Postat în original de mariandan
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Roboti de antrenament
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Salut.Ma antrenez si la topspin forehand.Aici stateam ceva mai bine si inainte de robot.Cred ca si aici se vede un plus.Setez robotul in asa fel incat mingea sa treaca putin de marginea mesei,poate 15-20 cm.Cred ca aceste lovituri foarte apropiate de masa cu o minge fara viteza mare sunt mai greu de dat.Daca mai pot fizic fac acelasi exercitiu dar cresc viteza sa stau cam la 1 m de masa.O zi buna
Sper sa fie cuiva de folos
Comentariu
Postat în original de mariandan Vezi postSper sa fie cuiva de folosCascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
Comentariu
Salut.Antrenamentele continua.Intradevar minge cu efect back e mai dificila.Setez robotul la inceput fara efect (rotesc capul spre stanga mea) si execut backhand cateva minute de incalzire,apoi reglez 6 efecte diferite in cele 6 pozitii ale aparatului si incep.Apoi reglez capul spre dreapta mea si urmeaza forehand cu aceleasi efecte.Cred ca daca asi avea timp sa merg de 2-3 ori pe saptamana asi avea progrese vizibile.Se pot face multe antrenamente nu doar de tras.Se poate regla sa imite o serva si tu sa o returnezi in un anume colt.Parere personala : este foarte utilCiumbescu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Buna ziua,
Cunoasteti cumva o locatie in Bucuresti unde se ofera posibilitatea jocului contra robotului de masa?
Va multumesc.
Comentariu
senior- 04.dec.2020
- 276
- Popesti Leordeni
- 39
Likes given: 705Likes received: 271
Postat în original de rzvntz Vezi postBuna ziua,
Cunoasteti cumva o locatie in Bucuresti unde se ofera posibilitatea jocului contra robotului de masa?
Va multumesc.Liuian likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Va multumesc pentru raspuns!
Daca mai cunoaste cineva si alte sali care pun la dispozitie robot de antrenament va rog sa ma anuntati.
Toate cele bune!
Comentariu
Ar trebui sa stim ce indicativ are acest robot de la Newgy, pentru a-i afla vechimea si caracteristicile. Din pozele publicate, nu se vede indicativul. Vorbind la modul general, totul depinde de cati bani sunteti dispus sa cheltuiti pe un robot. Acesta, prezentat de dvs, pare a fi din primele generatii si o varianta mai slabuta de Newgy. Un plus la el este sistemul de recirculare al mingilor. Daca merita sa-l cumparati, sau nu, depinde si de cat de mult timp a fost folosit si de uzura anumitor parti componente, si de pretul la care il cumparati si mai depinde si de asteptarile pe care le aveti de la acest robot. Personal, nu l-as recomanda, ptr ca fiind mai vechi,(cum cred eu ca este) o eventuala defectiune, nemaifabricandu-se piese ptr el, ar trebui sa-l aruncati.Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
Comentariu
Uitati-va la roata de cauciuc, care angreneaza mingile, mai exact la starea cauciucului care imbraca rotita, pentru ca aceasta este prima componenta a carei uzura se observa. Testati robotul cu viteza maxima si ascultati-l. Observati daca la viteza maxima nu are zgomote "urate". Observati si viteza cu care arunca mingile. O rotita care are cauciucul uzat, v-a arunca mingile incet. Succes!Categoria Incepatori likes this.Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 04.dec.2020
- 276
- Popesti Leordeni
- 39
Likes given: 705Likes received: 271
Postat în original de Liuian Vezi postUitati-va la roata de cauciuc, care angreneaza mingile, mai exact la starea cauciucului care imbraca rotita, pentru ca aceasta este prima componenta a carei uzura se observa. Testati robotul cu viteza maxima si ascultati-l. Observati daca la viteza maxima nu are zgomote "urate". Observati si viteza cu care arunca mingile. O rotita care are cauciucul uzat, v-a arunca mingile incet. Succes!Liuian likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de Categoria Incepatori Vezi post
Dacă are problemele respective, i-l trimiteți domnului Iulian și vi-l face ca nou, cu condiția să și accepteCategoria Incepatori likes this.Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
- Aprecieri 1
Comentariu
Eu as merge pe mana lui V300, chiar si numai prin prisma faptului ca are in spate numele lui Joola, iar o eventuala defectare, poate fi remediata prin intermediul distribuitorilor din Romania. Succes!Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
Comentariu
boboc- 11.mai.2022
- 7
- Subotica, Vojvodina, Serbia
- 39
Likes given: 0Likes received: 8
Ce credeti despre acesti roboti? Sunt prea scumpi sau e o investitie buna?
Best Ping Pong Robots 2022
Primele 3 au toate functiile care ne trebuie pentru a face mare inaintare in tenis de masa.Liuian marcu vasile like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:00.Procesare...X
Comentariu