Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
butterfly zhaang jike super zlc
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
maestru
- 27.iun.2011
- 1549
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 26Likes received: 65
Puteti sa postati mai multe poze cu lemnul din mai multe unghiuriîși cu ce litera incepe seria?ms!
Trimis de pe al meu SM-J600FN folosind Tapatalktb alc t05/t05 fx
organizator local- 06.mar.2012
- 1548
- Resita
- 51
Likes given: 197Likes received: 74
Dupa poza care este postata lemnul este FAKE!
- - - Updated - - -
Postat în original de Dimeny Sanyi Vezi postBlade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
Postat în original de Dimeny Sanyi Vezi post
asa este ,,, la cum arata este clona toata ziua, sunt multe de spus, seria este de clona, acoclo unde vinde degetul este prea mult la orginal este mai scurt, scrisul,
arata chiar mai bine fata de cel de mai sus ,,, dar tot clona este ....
,,,clona
,,,Original
,,,, clona
a mai adaugat un lemn asemanator scump desi arata bine, nu va pacaliti este o clona
Ultima editare de leo33; 14.nov.2019, 10:05.
Comentariu
senior- 25.aug.2015
- 439
- București
- 61
Likes given: 298Likes received: 114
Trebuie să recunosc faptul că fără voi (Leo și Johnny), mulți ar fi în eroare și ar face achiziții supraevaluate.
Apreciez priceperea voastră și mă bucur că interveniți.
Stima!
Comentariu
Nu imi dau seama chiar 100% dar de la inceput mi s-a parut destul de ciudat lemnul. Oricum, daca baietii spun ca e clona, ii cred.
Propun administratorilor sa faca o baza de date cu astfel de anunturi/vanzatori, iar acestia sa aiba interdicitie de a mai vinde un timp (sa zicem 6 luni, poate mai mult) pe acest forum.
Faptul ca poate vanzatorul nu stie ce vinde este pueril. Inchidem ochii de ani de zile la astfel de tentative iar unii chiar si-au luat tzeapa...Trebuie sa prevenim cumva astfel de tentative. Pana la urma, conform oricaror norme de drept civil si comercial este obligatia celui care vinde, ca inainte de a scoate produsul la vanzare, sa se asigure ca este original si sa ofere astfel o minima garantie cumparatorului iar pretul cerut sa fie unul corect. Daca este clona si se spune asta nu vad o problema, deoarece cel care cumpara stie ce ia. Cei care au astfel de produse contrafacute pe OLX sau pe Publi24 etc...incearca si aici uneori. Nu este ok. Se aduna deja cateva tentative de tzepuire ....care trebuie oprite cumva.Ultima editare de CornelTT; 14.nov.2019, 10:46.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1549
- 38
Postat în original de Johnny Erasure Vezi postDupa poza care este postata lemnul este FAKE!
- - - Updated - - -
Atentie, lemnul este FAKE! Uitati-va la pozitia rombului de pe maner si nu se vede bine dar cred ca incepe cu M (fabricat in 2012) prima litera din serie ceea ce este imposibil la un original. ZJK SZLC a început să fie fabricat din 2013, cu prima litera N.
Comentariu
Este clona, clar si fara echivoc. Niciodata la un original de 1600 lei pastila din maner nu va fi asimetrica, asa cum este la aceasta clona, stramba, nealiniata... De asemenea este si problema cu seria care incepe cu litera M, invocata de Johnny Erasure , si calitatea vopselei de pe lemn, care s-a exfoliat sau a lipsit de la bun inceput...
Comentariu
Am unul nou nout,original cumparat de bty romania,chiar vreau sa-l vând la 1400!!
Sent from my iPhone using TapatalkBLADE:JOOLA KOOL
FH: Acuda Blue P1Turbo
BH:Tenergy 05fx
Comentariu
Postat în original de CornelTT Vezi postNu imi dau seama chiar 100% dar de la inceput mi s-a parut destul de ciudat lemnul. Oricum, daca baietii spun ca e clona, ii cred.
Propun administratorilor sa faca o baza de date cu astfel de anunturi/vanzatori, iar acestia sa aiba interdicitie de a mai vinde un timp (sa zicem 6 luni, poate mai mult) pe acest forum.
Faptul ca poate vanzatorul nu stie ce vinde este pueril. Inchidem ochii de ani de zile la astfel de tentative iar unii chiar si-au luat tzeapa...Trebuie sa prevenim cumva astfel de tentative. Pana la urma, conform oricaror norme de drept civil si comercial este obligatia celui care vinde, ca inainte de a scoate produsul la vanzare, sa se asigure ca este original si sa ofere astfel o minima garantie cumparatorului iar pretul cerut sa fie unul corect. Daca este clona si se spune asta nu vad o problema, deoarece cel care cumpara stie ce ia. Cei care au astfel de produse contrafacute pe OLX sau pe Publi24 etc...incearca si aici uneori. Nu este ok. Se aduna deja cateva tentative de tzepuire ....care trebuie oprite cumva.Kiss
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4647
- Târgoviște, DB
Likes given: 422Likes received: 1326
Exista topic dedicat:
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...seriosi/page35
Referitor la acest anunt, haideti sa lasam inițiatorul sa raspunda, nu a precizat nicaieri ca lemnul este original.
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1549
- 38
Postat în original de Bogdan V Vezi postExista topic dedicat:
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...seriosi/page35
Referitor la acest anunt, haideti sa lasam inițiatorul sa raspunda, nu a precizat nicaieri ca lemnul este original.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:28.Procesare...X
Comentariu