Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Se retrage Gered Ferenc din motive sanatate. Doare genuchi. Se retrage Sz?nt? Lajos tot din motive sanatate. Doare spate pentru Lajos. Imi cer scuze. Succes baietii. Ne intalnim in alte turne. Sa fii sanatosi🙂🙂
Cu părere de rău trebuie sa m-a retrag Ticu Dorin open Bacău (am in continuare o durere de burta și spate)Dacă văd ca pana m?ine îmi trece m-a reînscriu
Cu părere de rău trebuie sa m-a retrag Ticu Dorin open Bacău (am in continuare o durere de burta și spate)Dacă văd ca pana m?ine îmi trece m-a reînscriu
Echipa de le Targu Secuiesc si desigur si Andris sunt prinsi cu pregatirea meselor (le pot duce in sala dupa orele 22:00), am indraznit deci sa copiez din ultima publicare capetele listelor, actualizandu-le cu ultimele 4 retrageri:
Buna seara,
Ma retrag momentan, incert mijlocul de transport.
Sper sa rezolv pana dimineata si sa ma reinscriu.
Mi-ar face placere sa particip la acest turneu.
Docan Cristian-București-Open.
Cu scuzele de rigoare se retrage
Ungureanu Adrian -incepatori- probleme medicale
Intra pe lista principala a Incepatorilor domnisorul Mihalcz. (Am vorbit cu taica-sau si vin.)
Andris a si modificat postul 2 de pe prima pagina.
PS: si la 3 km de noi, la Sanzieni sunt pregatiri intense pentru intalnirea noastra de maine, la atelierul mesterului branzei si casului, Sandor Sterczer:
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu