Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Felicitări, Adrian Catricicău !!! Locul 3 de Open este o mare performanță !!! Dacă vii vreodată la Câmpulung Moldovenesc poate faci un meci cu un confrate ierbar.
Salutare, colegi de la Piatra Neamț mulțumesc organizatorilor pt acest turneu frumos cu jucători valorosi. Felicitări câștigătorilor cinste invinsilor!!!
Cu respect Bubu!!!
Au dispărut listele de înscriere la toate categoriile!?!
Cine le-a găsit este rugat sa le posteze imapoi pe forum!!!����
Nu au fost nemotivati..au fost chiar doi in plus,la categoria Incepatori..Daca te ajuta cu ceva iti trimit fisierele Xcel pe mail,acolo sunt atat inscrierile cat si retragerile
Am o nelămurire Cătălin, turneul, la categoria open a fost schimbat din mers dupaaiaza sau asa a fost de la inceput, pentru ca ceva nu se leaga, Dacă începea dimineața nu pierdeam trenul și turneul de la Simeria...
Am o nelămurire Cătălin, turneul, la categoria open a fost schimbat din mers dupaaiaza sau asa a fost de la inceput, pentru ca ceva nu se leaga, Dacă începea dimineața nu pierdeam trenul și turneul de la Simeria...
Asa a fost de la inceput,s-a estimat un numar mai mare de participanti fata de editiile anterioare dat fiind apropierea calendaristica de TF si atmosfera placuta ....chiar in aceste conditii a trebuit sa mai aducem inca o masa .
La un turneu se mai modifica uneori sistemul de joc sau nr de mese alocate,dar ora de incepere rareori,dai peste cap progrmul participantilor..chiar te-am intrebat cum se face ca ai venit de dimineatza la sala
Pt edificare vezi unele din postarile mele anterioaare,nr 159 de ex
Salutare tuturor, un turneu organizat excelent de Cristian si Claudel intr-o sala frumoasa cu o asistenta pe masura. Il felicit pe Costica Sursilov pentru locul 3 la categoria lui, f. bun rezultat, bravo Alin Panzar pentru meciul din sferturi cu mine ...de asemenea felicit podiumul de la open, pe Ovi, Cristian si Adrian pentru medaliile obtinute... cat am jucat relaxat in semifinala totul a fost ok am avut 2-0, cand am intrat in presiunea timpului ca aveam trenul (...imaginar la o ora gresit inteleasa, credeam ca e la 22 20 din Suceava cand de fapt a fost la ora 20 20, ora mai inaintata era pe biletul de la Simeria la București, grava confuzie) spre Simeria am inceput sa ma grabesc, si asa am pierdut meciul. ...imediat dupa meci la 19 45 m-am uitat pe bilet si am vazut ca de fapt trenul spre Simeria e la 20. 20... am inghetat cand am vazut ora. Am incercat mai multe variante sa ajung la Simeria dar nu se pupa niciuna cu TIMPUL, turneul find dimineata iar zarurile fusesera aruncate, asa am pierdut 140 lei pe bilet. ...nu vreau sa inchei fara sa multumesc cofetarului pentru gogosile atat de savuroase, bucatarului pentru tocanita excelenta asezonata ( intr-un final ) cu castraveciorii murati atat de deliciosi. Multumesc incao data pentu acest turneu baieti si fete si sa ne vedem sanatosi !
Multumesc pt incurajari si felicitari! Felicit organizatorii pt modul cum a decurs turneul si pt tot ce au pregatit pt invitati!
Bravo Polo, Cristi si Adi pt podium la Open, felicitari si celorlalti premianti de la toate categoriile, sa ne vedem cu bine la urmatoarele turnee!
Comentariu