Tenis de masa in Pitești se joaca ?..as vrea sa stiu si eu unde si daca vrea cineva sa schimbe ceva mingi cu mine?la un nivel mediu(dar sunt modest..:P)
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Pitești
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: Tenis de masa Pitești
Postat în original de dumi83Tenis de masa in Pitești se joaca ?..as vrea sa stiu si eu unde si daca vrea cineva sa schimbe ceva mingi cu mine?la un nivel mediu(dar sunt modest..:P)
Contact: Sorin Botirca - 0723.33.64.55 sau sorin_botirca(at)yahoo.com.
Te asteptam!
-
Re: Locatii in Pitești
Din pacate in Pitești nu exista locuri cunoscute unde sa se joace tenis de masă. Jucatorii de tenis de masă din judetul Argeș se intalnesc la o partida pe la Câmpulung, Mioveni, Curtea de Argeș sau Topoloveni. Daca te intereseaza si detalii da-mi te rog mp.
Comentariu
-
Cand doriti si aveti timp,sunt 2 mese,numai sa nu fie ocupate,dar in general se elibereaza.Este deschis toata ziua.Daca doriti sa vedeti locul,dati-mi un pm si poate stabilim sa ne intalnim cumva.Poate tzocanim si o bila...Totul este sa aveti(gasca) un comportament civilizat,in rest nu sunt restrictii,poate doar cand sunt meciuri de baschet sau handball si nu avem voie inauntru(destul de rar).
Comentariu
-
Salutare!
M-ar interesa si pe mine daca va mai adunati in timpul saptamanii (aprox dupa orele 6-7). Am jucat inca din copilarie pe mesele betonate din spatele blocului - o "gasca" de toate varstele din zona Smardan si mi-ar face placere. Cred ca nu ma fac de ras
Adresa de mail: rgagiu(at)yahoo.comBlade : Butterfly Omar Assar
FH: Xiom Omega V Pro
BH: Xiom Omega V Tour
Comentariu
-
Re: Pitești
Aici iti cam dau dreptate...pe de o parte doar jucand cu jucatori care sunt peste nivelul tau actual sigur vei progresa...pe de alta parte, daca vrei sa progresezi frumos si sa urmaresti ceva pe termen lung atunci trebuie sa faci teme, sa iti explice cineva cum se face aia, cum se face ailalata, etc. Progresul daca ai un antrenor este mult mai rapid si are si avantajul de necontestat ca te face sa elimini relativ repede anumite deprinderi gresite. Ca sa trag linie sunt oricum destui jucatori(nu toti) de prin partile astea care sunt dispusi sa iti explice cate ceva daca ii intrebi. Daca vrei facem schimb de telefoane si in masura in care pot sa te ajut cu ceva sfaturi...nu e nici un fel de problema...vorbim pe mp.Blade: Viscaria, FL
fh: T05, 2,1 mm, black
bh: T05, 2,1 mm, red
Comentariu
-
Re: Pitești
Toate super ok, dar nu sunt genul de om care sa ma duc undeva joc de exemplu TT sa mananac bataie precum "magaru' in panta" si eu sa insist in prostia mea crezand ca doar asa voi reusi sa invat si eu putin cate putin.Din aceasta cauza sunt interesat de cineva cu care sa joc--------imi vede nivelul si apoi urmand reprosurile si incercarea de a repara unele greseli.Eu asa vad lucrurile.La Topoloveni sigur voi veni macar poate pentru niste potentiali prieteni.
va doresc o seara placuta si un 1 mai cat mai liber!
Comentariu
Comentariu