Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"Cupa de Vara", Târgoviște - 10.08.2019

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Dinu Adrian, Darmanesti - amatori
    Timo Boll ALC
    FH: Butterfly Dignics 05 2.1mm
    BH: Donic Baracuda 2.2mm

Comentariu

A aparut o problema si nu pot sa mai ajung de dimineata. Daca cumva se amana pentru pranz atunci vin si eu. Si e Cirstea Toni nu Cristea Toni, incepatori, Tg Jiu, MP 8.21.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
      Lemn Butterfly balsa carbo x5
      Forehand Donic acuda s1 turbo
      Rever Donic desto f4

Comentariu

Ciprian cudalbu - ploiesti

Comentariu

Postat în original de cudalbuc Vezi post
          Ciprian cudalbu - ploiesti
          Si pe Iuliana o lasi acasa?

Comentariu

Mi-e frica sa nu ma bata in finala .

Comentariu

Te bate Klimas!

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
              Blade:Butterfly Innerforce ZLC
              FH: Donic Bluefire JP 01 max
              BH:Yasaka Rakza X max

Comentariu

Postat în original de ivamaistru Vezi post
                Te bate Klimas!

M-am inscris pentru ca mi-a promis ca joaca cu stinga cu mine.

Comentariu

Hai ca joc si eu cu stânga cu tine!

Blade:Butterfly Innerforce ZLC
                  FH: Donic Bluefire JP 01 max
                  BH:Yasaka Rakza X max

Comentariu

Postat în original de ivamaistru Vezi post
                    Hai ca joc si eu cu stânga cu tine!

Asa asa, ca ultima oara mi-ai tras o bataie de nu am vazut mingea.

Comentariu

Buna ziua,

Alexandru Marius, avansati - București.

Multumesc.
                      I'm a lean, mean, spin machine!

Comentariu

Radu Dragos,Targoviște.Avansati.Multumesc!

Comentariu

Andrei Virtopeanu, București, Elite
                          Multumesc

Comentariu

Marinescu Crenguța, Onești, incepatori

Comentariu

Grigore Denisa se retrage!!
                              Plecată la mare!
                              Blade - Timo Boll ZLF - OFF
                              FH - Xiom Sigma II Pro
                              BH- Xiom Sigma II Pro

Comentariu

Se inscrie Gita Dan, Isar Ștefan și Isar Raluca la începători- avansați, din Sfantu Gheorghe.

Comentariu

Rectificare, Isar Stefanel Sfantu Gheorghe

Comentariu

Marius Soarece - începători București

Comentariu

Incepatori, Sebastian Sporea, București
                                      Incepatori, Daniel Balaban, București
                                      Multumesc.

Comentariu

Silviu Niculae - Incepatori - dar vad ca nu apar in lista

Comentariu

Postat în original de adilazaroiu Vezi post
                                          Mihaita , iar urmaresti....tot la virgula ...sau doar zona DB !?
                                          Vreau doar să-mi ajut prietenii!
                                          Blade: XIOM AIGIS NOVUS
                                          FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
                                          BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX

Comentariu

Se retrage Sebastian Sporea, Incepatori
                                            Multumesc.

Comentariu

Actualizare:

Inscrieri Incepatori/Avansati - on 05.08.2019 at 21:24:31

1. Alexandru Marius, București, 318 - 18,88 - A
                                              2. Isar Stefanel, Sfantu Gheorghe, 1083 - 18,43 - A
                                              3. Constantin Cristina, București, 306 - 17,61 - AF
                                              4. Dinu Adrian, Darmanesti, 496 - 17,29 - A
                                              5. Cristescu Cristian, București, 345 - 15,46 - AW
                                              6. Stoica Mihai, Mioveni, 416 - 12,81 - AW
                                              7. Marinescu Nelu, Targoviște, 541 - 11,16 - A
                                              8. Baicu Claudiu, București, 1414 - 11,1 - A
                                              9. Radu Dragos, Targoviște, 659 - 11,07 - A
                                              10. Constantin Mihaela, București, 829 - 9,59 - IF
                                              11. Constantin Eduard, București, 686 - 9,46 - I
                                              12. Silviu Niculae, București, 867 - 9,3 - IW
                                              13. Gita Dan, Sfantu Gheorghe, 898 - 8,65 - I
                                              14. Patrascu Dorin, Pitești, 1299 - 8,5 - I
                                              15. Militaru Alexandru, Targoviște, 1568 - 6,2 - I
                                              16. Balaban Daniel, București, 1175 - 5,96 - I
                                              17. Marinescu Crenguta, Onesti, 1570 - 5,7 - IF
                                              18. Soarece Marius, București, 1378 - 4,91 - I
                                              19. Voicu Alexandra, Targoviște, 1841 - 4,33 - IF
                                              20. Andrei Marian, Targoviște, 3786 - 4 - I
                                              21. Isar Raluca, Sfantu Gheorghe, 3871 - 4 - IF
                                              22. Dumitras Ionut Andrei, București, 5001 - 0

Inscrieri Elite/Open - on 05.08.2019 at 21:24:51

1. Lukasz Klimas, Ploiești, 128 - 47,45 - EL
                                              2. Neagoe Costin, București, 21 - 38,61 - E
                                              3. Virtopeanu Andrei, București, 156 - 37,65 - EJ
                                              4. Cudalbu Ciprian, Ploiești, 679 - 37,3 - E
                                              5. Lazaroiu Adrian, Targoviște, 27 - 36,95 - EW
                                              6. Sencu Victor, Targoviște, 55 - 35,22 - E
                                              7. Pascal Raul, Targoviște, 216 - 35,07 - EW
                                              8. Ivan Sorin Ioan, Targoviște, 84 - 28,94 - O
                                              9. Istrate Cristian, București, 86 - 28,31 - OW
                                              10. Trocan Nicolae, Mioveni, 122 - 27,78 - OW
                                              11. Darmaz Ion, Targoviște, 100 - 27,18 - OW
                                              12. Bratescu Adrian, Targoviște, 137 - 26,99 - OW
                                              13. Cucu Cristin, Targoviște, 212 - 22,32 - OW
                                              14. Manoiu Claudiu, Fieni, 630 - 20,83 - O

Comentariu

Postat în original de cirsteatoni Vezi post
                                                A aparut o problema si nu pot sa mai ajung de dimineata. Daca cumva se amana pentru pranz atunci vin si eu. Si e Cirstea Toni nu Cristea Toni, incepatori, Tg Jiu, MP 8.21.
                                                V-am retras, ora de incepere a concursului nu se modifica.

Postat în original de Silviu Niculae Vezi post
                                                Silviu Niculae - Incepatori - dar vad ca nu apar in lista
                                                Erati acolo si sunteti in continuare in lista....
                                                Ultima editare de Bogdan V; 05.aug.2019, 21:16.

Comentariu

Poate reușesc sa aj și eu
                                                  Buzatu Vasile

Comentariu

Enculescu, din Dobroesti, la Avansati.
                                                    Multumesc!

Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk

Comentariu

Procesare...
                                                    X