Matei Mircea,avansati, Targoviște,
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa CSM", Slobozia - 19.10.2019
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Popescu George, București - Openblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
senior- 28.oct.2012
- 180
- Constanța, Romania
- 55
Likes given: 355Likes received: 118
Asmarandei Petru mă retrag. MP-urile sunt mincinoase! Eu cu 10.75 (mincinos) l-am bătut cu 3-1 în grupa inferioară la Luncavița - 12.10.2019 pe Domnul Nechifor Constantin cu MP 19.37. Domnul Nechifor Constantin în calitate de aspirant la OPEN, a terminat pe locul 5, plecând din postura de #1 al grupei inferioare și a fost eliminat din grupele inferioare!!!Ultima editare de Petru Asmarandei; 16.oct.2019, 00:12.DONIC Waldner Senso Carbon
fețe FH - DONIC Acuda Blue P1
BH - DONIC Acuda Blue P2
Comentariu
Posibil ca domnul Nichifor sa fi trantit meciurile in mod intentionat. Stiu si eu vreo 3 persoane care la sfarsit de sezon fac asa pentru a prinde un loc la Turneul Campionilor si un tricou de campion judetean la categoria pe care fara aceasta tranteala ar depasi-o.
Postat în original de Petru Asmarandei Vezi postAsmarandei Petru mă retrag. MP-urile sunt mincinoase! Eu cu 10.75 (mincinos) l-am bătut cu 3-1 în grupa inferioară la Luncavița - 12.10.2019 pe Domnul Nechifor Constantin cu MP 19.37. Domnul Nechifor Constantin în calitate de aspirant la OPEN, a terminat pe locul 5, plecând din postura de #1 al grupei inferioare și a fost eliminatEu sunt Tipul cu Antispin - https://www.youtube.com/@antispinguy
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
- Dumitru Bogdan, Constanța - Elite.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
senior- 23.dec.2017
- 485
- București
- 58
Likes given: 100Likes received: 263
Cu părere de rău, îmi anunț retragerea, Gavrila Aurel, București, Open. Vă mulțumesc pentru înțelegere. îl salut cu respect pe dl Vlase.
Comentariu
Postat în original de Petru Asmarandei Vezi postAsmarandei Petru mă retrag. MP-urile sunt mincinoase! Eu cu 10.75 (mincinos) l-am bătut cu 3-1 în grupa inferioară la Luncavița - 12.10.2019 pe Domnul Nechifor Constantin cu MP 19.37. Domnul Nechifor Constantin în calitate de aspirant la OPEN, a terminat pe locul 5, plecând din postura de #1 al grupei inferioare și a fost eliminat din grupele inferioare!!!
Eu cred ca MP-urile de acum sunt cat se poate de realistice dupa noua formula de calcul a domnului Apian F.
Cu alte cuvinte, daca participi la cat mai multe concursuri, progresezi si poti obtine rezultate bune iar MP o sa creasca. Daca nu, Viceversa.
Ca si in viata, fiecare dintre noi are exact ceea ce merita, Nimic mai mult, Nimic mai putin!blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
junior- 22.mar.2018
- 120
- București
- 39
Likes given: 11Likes received: 74
Se retrag Constantin Eduard și Constantin MihaelaPaleta este pregatita, turneu este afisat...ce tebuie sa fac?
Tac tac, tac pac setu-i luat, adversarul inversunat.
Waw,deja s-a terminat? Cupa este la locul ei..ori la mine ori la ei
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:09.Procesare...X
Comentariu