Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Organizatorii ?ți vor recomanda cel puțin 3 cărări pentru calea de ?ntoarcere [emoji16][emoji16][emoji16]
Pentru amicul meu, cimpanzeul
din care carari, una ti-o voi asigura eu.... cu vin de-al meu.... si, daca vrei, poti merge cu mine la Piatra ... de-acolo vedem noi: ori ne continuam "cararea" (care mi se pare cea mai dreapta), ori mergem la somn... :P
in orice caz, pana la data concursului sper sa reusesc sa pun in opera si ceva pastrama... c-o fi de porc, c-o fi de berbecut, ramane de vazut
pfai! ce rau pica turneul asta... tre` sa fiu cumpatat in sambata respectiva pentru ca duminica tre` sa fiu "apt" pentru turul 2 de alegeri... dar nu-i panica... oricum sunt la "butoane", asa ca pot sa dorm olecuta in timpul zilei
din care carari, una ti-o voi asigura eu.... cu vin de-al meu.... si, daca vrei, poti merge cu mine la Piatra ... de-acolo vedem noi: ori ne continuam "cararea" (care mi se pare cea mai dreapta), ori mergem la somn... :P
in orice caz, pana la data concursului sper sa reusesc sa pun in opera si ceva pastrama... c-o fi de porc, c-o fi de berbecut, ramane de vazut
Bravo Florin prietenul la nevoie (greu) se cunoaște
Piu, piu, piu, să nu uiți șoferul, salteaua și pampersul. La mai multe sticle cu 🍼🍼🍼
Comentariu