...DOMNULE GIOSAN , observ ca la marea majoritatea a celor care se retrag le oferiti cu nonsalanta R , iar unora unora le transmiteti doar simple multimiri , DUBLA MASURA ? , sau conteaza cu ce culoare e scris numele tau ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Coloana Infinitului", Târgu Jiu - 02.11.2019
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
senior
- 28.mar.2016
- 1003
- București
- 46
Likes given: 243Likes received: 613
Postat în original de sasatl Vezi post...DOMNULE GIOSAN , observ ca la marea majoritatea a celor care se retrag le oferiti cu nonsalanta R , iar unora unora le transmiteti doar simple multimiri , DUBLA MASURA ? , sau conteaza cu ce culoare e scris numele tau ?
Citește niște posturi pe la început și vei afla că este pentru evidență...
Trimis de pe al meu Huawei P30 Pro folosind TapatalkBlade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
Fh: Butterfly Glayzer
Bh: Butterfly Glayzer 09C
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 963
Pentru domnul sasatl acel R nu are nici o valoare decat de a bifa luarea in considerare a postarii. Nu implica vreo penalizare de vreun fel.
In alta ordine de idei indemn la o mobilizare si cei care sunt pe liste sa intrebe in stanga si dreapta daca sunt jucatori care stiu ca nu vor face deplasarea dar nu au anuntat inca. Nu lasati retragerile pe ultima clipa e pacat sa piarda accesul la turneu unii jucatori care isi doresc foarte mult acest lucru si nu vor mai avea timp fizic sa poata face deplasarea la Targu Jiu deoarece altii nu au anuntat in timp util.
P.S. Va rog o ordonare a listelor de inscriere in functie de MP daca se poate. MultumescLemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
...eu inca nu m-am retras din concurs , pentru ca nici nu m- am fost inscris...uite-TE la ultimile retrageri
Comentariu
senior- 28.mar.2016
- 1003
- București
- 46
Likes given: 243Likes received: 613
Postat în original de sasatl Vezi post...eu inca nu m-am retras din concurs , pentru ca nici nu m- am fost inscris...uite-TE la ultimile retrageri
Trimis de pe al meu Huawei P30 Pro folosind TapatalkBlade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
Fh: Butterfly Glayzer
Bh: Butterfly Glayzer 09C
Comentariu
senior- 12.oct.2017
- 278
- Târgoviște
- 64
Likes given: 71Likes received: 316
Felicitari personale pentru Bogdan, Mihai si Laurentiu - cu ei am fost la masa de joc! Felicitari si pentru Gabriel si Andrei care dovedesc ca un avansat bun face cat un openist sau elitist. Pe ei, nu ne lasam!!!Blade Joola Carbon SWE
FH Butterfly Tenergy 05
BH Giant Dragon Talon Special
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de sasatl Vezi post...DOMNULE GIOSAN , observ ca la marea majoritatea a celor care se retrag le oferiti cu nonsalanta R , iar unora unora le transmiteti doar simple multimiri , DUBLA MASURA ? , sau conteaza cu ce culoare e scris numele tau ?
Ca să nu uit pe cine am înscris bifez postarea cu "Mulțumesc". Ca să nu uit pe cine am retras din fișier bifez postarea cu "R".
Cred că la Targu Jiu Dl. Stoicescu Gheorghe mi-a atras atenția (fără să mă acuze de dublă măsură) că am omis să operez o retragere anunțată și bifată cu "R", din urma cu vreo 10 pagini și mi-a indicat și numărul postării ca să o găsesc cu ușurință, motiv pentru care i-am mulțumit.
După cum e posibil ca uneori, din viteză sau neatenție, să apăs Mulțumesc sau Like în loc de R. Nu stau acum să verific unde am comis "L?se-majest?" pentru că ar fi nu mai puțin de 650 de postări de recitit, dar vă asigur că nu a fost ceva intenționat.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
La urmatoarea actualizare,in cazul in care timpul va permite.
Modificati si la prima pagina,pentru avansati ; nr.de mese 20, suplimentate de la16
Nr.locuri 98+ 2
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Postat în original de Bivolaru Stelian Vezi postO intrebare pentru unul din organizatori. Banuiesc ca standurile cu materiale sportive ale sponsorilor vor fi arondate pe sali.
