Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
De exemplu eu m-am inscris vineri pe 05 iulie 2019 la acest turneu si era trecut pentru sambata pe 20 iulie si am optat pentru sectiunea incepatori , iar apoi nu am mai urmarit ce se intampla pentru ca stiam ca sunt inscris , iar marti cand m-am uitat " ce sa vezi " turneul a fost mutat duminica pe 21 iulie , OK asta e dar am pierdut inscrerea , " ASTA NU MAI IMI CONVINE" pentru ca sunt nevoit sa ma inscriu la avansati ca sa mai prin loc ! Ar trebui sa se tina cont de cei care s-au inscris in prima faza !
De exemplu eu m-am inscris vineri pe 05 iulie 2019 la acest turneu si era trecut pentru sambata pe 20 iulie si am optat pentru sectiunea incepatori , iar apoi nu am mai urmarit ce se intampla pentru ca stiam ca sunt inscris , iar marti cand m-am uitat " ce sa vezi " turneul a fost mutat duminica pe 21 iulie , OK asta e dar am pierdut inscrerea , " ASTA NU MAI IMI CONVINE" pentru ca sunt nevoit sa ma inscriu la avansati ca sa mai prin loc ! Ar trebui sa se tina cont de cei care s-au inscris in prima faza !
Asa era corect. Turneul își modifica ora sau ziua iar înscrierile treb sa rămână valabile. Cine nu putea se retrăgea de pe lista.nu putem sta zilnic cu ochii-n forum.
Comentariu