Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am cazut cu totii de acord ca nu se va face blat in finala ... asa ca Vass senior trebuie sa mai creasca un pic [emoji106]
Seniorul a fost coplesit de emotii si nu a putut juca la capacitatea maxima,probabill ca daca era intrebat nici nu mai stia scorul finalei. Una peste alta felicitari amandorura. S-a vazut ca antrenorul face diferenta[emoji28][emoji28]
Un turneu reusit, meciuri frumoase, disputate, gazdele, ca intotdeauna, la inaltime (multumiri!), armosfera buna, oameni frumosi etc. Totul la superlativ!
Felicitari tuturor, mai multe invingatorilor si sa aplaudam cu totii finala la avansati in care, pentru prima data in circuitele Amatur (nici macar Florin nu are cunostinta de un caz similar), s-au intalnit un tata cu un fiu! Un mare bravo familiei Vass pentru performanta si momentul unic la care ne-a facut partasi!
Abia astept sa ne intalnim toti la urmatoarele turnee!
Spor!
PS nu uitati de meciul fetelor de azi de la ora 14:00
Seniorul a fost coplesit de emotii si nu a putut juca la capacitatea maxima,probabill ca daca era intrebat nici nu mai stia scorul finalei. Una peste alta felicitari amandorura. S-a vazut ca antrenorul face diferenta[emoji28][emoji28]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Mulțumesc frumos pentru sfaturile de valoare pe care mi le-ai oferit și care au făcut diferența [emoji23]
Un turneu reusit, meciuri frumoase, disputate, gazdele, ca intotdeauna, la inaltime (multumiri!), armosfera buna, oameni frumosi etc. Totul la superlativ!
Felicitari tuturor, mai multe invingatorilor si sa aplaudam cu totii finala la avansati in care, pentru prima data in circuitele Amatur (nici macar Florin nu are cunostinta de un caz similar), s-au intalnit un tata cu un fiu! Un mare bravo familiei Vass pentru performanta si momentul unic la care ne-a facut partasi!
Abia astept sa ne intalnim toti la urmatoarele turnee!
Spor!
PS nu uitati de meciul fetelor de azi de la ora 14:00
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
A mai fost un caz similar cu familia URSULEAN VASILE si fiul acestuia FLORIN,cand s-au intalnit de mai multe ori,ultima data candva la BISTRITA.
Intr-adevar acolo a fost un B si un A," iar acum a fost un A+"
Deci ,se ridica stacheta! Apropo ,era sa uit ,multumim de colaborare, si incurajari.Sa ne revedem sanatosi la urmatoarele turnee !
Trimis de pe al meu SM-G390F folosind Tapatalk
LEMN TIMO BOLL ALC, FH TENERGY 64 , BH TENERGY 05HARD
Intr-adevar acolo a fost un B si un A," iar acum a fost un A+"
Deci ,se ridica stacheta! Apropo ,era sa uit ,multumim de colaborare, si incurajari.Sa ne revedem sanatosi la urmatoarele turnee !
Trimis de pe al meu SM-G390F folosind Tapatalk
Mulțumim celor ce au fost alături și s-au bucurat pentru noi.
Comentariu