Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

lipici donic formula first

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• lipici donic formula first

Am lipit fetele pe lemn cu lipiciul Donic si cand am luat jos fetele, lipiciul se curata foarte greu de pe fete ( lipici Donic formula first, pe baza de apa ) .
    Care sunt metodele de a se curata mai usor fetele? Ce metode ati folosit voi?

Re: lipici donic formula first

Da cu degetul pe ele,si fetele si lemnul se curata relativ usor. Folosesc formula first de un an juma
    of all the things i lost i miss my mind the most

Comentariu

da mai cata ,dar probabil tu dai bine cu degetul....
      TB SPIRIT
      TGY 05
      TGY 05 FX

Comentariu

Acelasi lipici se curata diferit in functie de fata!!! Mai exact in functie de proprietatile buretelui.Am dezlipit lipiciul de pe fete in 30 de secunde , iar acelasi lipici de pe alt gen de fete in 20 de minute, si cu putin burete ciupit ici colo, deci conteaza fata nu neaparat tehnica!
        Blade-Darker speed 90
        Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
        Bh- Testing

Comentariu

Sau poate trebuie sa schimbi degetul in functie de fata
          TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Postat în original de professional.player
            Am lipit fetele pe lemn cu lipiciul Donic si cand am luat jos fetele, lipiciul se curata foarte greu de pe fete ( lipici Donic formula first, pe baza de apa ) .
            Care sunt metodele de a se curata mai usor fetele? Ce metode ati folosit voi?
            Poate ati facut greseala de a da in straturi mai multe ca la speed-glue. Atunci este absolut firesc sa aveti necazuri cu curatarea fetelor. Lipiciul pe baza de apa se da intr-un singur strat foarte subtire. Se va lua usor daca procedati asa. La inceput am facut si eu greseala asta si am scos fetele de pe paleta cu patentul: bucata cu bucata.
            www.clubarena08.ro

Comentariu

Procesare...
            X