Salut tuturor, am nevoie de un sfat din partea voastra Ce fete sa pun pe un Promorac OFF- ? Precizez ca nu sunt prea experimentat si am nevoie de ceva cu control. Multumesc !!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sfat fete
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
Re: Sfat fete
Sriver fx merge foarte bine cu lemnu asta sau daca vrei ceva si mai incet ca sriver poti pune flextraSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
pai eu zic ca la sriver fx poti pune 2.1 iar la flextra 1.9 dar diferenta nu o sa se simta foarte tare de la 1.9 la 2.1!
Comentariu
Postat în original de Iliede cat de 2.1 mm sau ceva mai mic?
dupaia ar sari prea incet ....la burete mai micSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
Postat în original de furkpai eu zic ca la sriver fx poti pune 2.1 iar la flextra 1.9 dar diferenta nu o sa se simta foarte tare de la 1.9 la 2.1!
deci de ce flextra 1.9 iar sriver 2.1?Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Comentariu
Flextra de 1.9 pt ca mai groasa nu se face!!!Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Va salut cu stima, sunt nou pe site insa as vrea sa va dau un sfat (pe care probabil il stiati) despre cum sa va curatati fetele paletei perfect si fara bani. Pt. inceput luati un PET de un litru, un burete cu fete moi pentru a nu zgaria paleta, umpleti sticla trei sferturi cu apa si un sfert cu otet din comert(oarecare), agitati continutul pet-ului, turnati cateva picaturi pe burete iar apoi stergeti fetele paletei. Am o paleta Yasaka Dynamix 17, si am incercat. Inlatura orice fel de urma de praf sau grasime.
Sper ca v-am fost de ajutor...Blade: Yasaka Dynamix 17
FH: Mark V GPS 2.0
BH: Mark V GPS 2.0
Comentariu
Nu cumva otetul oxideaza anumite fete?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de muvicr9Va salut cu stima, sunt nou pe site insa as vrea sa va dau un sfat (pe care probabil il stiati) despre cum sa va curatati fetele paletei perfect si fara bani. Pt. inceput luati un PET de un litru, un burete cu fete moi pentru a nu zgaria paleta, umpleti sticla trei sferturi cu apa si un sfert cu otet din comert(oarecare), agitati continutul pet-ului, turnati cateva picaturi pe burete iar apoi stergeti fetele paletei. Am o paleta Yasaka Dynamix 17, si am incercat. Inlatura orice fel de urma de praf sau grasime.
Sper ca v-am fost de ajutor...
1/2 apa
1/4 otet
1/4 spirt
Cel putin el asa isi curata fetele ... !
Si nu cred ca afecteaza cu ceva fetele domnule VISCO!
Comentariu
oops... nu stiam ca se trateaza si cu spirt insa si asa se curata foarte bine fetele... multumescBlade: Yasaka Dynamix 17
Comentariu
Postat în original de muvicr9oops... nu stiam ca se trateaza si cu spirt insa si asa se curata foarte bine fetele... multumesc
Comentariu
Am incercat...se vede diferenta intr-adevar... ms multBlade: Yasaka Dynamix 17
Comentariu
Hmm, totusi alcool + acid chiar daca sunt in solutie mai diluata ar putea fi nocive pt fețe. Apa kioara cred ca e destul ca doar nu pui margarina pe fețe.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
am facut de multe ori cum stiam eu cu apa si otet, si fetele nu au avut nimic...acum si cu spirt nush c sa zic da' doar am vrut sa incerc si intr-adevar mergeBlade: Yasaka Dynamix 17
Comentariu
Postat în original de valiHmm, totusi alcool + acid chiar daca sunt in solutie mai diluata ar putea fi nocive pt fețe. Apa kioara cred ca e destul ca doar nu pui margarina pe fețe.
Iar chestea cea mai tare este ca si solutiile de cumparat sunt facute din aceleasi compoziti!
Asa ca... SPOR LA CURATAT!
Comentariu
Solutia de curatat fete "Donic Slick Spray" contine f mult alcool, pt ca se evapora f repede. Cred ca o cantitate rezonabila de alcool ajuta la o evaporare mai rapida a agentului dupa curatare.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de VISCOSolutia de curatat fete "Donic Slick Spray" contine f mult alcool, pt ca se evapora f repede. Cred ca o cantitate rezonabila de alcool ajuta la o evaporare mai rapida a agentului dupa curatare.
Comentariu
Postat în original de VISCOSolutia de curatat fete "Donic Slick Spray" contine f mult alcool, pt ca se evapora f repede. Cred ca o cantitate rezonabila de alcool ajuta la o evaporare mai rapida a agentului dupa curatare.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Eu zic ca nu are rost sa cheltui bani pe tot felulde solutii de curatat fetele...de exemplu un prieten a cumparat o solutie Butterfly de pe etenis.ro si dupa ce a aplicat-o pe fetele paletei sale Donic(sincer nu mai tin minte ce model) fetele au crapat si a trebuit sa cumpere altele. S-a invatat minte si de un an foloseste aceasta metoda (doar cu apa+otet) si merge chiar perfect.Blade: Yasaka Dynamix 17
Comentariu
Postat în original de valiPostat în original de VISCOSolutia de curatat fete "Donic Slick Spray" contine f mult alcool, pt ca se evapora f repede. Cred ca o cantitate rezonabila de alcool ajuta la o evaporare mai rapida a agentului dupa curatare.Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:55.Procesare...X
Comentariu