Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Emi, mai sunt ceva șanse de a suplimenta numărul de locuri?
Din pacate Cornele, domnul Pralea este foarte prins cu operatia sotiei dansului si eu trebuie sa ma ocup de aceasta problema ,dar eu sunt atacat vad nonstop de diversi, si timpul mi-l irosesc aparindu-ma si justificandu-ma, nu din plictiseala ci din dispret fata de degenerarea adevarului.Din pacate si timpul meu este rezervat, intre terapie si calculator si incerc sa aleg cu prioritate problemele.Incerc in seara asta sa am o discutie cu Domnul Pralea si daca vom reusii ceva o sa anunt ,daca nu din pacate eu voi fi maine in Serbia si Ungaria si voi reveni doar joi, cand v-a trebui sa ma ocup de transport logistica si supravegherea ei.Acum cred ca veti inelege si mai bine de ce am optat pt o dimensiune asa mica a turneului.
Cazarile in cele doua locatii vor fi transmise in seara asta si camerele ramse liber vor fi inapoiate.
Incaodata fac apel la cei din lista de mai jos sau la cei care i-au inscris, sau la cei care ii cunosc,fiind jucatori noi sa imi confirme ca au inteles regulile de arbiraj si ca ne vor onora cu prezenta.Pana acuma nu m-a contactat nimeni si din cauza invalmaselilor nu as vrea sa ne trezim cu grupe incomplete la turneu si lista de asteptare .
Se retrage de pe lista de asteptare Vitan Florin Calugar Cosmina si Hada Andrrea din Luna Cluj. Sunt jucatori noi si nu cred ca se descurca cu arbitrajul in caz ca prind loc. Multumesc
Comentariu