Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONELSDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Vreau și eu te rog 100 ml. ?ți trimit adresa prin MP.
- - - Actualizat - - -
Si mai am o mare rugaminte ptr astia mai putin initiati , dati ne si intructiuni de folosire : cate straturi de booster dam pe burete , la ce interval intre aplicari , buretele trebuie perfect curatat de lipici , merge aplicat si peste lipici , la ce perioada dupa ultima aplicare lipim fata pe lemn ? in cazul aplicarii pe topsheet la fel , cate straturi , la ce interval intre aplicari ? Cu ce aplicam , cu vreo pensula sau burete , pe topsheet se intinde simplu sau se freaca ca la rejuvenator,cu podul palmei , pana intra in material ?
Multumesc anticipat .
Boostare burete fara a modifica decisiv caracteristicile initiale - 1 strat generos dar care sa nu curga de pe burete intre el si cauciuc, doar asa sa faca o pelicula translucida.
Boostare burete pentru marirea vitezei si a spinului-2-3 straturi
Aplicare pe top-sheet 1-15 straturi in functie de cate s-au dat pe burete. Daca am boostat buretele cu 3 straturi si acesta s-a curbat puternic putem aplica straturi multiple de booster pe cauciuc. Fata se va creste in dimensiuni (tratament excelent pentru fetele mici). Spinul va creste considerabil, viteza la fel si arcul fetei peste fileu.
Aplicarea se face in felul urmator:
Primul strat pe burete-se asteapta pana acesta s-a "uscat"
Al doilea strat pe burete-se asteapta la fel "uscarea"
Al treilea strat si la fel asteptam
Pe cauciuc se aplica la fel straturi consecutive, cu pauze intre ele pana boosterul este absorbit de cauciuc. Dupa aplicarea pe cauciuc recomand ca fata sa nu fie jucata 48 ore de la ultimul strat.
Aplicarea se face cu un burete, este cel mai simplu.
In timpul tratamentului complet (boostare fata verso)
Finalul tratamentului, fetele au fost readuse la dimensiunea standard 150/157, de la care scazusera undeva la 140/150.
S-au aplicat pe topsheet mai multe straturi pana fetele au revenit perfect la orizontala. Tratamentul a durat 2 saptamani.
Acest booster este excelent pentru fetele cu bureti tari, buretele se moaie umpic si se elasticizeaza excelent. Face minuni la fetele chinezesti.
FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONELSDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Vreau și eu te rog 100 ml. ?ți trimit adresa prin MP.
- - - Actualizat - - -
Si mai am o mare rugaminte ptr astia mai putin initiati , dati ne si intructiuni de folosire : cate straturi de booster dam pe burete , la ce interval intre aplicari , buretele trebuie perfect curatat de lipici , merge aplicat si peste lipici , la ce perioada dupa ultima aplicare lipim fata pe lemn ? in cazul aplicarii pe topsheet la fel , cate straturi , la ce interval intre aplicari ? Cu ce aplicam , cu vreo pensula sau burete , pe topsheet se intinde simplu sau se freaca ca la rejuvenator,cu podul palmei , pana intra in material ?
Multumesc anticipat .
Colet trimis vineri
Valabil, mai sunt 300ml
Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Buna ziua, am citit referințele legate de acest ulei, și suna interesant, va rog să-mi dați și mie un flacon de 100ml bustier. Va trimit Nr de tel prin MP
După 4 straturi de booster pe burete am lipit fata așa tensionata
Comentariu