Se înscrie Stoica Săndel și Dodu Costică, ambii din Focșani, la avansați.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Coloana Infinitului", Târgu Jiu - 02.11.2019
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
senior
- 02.sep.2014
- 223
- Deva, Romania
- 49
Likes given: 14Likes received: 28
Se retrage MIDVICHI ALEXANDRU din lista de așteptare Avansati
Va doresc numai bine!
Trimis de pe al meu SM-A600FN folosind Tapatalk
Comentariu
Buna dimineata!
Va adresez o intrebare foarte importanta, cel putin pentru mine, insa probabil mai sunt si altii in situatia mea.
Sunt inscris la turneul final la categoria incepatori, Filip Constantin, Sinaia
Am vazut ca s-au actualizat MP-urile jucatorilor in data de 21 octombrie, iar in urma acestei actualizari am ajuns aproape de 10, care este limita categoriei.
Mai sunt inscris la un alt turneu A pe data de 26 octombrie, iar in cazul unui rezultat bun este probabil ca MP-ul meu va trece de 10.
Intrebarea este daca se va mai face o actualizare a MP-urilor si dupa competitiile programate in tara in weekendul acesta (26-27 octombrie), sau actualizarea facuta deja in 21 octombrie este cea in baza careia se fac inscrierile la turneul final ??
Va multumesc anticipat pentru un raspuns in timp util, pentru a sti daca trebuie sa ma retrag de la turneul din 26.oct.
As vrea sa ajung la turneul final, bineinteles...!
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de Constantin Filip Vezi postBuna dimineata!
Va adresez o intrebare foarte importanta, cel putin pentru mine, insa probabil mai sunt si altii in situatia mea.
Sunt inscris la turneul final la categoria incepatori, Filip Constantin, Sinaia
Am vazut ca s-au actualizat MP-urile jucatorilor in data de 21 octombrie, iar in urma acestei actualizari am ajuns aproape de 10, care este limita categoriei.
Mai sunt inscris la un alt turneu A pe data de 26 octombrie, iar in cazul unui rezultat bun este probabil ca MP-ul meu va trece de 10.
Intrebarea este daca se va mai face o actualizare a MP-urilor si dupa competitiile programate in tara in weekendul acesta (26-27 octombrie), sau actualizarea facuta deja in 21 octombrie este cea in baza careia se fac inscrierile la turneul final ??
Va multumesc anticipat pentru un raspuns in timp util, pentru a sti daca trebuie sa ma retrag de la turneul din 26.oct.
As vrea sa ajung la turneul final, bineinteles...!Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Postat în original de marcelgiosan Vezi postNu se mai face nici o actualizare a Clasamentului până la Turneul Campionilor.
Asta inseamna ca indiferent de rezultatul pe care l-as obtine la turneul din 26 octombrie, nici MP-ul nu mi se va mai modifica si va ramane cel actualizat pe 21 octombrie ??
Comentariu
senior- 28.mar.2016
- 1003
- București
- 46
Likes given: 243Likes received: 613
Postat în original de Constantin Filip Vezi postMultumesc pentru raspuns!
Asta inseamna ca indiferent de rezultatul pe care l-as obtine la turneul din 26 octombrie, nici MP-ul nu mi se va mai modifica si va ramane cel actualizat pe 21 octombrie ??
Trimis de pe al meu Huawei P30 Pro folosind TapatalkBlade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
Fh: Butterfly Glayzer
Bh: Butterfly Glayzer 09C
Comentariu
Va salut, cu mult respect.
Cu regret, din pacate, ne retragem...
Alexandra Silveira... Cluj-napoca... "legitimata" la CS Politehnica CLuj, de pe lista de asteptare... open
Maximilian Marchis... Cluj-Napoca..."legitimat" la CS Politehnica Cluj... elite
PS: Le multumesc acelor oameni minunati pe care i-am cunoscut in ultimele luni !
Succes tuturor si multa voie buna!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:08.Procesare...X
Comentariu