Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Cam ii fortezi mana organizatorului[emoji23][emoji23][emoji23]
Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk
Nici vorba [emoji23]
Incep retragerile [emoji853]
Daca prind loc, joc tenis, daca nu, joc sarba [emoji23].ca de venit tot vin [emoji12].
Cu ceva "combustibil" [emoji12]
Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk
Lemn: E. Lebesson Forehand: Yasaka Rakza X Backhand: Yasaka Rakza X
Oravitenii de la Open ,va rog să-i retrageti de pe lista de așteptare!!Multumesc frumos!!Lungu Marius, Drinceanu Lilian, Murgu Ioan,Vereș Francisc, Ciublea Vichente,Cioveie Bogdan!!
Rugăminte către organizatori : dacă faceți vreo modificare privind sistemul de joc, relativ la jucarea grupelor superioare, va rog sa o anunțați din timp, postând-o aici într-un post distinct, colorat cu rosu, ca să atragă atenția, și nu modificând în anunțul turneului, unde nu se mai uită nimeni după ce s-a înscris. (Din păcate, asa s-a întâmplat la ultimul turneu de la Deva, unde am aflat ca nu se mai joacă grupe superioare, deabia când s-au anunțat eliminatoriile).
La Deva nu s-a schimbat nimic. Asa a fost de la inceput.
Aici la Ilia, vor fi grupe inferioare de 5, 6 din care se califica 4 iar apoi superioare (la incepatori, avansati si open) de 3 din care se califica 2. La elite nu vor fi superioare.
La Deva nu s-a schimbat nimic. Asa a fost de la inceput.
Aici la Ilia, vor fi grupe inferioare de 5, 6 din care se califica 4 iar apoi superioare (la incepatori, avansati si open) de 3 din care se califica 2. La elite nu vor fi superioare.
Poate am avut eu vedenii când am citit anunțul. Dacă e asa, îmi fac,, mea culpa, ''
Comentariu