Solicit transfer de la categoria Avansati la începători. Apostu Laurentiu - Focșani, întrucât nu am șanse de a prinde clasamentul la avansați. Mulțumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa TT Bacău", Bacău - 17/18.08.2019
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 57 (0 members and 57 guests)
-
1971-2020
- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de Apostu Laurentiu Vezi postSolicit transfer de la categoria Avansati la începători. Apostu Laurentiu - Focșani, întrucât nu am șanse de a prinde clasamentul la avansați. Mulțumesc.
Chiar așa cu Mp=16,2 direct la începători?
Costi, ce mă fac cu băieții aștia?
De lecturat înainte de înscriere la turnee:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...nt-AmaTur-2019Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
senior- 02.feb.2013
- 441
- campia turzii
- 49
Likes given: 32Likes received: 182
Postat în original de marcelgiosan Vezi postM-ai băgat în ceață!
Ăsta mi se pare a fi Ma Long din Targu Ocna. E la primul turneu în AmaTur și dacă a văzut că doar la Elite mai sunt momentan locuri mi se pare că încearcă apa cu degetul.
Daca vrea să o luam de bună că e jucător legitimat în Franța (la ce club și în ce ligă evoluează) să ne trimită un filmuleț din care să putem să-i estimăm un Mp.
OK, mister Roje?
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.apr.2014
- 9524
- Nedelea,PH
- 41
Likes given: 9873Likes received: 4538
Avram Nicolae-Nedelea-OpenFH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.apr.2014
- 9524
- Nedelea,PH
- 41
Likes given: 9873Likes received: 4538
Sorescu Mircea-Paulesti-Open
Voicu Ionut-Ploiești-Open.FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Postat în original de ROJE Vezi postNutu Adrian a zis că joacă la un club în franța
?n condițiile în care Campionul AmaTur 2014, Cosmin Lungu este legitimat Montfort T.T. și ocupă locul 2.268 cu 1798 puncte în Clasamentul național francez mi se pare, așa de la distanță, că nu are cum să aibă valoare de Elite.
Deci, momentan, rămâne pe lista de așteptare de la Avansați.
Dacă, prin absurd, în ultima săptăm?nă, după eventuale transferuri de la Open la Elite mai rămân locuri libere, putem lua în discuție și transferul lui Nuțu Adrian la Elite.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
senior- 02.feb.2013
- 441
- campia turzii
- 49
Likes given: 32Likes received: 182
Postat în original de marcelgiosan Vezi postAm făcut un pic de "research" și l-am găsit pe Nutu Adrian legitimat la clubul ASC Lagnieu și aflat pe poziția 51.637 în Clasamentul masculin național cu 634 puncte.
?n condițiile în care Campionul AmaTur 2014, Cosmin Lungu este legitimat Montfort T.T. și ocupă locul 2.268 cu 1798 puncte în Clasamentul național francez mi se pare, așa de la distanță, că nu are cum să aibă valoare de Elite.
Deci, momentan, rămâne pe lista de așteptare de la Avansați.
Dacă, prin absurd, în ultima săptăm?nă, după eventuale transferuri de la Open la Elite mai rămân locuri libere, putem lua în discuție și transferul lui Nuțu Adrian la Elite.
Comentariu
Postat în original de MariusH Vezi postSalutare, rog inscriere Hodivoianu Marius, București, la categoria Incepatori. Multumesc.
Sent from my iPhone using TapatalkBlade Icecream AZX
FH Victas V22 Double Extra
BH Victas V22 Double Extra
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Postat în original de Apostu Laurentiu Vezi postSunt șanse sa se suplimenteze locurile la avansați? Doar 90 ? Cam putine...
Mie mi se pare că trei turnee sunt cam puține ca să poți aspira la calificarea la un Turneu A+.
Da` asta e părerea mea. Ce știu eu?Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.iul.2009
- 2167
- Focșani
- 45
Likes given: 5Likes received: 62
Postat în original de marcelgiosan Vezi postCe vorbești, frate?
Chiar așa cu Mp=16,2 direct la începători?
Costi, ce mă fac cu băieții aștia?Postat în original de marcelgiosan Vezi postAșa crezi?
Mie mi se pare că trei turnee sunt cam puține ca să poți aspira la calificarea la un Turneu A+.
Da` asta e părerea mea. Ce știu eu?
Comentariu
Saptamana viitoare voi fi acasa in Moldova.
Asa ca daca prind loc la Open, vin la turneu.
Ploscaru Bogdan - Cluj
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3212
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4678Likes received: 1893
Postat în original de bogu0191 Vezi postSaptamana viitoare voi fi acasa in Moldova.
Asa ca daca prind loc la Open, vin la turneu.
Ploscaru Bogdan - ClujPrimorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:30.Procesare...X
Comentariu