Dat fiind distanta dintre acestea, imi puteti spune ce firma este arondata avansatilor - scoala Voievodul Litovoi - eventual si celelalte arondari?
Multumesc.
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11781
- Timișoara
Likes given: 1461Likes received: 5192
Nu mai dezinformati, daca nu stiti!!! Vor fi toti in sala Polivalenta!
Postat în original de marcelgiosan Vezi postVă reamintim că în "foaierul" Sălii Polivalente vă vor aștepta cu Echipamente firmele distribuitoare de material sportiv:
Dl. Tiberiu Tănase - Viva Sport Shop,
reprezentant Stiga și Yasaka.
-Dl. George Durdun
reprezentant andro Romania
www.pingpongshop.ro
https://facebook.com/pingpongshopromania
comenzi@pingpongshop.ro
0765.777.747Dl. Dumitru Beltechi - Emi TT.
Dna. Irina și Dl. Gelu Popescu - Meister Sport,
reprezentant XIOM, DONIC și NITTAKU.
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Postat în original de &1c Vezi postSe retrage Andone Claudiu elite CugirBlade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
La tricouri se tine cont de marimea fiecaruia, sau se dau la gramada,pt ca acum 3 ani am primit un xxl de am intrat tot in el...Ultima editare de marcelgiosan; 30.oct.2019, 18:16.
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Postat în original de spaller Vezi postLa tricouri se tine cont de marimea fiecaruia, sau se dau la gramada,pt ca acum 3 ani am primit un xxl de am intrat tot in el...Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Postat în original de stefancristian Vezi postSe retrage de la avansati - Tanasov Marius! O seara buna!Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
organizator principal- 20.ian.2009
- 3631
- București, Romania
- 36
Likes given: 318Likes received: 1212
Dragi prieteni,
In primul rand va multumesc si ma inclin ca ne sunteti alaturi inca de la inceput si probabil fara voi atat eu cat si Andro, nu am fi fost unde suntem acum pe plan national.
Felicitari tuturor ce pun umarul sambata de sambata la buna desfasurare a turneelor si nu in ultimul rand felicitari voua fara de care AmaTur nu ar exista.
Premii TF 2019 Targu Jiu oferite de PING PONG SHOP
1x Contract Sponsorizare 2020 Enciu Alexandru
8x Tricou Polo Andro Edison IndoorDRY Oraganizatorilor TF Targu Jiu
38x Tricou Polo Andro Edison IndoorDRY Lideri/Campioni Judeteni Avansati
50x Andro SPEEDBALL 3S*** Mingea oficiala cat. Avansati
Vom fi prezenti la Targu Jiu cu 2 standuri, cu multe oferte, surprize si nu in ultimul rand voie buna!
1.) Sala Sporturilor Targu Jiu - Bd-ul Constantin Brîncuși, nr. 7 - Elite
Durdun George si Mirea George
2.) Sala de sport a Școlii Gimnaziale "Voievod Litovoi" - Str. Calea Severinului, nr. 86 - Avansați
Buta Radu si Buta Alina
Veti avea posibilitatea la ambele standuri sa testati noua fata de paleta Andro RASANTER R53 cat si noile produse Barna Original!
Sa ne revedem sanatosi!
Chapeau!
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Comentariu
organizator local- 08.feb.2015
- 1522
- deva
Likes given: 1327Likes received: 938
Postat în original de Mitar Marius Tiberiu Vezi postHe he ! Va spusei eu sa faceti rocade! Avansatii si incepatorii sunt cita frunza si iarba! Restu detalii! RESPECT!
Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
Comentariu
VALIDARE ÎNSCRIERI
Sâmbătă 08.00-08.45 - Sala Sporturilor;
Sâmbătă 10.00-10.30 - Sălile 2, 3 și 4;
FESTIVITATE DE PREMIERE NAȚIONALĂ:
08.45 - 10.00 - Sala Polivalentă;
Sala Sporturilor este o locatie diferita de Sala Polivalenta?Openul se inscrie la Sala Sporturilor sau la sala de joc ?
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Postat în original de Dondy.tg-jiu Vezi postSe retrage din TG-JIU de la ELITE - DONDERA MARIUSBlade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:14.Procesare...X
Comentariu