calenciuc dumitru -open
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Regional "Ziua Națională AmaTur - Cupa Portas", Botoșani - 07.09.2019 (Zona 1)
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
-
Echipa AmaTur
- 10.ian.2019
- 420
- Romania
- 18
Likes given: 86Likes received: 991
MP Ghinda Mihai
Nr. crt. Nume si Prenume Loc FRTM Mp AmaTur 1 Ghinda Mihai 26 47.00 2 Roman Iulian 63 46.79 3 Hasna Cosmin 93 44.28 4 Albu Vlad 113 42.73 5 Sumanaru Catalin 145 42.17
Comentariu
Barsa Ioan ,Moinesti se transfera la elite
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind TapatalkBLADE:Kreanga Aeros
BH:Tibhar Torpedo
FH: Globe National
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4305
- botosani
- 55
Likes given: 3627Likes received: 1695
IMPORTANT !
Elitele vor incepe la ora 13.00, pana la ora 12,45 validarea inscrierilor.
Se va juca pe 4 mese, grupe inferioare de 6, se califica primii 4 din fiecare grupa, direct in eliminatorii.
Open, Avansati si Incepatori vor incepe la ora 9.00. Va rog sa validati inscrierile pana la ora 8,40 ca sa putem incepe la 9.
Openistii (46+2wc) vor juca inferioare de 6 (o grupa/masa - 8mese), superioare de 3 si 4 (6mese), eliminatorii.
Avansatii (40+2wc) vor juca inferioare de 6 (o grupa/masa - 7mese), superioare de 3 si 4 (5 mese), eliminatorii.
Incepatorii (28+2wc) vor juca inferioare de 6 (o grupa/masa - 5mese), superioare de 4 (5 mese), eliminatorii.
Am ales acest sistem ca sa putem suplimenta 24 de locuri, respectiv 12 open, 6 avansati si 6 incepatori.
Maine seara se vor atribui si wildcard-urile
Multumim pentru intelegere.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
- 4305
- botosani
- 55
Urmatoarele persoane au dorit inscrierea la o grupa superioara:
Georgiu Dragos – elite
Oancea Marian – open
Popescu Doru Viorel – open
Petrescu Claudiu – open
Tibirna Andrei – avansati
Barabancea Lili – avansati
Cojocaru Adrian - avansati
Daca mai doriti transferul (in limita locurilor disponibile) va rog sa-mi reconfirmati.
Multumesc.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
Oancea Marian confirm înscrierea la open.Multumesc.Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
- 4305
- botosani
- 55
Wildcard:
Elite:
Barsa Ioan
Avansati:
Marcean Ovidiu
Puiu Andrei
Incepatori:
Grosu Mihai Ioan
Tibirna AndreiBlade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
Postat în original de sorin_client Vezi postAm ales acest sistem ca sa putem suplimenta 24 de locuri, respectiv 12 open, 6 avansati si 6 incepatori.JOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
Se retrage BURGHELEA Florin - avansati - Piatra NeamțBLADE: Yasaka Galaxya/FH: ANDRO Rasanter 42/BH: ANDRO Rasanter 37
Comentariu
- 4305
- botosani
- 55
Postat în original de Pinzar Alin Vezi postDoamne ajuta dar de obicei suplimentarea vine la pachet cu intarzieri si alte inconveniente
Multumesc Alin, m-am gandit la acest lucru dar daca fiecare dintre noi isi respecta adversarul si regulile bine stiute, va fi perfect.
Si as vrea sa punctez cateva "aspecte" ca totul sa decurga normal:
Fiecare grupa inferioara are masa sa, superioarele de 3 (doua/masa) n-ar trebui sa "intarzie" foarte mult programul (sau deloc). Eliminatoriile... ca de obicei.
La terminarea unei grupe, se va redistribui masa catre alte jocuri din alte grupe. Toate mesele sunt foarte bune, nu aveti de ce refuza jocul pe o alta masa. Jucatorul care refuza jocul la alta masa libera, pierde jocul cu 3-0.
Daca fiecare dintre noi se incalzeste maxim doua minute si nu 8 seturi, respecta programul si sta aproape de masa in pauza dintre jocuri, totul va decurge perfect.
Apropos', pentru prima data voi aplica 0-3 pentru neprezentare daca jucatorul intarzie mai mult de 5 minute la masa de joc. Nu vreau sa avem discutii pe aceasta tema.
Dupa ora 12.30 se va servi pizza. Rog ca fiecare sef de grupa sa vina la persoana desemnata cu distributia pentru a lua cutiile.
Consumul de alcool in incinta Salii Polivalente este interzis, se va plati amenda pentru acest lucru. Sunt persoane care au o placere deosebita sa taie chitante, asadar, o faceti pe pielea dvs. Pe langa acest lucru, veti fi nevoit sa parasiti si incinta... asa ca, mai bine dupa... Sunt regulile casei, se aplica in orice sala polivalenta din tara.
Echipamentul sportiv (incaltaminte curata) este obligatoriu.
Orice neplacere, daca doriti arbitraj, va rog sa veniti la masa organizatorilor pentru a rezolva problema.
Multumesc pentru intelegere.
Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
- 4305
- botosani
- 55
Lorin, am o solicitare de mutare la elite si de la Lucian Plamada. Mi-a dat sms mult mai devreme dar n-am fost la calculatorul la care fac actualizarile si de aceea n-am postat. De fapt, i-am si spus ca primul ar fi Georgiu dar, cum el nu mi-a reconfirmat mutarea la elite, va intra Lucian.
Daca se mai retrage cineva te mut cu mare drag. In momentul asta nu mai sunt locuri libere.
Cum ajung la laptop fac si modificarile de rigoare. Poate pana atunci imi confirma si Dragos.
Multumesc pentru intelegere.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
Aldea Nelu din Fălticeni dacă se mai poate la avansați.
Vă mulțumesc anticipat.Blade : Butterfly Photino ST
Bh : Xion Yanus DF 1,5
Fh : Tibhar Evolution MX-P 2,1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:26.Procesare...X
Comentariu