Postat în original de mandelafree
Vezi post
Stimate domn,
Cu siguranta ca, impreuna cu d-l Sarcani sunteti cei mai in masura sa-l reprezentati pe Csaba, probabil mai bine decat el insusi...
Am intervenit pentru a elimina o greseala care se propaga in pixul multora dintre intervenienti. Penalizarea dictata de Comitetul Director are acoperire regulamentara, chiar primul paragraf, conceput inca de la primele editii enunta principiul de baza al Amaturului: respectarea și încurajarea fair-play-ului participanților! Fara dubii, Comitetul Director are dreptul sa intervina ori de cate ori constata lipsa fair-play-ului. Mai mult, faptul ca multe situatii de blat nu sunt penalizate sunt din cauza aceluiasi paragraf, care acorda credit jucatorului, daca exista 1% probabilitatea de a gresi. De aceasta data, Comitetul Director are dovada tehnica privind non-combatul liderului de clasament, care ar fi normal sa fie si model pentru toti. Nu am pus nici un moment sub semnul intrebarii intentia lui Csaba. Penalizarea mi se pare insa disproportionata, chiar daca am acceptat decizia Comitetului Director. Fiind cel mai vechi coordonator al acestei miscari, mi-am permis sa intervin, pentru a cauta o cale de revenire si de gasire a unei decizii juste.
Un argument puternic pentru contestatia pe care ati formulat-o ar fi insa un raspuns scurt si fara echivoc, cu DA sau NU la o singura intrebare, pe care va rog sa i-o transmiteti:
Domnule Csaba Simon, ati cedat voit cu 3-0 meciul impotriva d-lui Irsai?
Daca veti putea transmite raspunsul aici pe site, voi fi recunoscator.
Postat în original de marcelgiosan
Comentariu