Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Eu anticipez ca vor mai fi retrageri pana maine seara, iar cele 3 mese suplimentare le vom folosi pentru a forma 3 grupe de 7 la una din categorii sau la ambele, una sau doua grupe.
Ce mă ofticați! Aș veni și eu dar după 3 săptăm?ni de participări și turneul final de săptăm?na viitoare chiar voi dormi pe preș dacă forțez nota cu ăsta [emoji16]
Baftă și distracție maximă!
Trimis de pe al meu Huawei P30 Pro folosind Tapatalk
Blade:Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC Fh:Butterfly Glayzer Bh:Butterfly Glayzer 09C
Postat în original de Constantin SursilovVezi post
Ce mă ofticați! Aș veni și eu dar după 3 săptăm?ni de participări și turneul final de săptăm?na viitoare chiar voi dormi pe preș dacă forțez nota cu ăsta [emoji16]
Postat în original de Constantin SursilovVezi post
Constantine, am eu un pres pe care ti-l pot imprumuta. E full option, cu incalzire in 'pardoseala'. Nu-l mai folosesc de cand mi-am achizitionat rulota... Nevestele astea...
Constantine, am eu un pres pe care ti-l pot imprumuta. E full option, cu incalzire in 'pardoseala'. Nu-l mai folosesc de cand mi-am achizitionat rulota... Nevestele astea...
La o adică as putea să dorm și pe preșul lui Istrate.. Că și el e băiat bun, nu se supără! [emoji23]
Blade:Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC Fh:Butterfly Glayzer Bh:Butterfly Glayzer 09C
Comentariu