Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Timo Boll ALC aproape nou.
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Echipa AmaTur
- 13.nov.2017
- 1937
- Cluj-Napoca
- 48
Likes given: 452Likes received: 829
Salut . Ma intereseaza lemnul. Suna-ma . 0744557647Butterfly Viscaria
FH : Dignics 05
BH : Dignics 05
Esti sigur ca nu e clona? Pune te rog cateva poze cu fluturele, eventual cu lemnul fara fețe. Nu acuz ...dar am unele suspiciuni. M-ar interesa in caz ca e original.
Trimis de pe al meu SM-A105FN folosind TapatalkJoola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Postat în original de Botea Fabian Vezi post
am vorbit cu persoana in cauza dupa ce a postat anuntul este clona/copie 100%( se vede la maner ) persoana in cauza spune ca nu stie ce lemn este ca la primit cadou, este un amic a lui dl.Fabian el doar a adaugat pozele nu stie ce lemn este....
,,,, CLONA/COPIE
,,, ORIGINAL
ACESTA ESTE POZA DE MAI SUS , CU CARE SEAMANA ?.... ACOLO UNDE VINE DEGETUL SE VEDE MAI LUNG...
Ultima editare de leo33; 29.aug.2019, 18:56.
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4645
- Târgoviște, DB
Likes given: 420Likes received: 1326
Citat din Regulament:
9. Este recomandabil a NU se vinde/cumpăra produse a căror proveniență este incertă! Scuza cu "postez pentru un amic/vecin ce nu are internet" ori "nu știu, nu e a mea e de la un prieten" sau și mai des întâlnită "el mi-a spus că e bun eu vă spun și eu ce mi-a spus el" nu este valabilă! Responsabilitatea în astfel de cazuri privind proveniența și/sau starea în care se află produsul vândut/cumpărat vă aparține în totalitate. (...)
Abaterea de la aceste reguli duce la ștergerea anunțului și avertizarea celui în cauză.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:51.Procesare...X
Comentariu