Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Dnule Iulian da ti un raspuns noua participanților de 3 zile asteptam sa ne facem un program, oricare ar fi raspunsul, spune ti cum doriti sa fie final si cu începători .Decizia e la dvs Multumesc.
Dan Popa și Roscan Nicușor au solicitat înscrierea la categoria Avansați dar au MP de începători, drept urmare i-am trecut la categoria începători conform regulamentului. Tot conform regulamentului aceștia pot opta sa joace la categoria Avansați, însă după ora 21:00 în aceasta seara și bineînțeles dacă vor fi locuri disponibile.
ce se intampla cu cei care sunt inscrisi la o categorie si au loc pe lista , iar in urma modificarilor aparute in clasament sunt nevoiti sa treaca la o alta categorie , unde nu mau este loc pe lista , deja sunt cel putin doua cazuri ?
Mă rog, până răspundeți, să vă zic eu...cu cuvintele mele
La un concurs A+ ești repartizat obligatoriu în categoria din care faci parte în funcție de MP. în cadrul categoriei ești așezat în funcție de poziția din clasament. Spre exemplu la mine, pe înscrierile actuale, ar trebui să intru la avansați pe poziția 27, având MP 10,07 și locul 1062.
ce se intampla cu cei care sunt inscrisi la o categorie si au loc pe lista , iar in urma modificarilor aparute in clasament sunt nevoiti sa treaca la o alta categorie , unde nu mau este loc pe lista
Listele de inscrieri de la turneele regionale din aceasta saptamana pana azi dupa-masa au fost intocmite pe baza clasamentului de la 1 august. Aceleasi liste deja in seara aceasta pot fi actualizate numai pe baza clasamentului din 1 septembrie, astfel fiecare jucator va ajunge pe lista principala sau pe cea de asteptare conform locului din clasamentul AmaTur valabil in acest moment, exceptia fiind reprezentata numai de primirea unui wild card.
PS: eventual dati-mi un unlike la postare, cum mi-ati dat cu cateva zile in urma unul pentru o explicatie tot de acest gen (1+1=2) pe care v-am oferit-o cu vreo doi ani in urma.
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Nu cred ca cei care s-au inscris pana acum nu vor prinde loc. Din ce vad locurile disponibile asigura cererea pentru cei care si-au manifestat intentia de a juca de la postarea turneului si pana azi. Si inca nu au aparut retragerile, care sigur vor fi cateva la numar, mai ales la incepatori. Asa ca nu are rost sa creem false probleme. Sunt sigur ca Iulian s-a gandit si va acoperi cererile manifestate pana acum. Desigur daca mai apar alte inscrieri pe ultima suta de metri acestia din urma pot doar sa spere ca vor prinde loc, termenul pentru inscrieri a fost destul de generos si oricine care a mers la macar 3 turnee va prinde loc.
...dl palihr , eu am facut analogie la turneul A+ Bacău , unde in ultima saptamana a inscriilor s-a mers dupa principiul " primul venit , primul servit " postat dl giosan , atata tot... de asta am intrebat cum se va proceda in aceasta ultima saptamana
...dl palihr , eu am facut analogie la turneul A+ Bacău , unde in ultima saptamana a inscriilor s-a mers dupa principiul " primul venit , primul servit " postat dl giosan , atata tot... de asta am intrebat cum se va proceda in aceasta ultima saptamana
...dl palihr , daca tot veni vorba despre limba pe care am folosit-o fiecare mai mult in copilarie sau in familie , sa stiti ca limba mea materna este limba rusa ... si cred ca asta nu e o rusine pentru nici unul dintre noi , ci este un plus ...
Comentariu