Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Felicitari organizatorilor si participantilor!!! A fost un turneu super reusit, jucatori de mare valoare, o categorie ELIT care ne-a aratat tenisul de masa la un alt nivel. Bravo ADIAL TT !!!
Un turneu excepțional! Felicitări organizatorilor, participanților și, nu în ultimul rând, câștigătorilor. Voi reveni cu plăcere la următorul turneu AmaTur organizat la Targu Mureș. încă odată un mare Bravo organizatorilor!!!
Bună seara, la grupa de superioare nr 2 cred că s-a trecut un rezultat greșit Bedo Jozsef-Bozosan Petre socrul real a fost 0-3 pe h?rtie s-a greșit scorul, cred ca Jozsef pare confirma, eu am câștigat meci-ul acela
Trimis de pe al meu SM-A505FN folosind Tapatalk
Bună ziua. Așa este. Bozosan a câștigat meciul. Am?ndoi am avut câte o victorie iar ceilalți doi câte două victorii. Trebuie corectat clasamentul.
PS A fost un turneu puternic, felicitări organizatorior, participanților și celer de pe podium.
Mulțumim organizatorilor ! Printre altele, ați demonstrat ca se poate și cu arbitraj. Poate și asta a ajutat la desfășurarea mai fluenta a turneului. Felicitări câștigătorilor și tuturor participanților. în mod special vreau sa scot în evidenta comportamentul plin de fair play a lui Gigi Tobosaru, care, deși nu mai avea nici o șansă de calificare, a jucat pana la capăt, câștig?nd ultimul meci cu 3-0, propulsadu-mă pe mine în eliminatorii. Felicitări și mulțumesc Gigi !
Felicitari Babes Razvan ptr loc 2 la Incepatori!!! Bravo si la cat mai multe turnee pe podium!!!
Felicitari Nitu Serban care a avut un weekend plin de tenis de masă(loc 1 la Brașov sambata si loc 3 duminica la turneu A -Mureș)!!!
Felicitari Radu Ciprian loc 5-8!!!
Felicitari organizatorilor ptr acest turneu tare(nume mari si grele la cat.Elite)!!!
Felicitari pentru reusita Victor, dar mai ales pentru mobilizarea si curajul din setul 5.
Ai reusit sa-ti mentii calmul cu tot cu ''bine Andrei, bine Petrisor, hai hai hai', asa ' de pe margine, la fiecare minge pierduta. Lipsa de fair-play.
Comentariu