Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Felicitari Sterczer Sandor pentru clasarea pe podium la avansati, nu ne-am incalzit degeaba dupa grupele superioare !! _)
Bravo Ovidiu Botoc pentru ca m-ai invins !
Felicitari organizatorilor amaTur pentru efortul de a gestiona fluent toata masa de jucatori veniti din toata tara !
Dinu Gheorghe multumeste in mod exceptional artizanului care a zamislit placheta jubiliara privind 3oo participari incoronate de stima si pretuirea eforturilor mele pe scena AMATUR ! Este cel mai insemnat trofeu obtinut pana in prezent ! Chapeau !
Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
Felicitari lui Corbu Darius pentru apararea titlului de anul trecut!!!! Pacat ca printre cei o suta de participanti inca mai exista unii cu un caracter josnic si momentul Csaba nu a tras niciun semnal de alarma. (sunt persoane care citesc aceste randuri si pot confirma ce mi s a intamplat). Grupele superioare de trei incurajeaza aceasta practica. Sunt de parere ca un astfel de turneu merita scorere si arbitri. O sa mi spuneti ca acest lucru nu e posibil datorita cheltuielilor. Cred ca cine a dat 50 de ron pentru participarea la un astfel de eveniment ..poate da in plus 20-30 Ron pentru a se simti ,,mai sportiv'' si pentru a evita aceste evenimente nefericite.
Din pacate organizatorii nu s-au ridicat la nivelul turneului si vorbesc doar despre sala la care am participat eu. (spatiul la masa de joc nu a fost mai mare de 35 mp iar de lumina nu are sens sa mai spun nimic ..a fost de a dreptul jenanta).
BLADE: PRIMORAC CARBON OFF+
FH: KOKUTAKU BLutenkirsche 868 TENSION SUPER TACKY
BH: Tibhar super defence 40
Felicitari lui Corbu Darius pentru apararea titlului de anul trecut!!!! Pacat ca printre cei o suta de participanti inca mai exista unii cu un caracter josnic si momentul Csaba nu a tras niciun semnal de alarma. (sunt persoane care citesc aceste randuri si pot confirma ce mi s a intamplat). Grupele superioare de trei incurajeaza aceasta practica. Sunt de parere ca un astfel de turneu merita scorere si arbitri. O sa mi spuneti ca acest lucru nu e posibil datorita cheltuielilor. Cred ca cine a dat 50 de ron pentru participarea la un astfel de eveniment ..poate da in plus 20-30 Ron pentru a se simti ,,mai sportiv'' si pentru a evita aceste evenimente nefericite.
Din pacate organizatorii nu s-au ridicat la nivelul turneului si vorbesc doar despre sala la care am participat eu. (spatiul la masa de joc nu a fost mai mare de 35 mp iar de lumina nu are sens sa mai spun nimic ..a fost de a dreptul jenanta).
Asa e....din pacate, nici apa nu a venit la timp, cel putin la noi la sala..mantinele si lipsa, si cele prezente stricate..mingi , ..etc...imi pare rau sa spun, dar nu se vedea ca e turneu final, nu a fost ca in anii trecuti.., nici mese si tabele de arbitaj..
A fost o sarbatoare a AmaTurului,intr-o atmosfera de sarbatoare,intr-o bijuterie de sala. Felicit pe toti cei implicati in organizarea acestu frumos turneu ! Il felicit pe primarul Romanescu pt implicarea in turneu dar mai ales in viata sportiva a comunitatii !O felicit pe Lorena pt buna gestionare a turneului pt incepatori (la butoane),dar si pentru frumusetea si distinctia ei !Ii felicit pe toti participantii ! Turneul a avut ,firesc,o valoare foarte ridicata.
Am reluat posturile de ieri, căutând rezultatele la eliminatorii elite și chiar nu sunt... Cred că e o scăpare,dar trebuie remediata de către cei de la butoane. Cu mulțumiri...
Am reluat posturile de ieri, căutând rezultatele la eliminatorii elite și chiar nu sunt... Cred că e o scăpare,dar trebuie remediata de către cei de la butoane. Cu mulțumiri...
Cu scuzele de rigoare, se intimpla ca cei 4 de la butoane, din cele 4 sali diferite, sa mai scriem unul peste altul, din dorinta de a tine la curent pe ceilalti amaturisti cu rezultate la cald...
Toată stima pentru prietenii de la Targu Jiu și pentru toți ceilalți care au contribuit la buna desfășurare a turneului. Oameni sufletiști, care au făcut tot ce este posibil să satisfacă toate necesitățile noastre. Mulțumiri și tuturor sponsorilor care au fost alături de noi.
Felicitări câștigătorilor !
Felicitări Deian!!
Toate bune si frumoase dar nu pot sa nu remarc lumina foarte proasta care a fost in sala de la open! Nu este posibil ca pentru evenimentul cel mai așteptat din timpul unui an categoria a doua valorică sa primească sala cu lumina cea mai proastă. Toți concurenții s-au pl?ns de acest aspect însă vad ca nimeni nu a semnalat aici pe forum. Imi pare nespus de rau pentru aceste cuvinte dar sper ca pe viitor sa fie mai mare atentie in alegerea sălilor. Toata lumea stie ca lumina este cea mai importantă. Restul poate sa fie perfect dar daca nu vezi mingea nu mai contează restul condițiilor.
Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
buna ziua tuturor.pentru moment eu vreau sa il il felicit sa sa evidentiez personalitatea prietenului cornel migea de la sibiu care a trecut peste toate momentele neplacute si durerile provocate de accident pentru a onora acest turneu final.tizule esti barbat !
Comentariu