Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Va rog sa retrageti Chirica Alexandru - București - avansati (Duminica 18.08.2019) si sa ma inscrieti Sambata la Open (pe 17. 08. 2019).
Multumesc
Cu stima
cAlex
Aveți Mp=16.48 și este Turneu A+, prioritate la înscriere clasamentul și categoria. Nu puteți să vă înscrieți la Open. Doar dacă, Luni 12.08.2019 ora 21.00 rămân locuri neocupate la categoria superioară (greu de crezut), puteți solicita transferul de la Avansați la Open.
Mulțumim pentru înțelegere!
OK, va rog ca Luni sa vedeti daca raman locuri libere la Open si sa ma puneti pe lista. Daca nu raman locuri libere, va rog ca pentru ziua de Duminica - avansati sa ma considerati retras deoarece nu pot ajunge, imi pare rau.
O seara buna.
OK, va rog ca Luni sa vedeti daca raman locuri libere la Open si sa ma puneti pe lista. Daca nu raman locuri libere, va rog ca pentru ziua de Duminica - avansati sa ma considerati retras deoarece nu pot ajunge, imi pare rau.
O seara buna.
cAlex
E randul meu să vă rog să reveniți cu solicitarea Luni 12.08.2019 după ora 21.00. Eu nu bag m?na în foc că o să-mi aduc aminte. Și trebuie o postare oficială prin care solicitați transferul. Mulțumesc!
Buna ziua ,la ce categorie sunteti in scris ,sunt din tg ocna si mam inscris la turneul de la bacau care se desfasuara pe datade 17 ,07,18 ,,2019
Dacă revii cu un mesaj cu subiect si predicat probabil o să fim în stare să-ți și răspundem. Subiectul în cazul de față fiind Numele și Prenumele. Ma Long nu pare a fi din Targu Ocna.
Comentariu