Postat în original de PaliHR
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Târgu Secuiesc - 19.10.2019.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 19 (0 members and 19 guests)
-
senior
- 30.iun.2009
- 339
- Curtea de Argeș
- 2024
Likes given: 93Likes received: 215
BLADE: PRIMORAC CARBON OFF+
FH: KOKUTAKU BLutenkirsche 868 TENSION SUPER TACKY
BH: Tibhar super defence 40
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Postat în original de remusvasilescu Vezi postNu am nimic personal cu domnul respectiv. Putea fi oricine in locul lui.Nu am o problema cu persoana ci cu regulamentul.
As dori insa sa atrag atentia (poate a suta oara) asupra unui fapt pentru care se plang 99%, dar de ridicat macar un deget nu prea pot mai mult de 1%...
E o problema de 99 ori mai grava decat cea sesizata de Dvs., pe care n-o putem rezolva pana ce credem ca turneele noastre sunt macar cu un milimetru mai mult intalniri prietenesti decat competitii sportive:
Un procent (marunt, adevarat) dintre colegii care apar in centralizatorul facut de Andras in postul 2 de pe prima pagina habar n-au ca sambata 19 octombrie la ora x trebuie sa fie la Targu Secuiesc.
Un procent (mai mare decat la punctul anterior) stiu deja ca nu pot participa sambata la turneu, dar habar n-au ca e o chestie de fatau ca sa-ti anunti retragerea, sau unii stiu ca mai e timp pana vineri seara tarziu...
Si sirul ar putea continua. Personal ma minunez joi-vineri inainte de turneu cand depistez oameni seriosi, cumsecade, organizatori de turneu, manageri de companii sau institutii, etc., care 99% ar trebui sa se retraga, ramanand singur in masina pentru turneu dupa retragerea colegilor de drum, etc. - si cand ii sun / le dau mesaj, primesc un raspuns nevinovat de genul: a, aseara m-am decis ca nu vin..., u, am uitat sa ma retrag..., o, dupa-masa trebuie s-o sun pe sefa daca trebuie sa fim la botez...
Asta e.
Cun spuneam la sfarsit de septembrie, regulile care ne guverneaza (in speta viata de amaturist) sunt oglinda aproape perfecta a cea ce suntem de fapt, ca si grup - pe de alta parte, daca am avea "obrazul" mai putin gros, colegii care voteaza regulamentul ar putea gresi oricat de mult intr-o anume tema (sa zicem speta de fata), noi am putea ramane Oameni unul fata de celalalt.
O saptamana frumoasa!FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Postat în original de PaliHR Vezi postZiceati ca probabil nu va inteleg...
As dori insa sa atrag atentia (poate a suta oara) asupra unui fapt pentru care se plang 99%, dar de ridicat macar un deget nu prea pot mai mult de 1%...
E o problema de 99 ori mai grava decat cea sesizata de Dvs., pe care n-o putem rezolva pana ce credem ca turneele noastre sunt macar cu un milimetru mai mult intalniri prietenesti decat competitii sportive:
Un procent (marunt, adevarat) dintre colegii care apar in centralizatorul facut de Andras in postul 2 de pe prima pagina habar n-au ca sambata 19 octombrie la ora x trebuie sa fie la Targu Secuiesc.
Un procent (mai mare decat la punctul anterior) stiu deja ca nu pot participa sambata la turneu, dar habar n-au ca e o chestie de fatau ca sa-ti anunti retragerea, sau unii stiu ca mai e timp pana vineri seara tarziu...
Si sirul ar putea continua. Personal ma minunez joi-vineri inainte de turneu cand depistez oameni seriosi, cumsecade, organizatori de turneu, manageri de companii sau institutii, etc., care 99% ar trebui sa se retraga, ramanand singur in masina pentru turneu dupa retragerea colegilor de drum, etc. - si cand ii sun / le dau mesaj, primesc un raspuns nevinovat de genul: a, aseara m-am decis ca nu vin..., u, am uitat sa ma retrag..., o, dupa-masa trebuie s-o sun pe sefa daca trebuie sa fim la botez...
Asta e.
Cun spuneam la sfarsit de septembrie, regulile care ne guverneaza (in speta viata de amaturist) sunt oglinda aproape perfecta a cea ce suntem de fapt, ca si grup - pe de alta parte, daca am avea "obrazul" mai putin gros, colegii care voteaza regulamentul ar putea gresi oricat de mult intr-o anume tema (sa zicem speta de fata), noi am putea ramane Oameni unul fata de celalalt.
O saptamana frumoasa!
Doresc sa spun si eu cateve cuvinte..sa nu uitam ca suntem amatori, si majoritatea au servicii si familii..si suntem dependenti de anumite probleme.Participarea la turneele de amatori trebuie sa fie o relaxare si nu un consum de nervi. Ne putem retrage la timp, mai ales ca apar deseori probleme, care sunt mai importante, dar trebuie sa respectam si regulamentul. Nu trebuie sa facem un capat de tara din participarea la un turneu. Cine are mai mult timp sau este mai arzator, sa zicem, poate trece la profesionisti. AMATURUL ramane o asociatie pentru si de amatori...
In final va doresc turnee reusite si jocuri frumoase..zambete si fericire pe chipuri..
Comentariu
Cu parere de rau se retrag ,
Barsa Ioan
Ciubotariu Andrei .
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind TapatalkBLADE:Kreanga Aeros
BH:Tibhar Torpedo
FH: Globe National
Comentariu
senior- 14.feb.2017
- 427
- Targu Neamț
- 54
Likes given: 58Likes received: 138
Din Targu Neamț,
Se retrage de pe lista de așteptare a
categorie avansați
Boboc Cosmin.
Trimis de pe al meu SM-N960F folosind Tapatalk
Comentariu
organizator principal- 26.sep.2015
- 879
- Targu Secuiesc
- 45
Likes given: 182Likes received: 308
Se anuleaza acordarea Wild Cardurilor!!!
In momentul publicarii turneului Wild Cardurile erau rezervate/destinate pentru cazuri speciale.
In principiu pentru aparitia unor persoane doritoare de a juca, care sprijina intr-un fel sau alta organizarea acestui eveniment, dar care nu cunosc regulamentul de inscrieri, deoarece nu fac parte din aceasta comunitate.
Neavand astfel de cazuri, am decis anularea Wild Cardurilor.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Postat în original de CKA Vezi postSe anuleaza acordarea Wild Cardurilor!!!
In momentul publicarii turneului Wild Cardurile erau rezervate/destinate pentru cazuri speciale.
In principiu pentru aparitia unor persoane doritoare de a juca, care sprijina intr-un fel sau alta organizarea acestui eveniment, dar care nu cunosc regulamentul de inscrieri, deoarece nu fac parte din aceasta comunitate.
Neavand astfel de cazuri, am decis anularea Wild Cardurilor.
V-a vrea sa participe si nu s-a inscris,trebuia sa lasi optiunea,dupa parerea mea.
Cu stima.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Din nefericire refacerea dureaza mai mult decat ma asteptam,din acest motiv ma vad nevoit sa ma retrag,in cazul in care voi face deplasarea,voi fi doar spectator.
Antal Denes -BV - Open
Comentariu
Datorita incertitudinii de a prinde un loc se retrage de pe lista de asteptare Farkas Benceblade:timo boll tamca 5000
fh:YASAKA RAKZA 9 MAX
bh:YASAKA RAKZA 9 MAX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:47.Procesare...X
Comentariu