Postat în original de marcelgiosan
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Coloana Infinitului", Târgu Jiu - 02.11.2019
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 17 (0 members and 17 guests)
-
senior
- 21.iun.2015
- 1236
- PLOPENI
- 48
Likes given: 5906Likes received: 716
BH: SPINLORD GIPFELSTURM 1.8 mm
Blade: KAZAK
FH: ANDRO RASANTER R47 ULTRAMAX
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Trei din cele patru masini cu mese (14 Luci Bozga + 17 Sorin Botirca + 12 Florin Toma) au ajuns deja la Targu Jiu si sunt descarcate.
Salile Open, Avansati si Incepatori vor fi aranjate incepand cu ora 21.00 cand se termina activitatile sportive programate pentru ziua de azi.
Masina de la Tulcea cu 16 mese va ajunge dupa ora 00.00 iar Sala Sporturilor va fi aranjata maine dimineata de la ora 06.00.
A fost un adevarat tur de forta sa putem acoperi necesarul de 72 de mese pentru acest Turneu al Campionilor in mai putin de 48 de ore.
Va rugam, insa, sa fiti ingaduitori daca numarul mantinelelor va fi mai mic decat cel preconizat initial.
Datorita capacitatilor masinilor nu au incaput toate mantinelele pe care le avea Sorin, de exemplu. Important a fost sa reusim sa acoperim numarul de mese necesare.
Va multumim anticipat pentru intelegere!
...si va asteptam la Sala Sporturilor incepand cu ora 08.00 pentru inscrieri si pentru festivitatea de premiere de la ora 09.00.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2379
- București
- 64
Likes given: 575Likes received: 1297
buna seara domnule giosan si felicitari pentru toata munca depusa.sunt sigur ca totul o sa fie minunat si ca lumea nu o sa il mai acuze pe emi de un puci puturos.pentru cei ce au comentat contra pun o intrebare:taxa pentru medimencatia lui cine o plateste?
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2379
- București
- 64
Likes given: 575Likes received: 1297
Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi postbuna seara domnule giosan si felicitari pentru toata munca depusa.sunt sigur ca totul o sa fie minunat si ca lumea nu o sa il mai acuze pe emi de un puci puturos.pentru cei ce au comentat contra pun o intrebare:taxa pentru medicamentatia lui cine o plateste?
Comentariu
Eu pun o altă intrebare: Oare colegul de la Comănești nu a tratat superficial problema lui de sanatate, și azi nu mai este printre noi? Oare cei care dau cu piatra, nu ar fi ales sănătatea proprie? Sănătatea este mai presus de toate. Sănătate Emi. Cu drag. Un turneu, este doar un turneu. Emi, s-a dedicat pana acum, aproape dincolo de puterile lui. Au disparut toate eforturile lui depuse pana acum? Respect Emi. Sănătate.
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Cu ocazia aniversarii a 9 ani de activitate Viva Sport va recompensa castigatorul categoriei Elite cu un lemn Stiga Dynasty.
Multumim Tiberiu Tanase!
Ultima editare de marcelgiosan; 01.nov.2019, 21:15.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Succes mult la noapte. Apreciem!!!!
Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind TapatalkBlade : Spinlord Ultracarbon Def
FH : Spinlord Degu 2.1 mm
BH : Spinlord Sternenfall OX
Comentariu
organizator tehnic- 22.ian.2009
- 1848
- Bacău
- 61
Likes given: 1382Likes received: 606
Felicitări Marcel și celor care te ajuta la organizarea turneului final. Toată stima și admirația pt munca depusă. Sper ca o sa reusiti sa creați condiții decente pentru desfășurarea competiției.
Comentariu
Eu din păcate ajung m?ine dimneata, fiind distanta aproape, dar anul trecut la Alba Iulia am ajuns de vineri și seara am fost cu câțiva colegi și am ajutat puțin la aranjatul sălii. Așa că dragi colegi care deja sunteți în Targu Jiu, poate va mobilizați și dați o m?nă de ajutor, contează orice muncă, cât de mica ar fi. Seara ușoară și ne vedem dimneata!
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Sala Open
Spatiu de joc: 9 x 6 m.
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind TapatalkBlade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Mult succes organizatorilor,pentru buna desfasurare a tuturor categoriilor,
Participantilor care au reusit sa se califice.
Nu in ultimul rand celor care la ore tarzi vor fi alaturi cu o mana de ajutor.
Bafta multa si cu multe reusite.
Comentariu
organizator principal- 20.ian.2009
- 3632
- București, Romania
- 36
Likes given: 318Likes received: 1212
Premiile sunt pregătite, standurile din sălile Elite si Avansați sunt instalate!
Vă așteptăm să ne călcati pragul!
Sa ne revedem sănătoși!
Alina, Radu și 2x George vă doresc noapte bună!
Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Sala începatori înainte de miezul noptii
Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
With a little help from my friend!
Multumesc frumos pentru ajutor, Bogdan!
Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Multa sanatate dlui Emi! Felicitari organizatorilor si mult succes participantilor!
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
Comentariu
Buna!!Pt campionul judetean Satu Mare,R?kosi Istvan,rog a se inmana codoul reprezentatilor salajeni Petrus Florin sau Husa Gelu!!!Multumesc 🙏Yasaka Sweden Extra - Yasaka Rakza 7 - Yasaka Rakza 7
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:52.Procesare...X
Comentariu