Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Eugen si restul sunt niste *rai* ,iti spun eu ca n-ai cum sa inveti tenis de masă din carti sau alte alea....doar teorie....Practica,o inveti jucind cu jucatori consacrati,daca n-ai antrenor.......nu-l cunosc pe Visco et.com,,,,,e problema lor CE FEL DE TENIS au invatat si de unde dar,cind am citit toate mesajele postate aici ma bufnit un ris si credeam ca am innebunit parerea mea este sa-ti cauti un jucator sau,un fost jucator(antrenor nu cred ca-ti permiti) si s-o iei de la 0........BAFTA!
Daca tot esti din Lupeni,de ce nu vii sa-i vezi?!?pe mine ma si m-au impresionat de la inceput,deaia am si ramas aici....mai vorbim peste vreo 2 ani di o sa vezi nume *sonore* din acest orasel.......in ceea ce consta topspinul,n-as vrea sa vorbesc,ca inca n-am dat de el...suntem in cautari....BAFTA!!si inca ceva........gras,negras........am senzatia ca la urmatoarea alegere o sa fie vicepresedinte la fed.,se implica domnule......HAI TOPOLOVENIUL!SORINE capul sus si ai mare incredere..........iti spune un adevarat prieten........
si are si legaturi importante in zona .e greu omu si la propriu si la figuratsi eu cred ca comexim lupeni va ajunge departe cu tenisu de masa
cu dumneavoastra antrenor si el (bursucu) ocupinduse e cam nasol pt zona asta
De ce nu si topspin Ma Long ... topspin Chen Qi ... si mai ales de ce nu si topspin Wang Liqin ... ...
Pentru simplul motiv ca, in general lectiile jucatorilor asiatici sunt in chineza. Japonezii sunt ceva mai "destupati" la minte si mai traduc si in engleza.
Pe mine cel mai mult m-a impresionat, DPDV a detalierii lectiilor pe fiecare tehnica in parte, antrenamentele cu Samsonov. Nu sunt neaparat un fan, dar cum explica "nenea" acela...Jos cu palaria.
Scuze ca am replicat atat de tarziu.
Lemn: Xiom Solo
FH: Joola Rhyzm-P
BH: Joola Maxxx-P
Comentariu