FH: KOKUTAKU BLutenkirsche 868 TENSION SUPER TACKY
BH: Tibhar super defence 40
Comentariu
Este o surpriza neplacuta sa descopar ca s-a luat decizia de a se face liste noi de inscriere fara macar a fi intrebati cei inscrisi initial daca isi mentin optiunea de participare. Am increderea ca organizatorii vor da sansa celor inscrisi initial sa evolueze asa cum au optat, daca doresc, prin suplimentarea locurilor acolo unde este cazul. Multumesc anticipat.
Comentariu
senior- 22.oct.2016
- 517
- Ploiești
- 51
Likes given: 73Likes received: 133
Postat în original de MariusH Vezi postEste o surpriza neplacuta sa descopar ca s-a luat decizia de a se face liste noi de inscriere fara macar a fi intrebati cei inscrisi initial daca isi mentin optiunea de participare. Am increderea ca organizatorii vor da sansa celor inscrisi initial sa evolueze asa cum au optat, daca doresc, prin suplimentarea locurilor acolo unde este cazul. Multumesc anticipat.R45 / Andro Ligna CI Off / R47
"My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."
Comentariu
junior- 11.mai.2014
- 210
- Alexandria, Teleorman
- 52
Likes given: 7Likes received: 2
Postat în original de Marian Irimia Vezi postCorect comentariul dumneavoastră. Ar fi trebuit transferată lista cu cei înscriși inițial și întrebați dacă își mențin opțiunea de a participa Duminică. Eu unul nu am înțeles nici de ce s-a decalat cu o zi turneul, dar contează prea puțin. Abia ieri am observat repostarea anunțului și probabil acum voi fi pe lista de așteptare. Pentru dl. Bodeanu am un respect deosebit și cred că va găsi o soluție pentru ca și cei ce apăreau inițial în listă să poată participa.
E culmea asta.
Oamenii au procedat corect, v au inscris duminica, pentru ca sambata sunt lucrari de renovare.
Care e fondul problemei?Daca nu puteti ajunge duminica,va retrageti si cu asta basta.
Comentariu
In cazul in care nu se suplimentează locurile la începători va rog sa ma înscrieți la categoria Avansați - Hodivoianu Marius, București. Mulțumesc
Comentariu
senior- 21.feb.2011
- 1192
- Târgoviște
- 46
Likes given: 1240Likes received: 970
Ivan Sorin Ioan la Open din Targoviște
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind TapatalkBlade:Butterfly Innerforce ZLC
FH: Donic Bluefire JP 01 max
BH:Yasaka Rakza X max
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6730
- București
- 64
Likes given: 248Likes received: 631
Postat în original de Dan2Dragi prieteni, D-l Macarenco tocmai a fost anuntat de conducerea salii Sun Plaza ca:
SALA DE SPORT SUN PLAZA va fi indisponibila in ziua de sambata 20 iulie din cauza unor reparatii la parchetul salii, acestea urmand sa se incheie in acea zi. De aceea, data turneului va fi decalata cu o zi.
Turneul va avea loc duminica, 21 iulie, in aceleasi conditii.
Deoarece unii dintre participantii inscrisi nu vor putea reprograma turneul, vom anula acest anunt si vom relua inscrierile intr-un topic nou.
Va multumim pentru intelegere,
Organizatorii
Nu as fi putut sa preiau inscrierile initiale, deoarece cu siguranta ca o parte dintre cei inscrisi nu ar fi putut sa participe duminica si nici nu ar fi putut sa anunte lipsa. Ar fi fost imposibil sa corelam cele doua inscrieri. De aceea am hotarat sa anulam inscrierile pentru sambata si sa plecam de la 0.
Va multumim pentru intelegere.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:47.Procesare...X
Comentariu