Nici eu nu am vreun interes direct pe aceasta tema dar ii dau dreptate lui Marius. In ultimele saptamani, mai ales dupa schimbarea termenului din 1 octombrie in 20 octombrie am observat aparitia unei inversunari, consider eu nejustificata, atat pe forum cat si la masa de joc. Dupa ce un an de zile unii au somat, s-au trezit pe ultima suta de metri ca se poate mai mult. Si isi doresc CU ORICE PRET acel ceva care la 1 septembrie nici nu intra in discutie fie fortand schimbarea unor punctaje (daca nu le pot imbunatati pe ale lor macar sa le schimbe pe ale altora), fie incercand sa castige la masa de joc prin orice mijloace. Tare mi-e teama ca in ultimele saptamani sa nu creasca si mai mult tensiunea atat la masa, dar mai ales cea din corpul omenesc si sa dea Domnul sa nu avem parte de vreo veste tragica. Ar trebui urmarite cu mare atentie ultimele turnee din acest punct de vedere. Pur si simplu, unii isi doresc mult mai mult decat le permit capacitatile fizice si, din pacate, datorita surplusului de adrenalina, nu stiu sa spuna stop sau time-out atunci cand este cazul.
In alta ordine de idei schimbarile prea dese sau anuntate pe ultima suta de metri creeaza de multe ori o stare de tensiune si nemultumire. Ar fi de preferat ca pe viitor sa existe o mai mare predictibilitate.
In alta ordine de idei schimbarile prea dese sau anuntate pe ultima suta de metri creeaza de multe ori o stare de tensiune si nemultumire. Ar fi de preferat ca pe viitor sa existe o mai mare predictibilitate.
Comentariu