Postat în original de Zosim1
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Unirii 101", Alba Iulia - 30.11.2019
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 31 (0 members and 31 guests)
-
Înțelept
- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
organizator principal- 17.mar.2012
- 6328
- Victoria
- 50
Likes given: 1849Likes received: 1510
Postat în original de coco68 Vezi postParca era vorba de suplimentarea cu două grupe la open. Sau am înțeles eu greșit? îmi cer scuze dacă este asa.
Cine dracu mo pus sa fac eu asta??????
Mai bine iesea Dancila, eram mai linistit in tari straine.
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4660
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 363
Se retrage Avram Victor de pe lista de asteptareBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
- 6328
- Victoria
- 50
Postat în original de mateidumitru Vezi postȘi care-i adevărul ?... O fi sala mai mare dacat a fost construită ? Nu mai da vina pe metode securiste, când nu ai argumente. Eu mi-am spus părerea în fața tuturor, n-am umblat cu aranjamente, pe la spate, asa că, ar fi bine să-ți mai cenzurezi puțin aprecierile.
Comentariu
Va rog frumos mai pastrati ceva energie din balciul asta si pentru maine, ca vreau sa am ce sa citesc si la cafea dimineața!
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Postat în original de Zosim1 Vezi postAdevarul este ca m-am cam saturat de ipocriti ca matale.Parca este prima data cand se fac turnee in aceste salii Nastase cu tribune si cu 24-25 de mese.Trebuia sa votezi si sa faci loby pt varianta 3 ,eu v-am dat aceasta posibilitate dar majoritatea a decis,de ce ma tot acuzi pe mine, ce aranjamente pe la spate insinuezi.Ca ai dat cu piciorul in masuta mea de arbitraj care costa 350 lei si ai spart-o si nu te-am bagat in comisie la indisciplinar ,sau ce aranjamente vorbesti ????
Comentariu
- 6328
- Victoria
- 50
Rezultatul votului.
164 de participanti cu drept de vot pentru aceasta suplimentare din care 112 de pe liste de participare si 52 de pe listele de asteptare in logica 12-14-14-12.
-nu au votat 50 de participanti astfel. (30%)
-41 din randul celor care au prins loc (80%)
-9 din randul listelor de asteptare (20%)
Si au votat 114 din care (70%)
-71 din randul celor care au prins loc (63%)
-43 din randul listelor de asteptare (37%)
Comentariu
- 6328
- Victoria
- 50
Postat în original de mateidumitru Vezi postEi, vezi ?... La asemenea situații se ajunge când spațiu de joc este limitat. Asa am pățit la Dumbrăvița, când n-am avut loc de masa de arbitraj și m-am lovit de ea.... Asa am pățit și la Oradea, unde mantinelele reduceau substanțial spațiul de joc, încât am ajuns sa calc pe piciorul mantinelei, care a alunecat pe pardoseala, determinându-ma sa cad și sa ma lovesc la genunchi. De aceea încerc sa evit asemenea situații și ?i invit pe toți organizatorii de turnee sa facă la fel, pentru a nu se întâmpla accidente de acest gen.
Comentariu
- 6328
- Victoria
- 50
Postat în original de sevraj Vezi postVa rog frumos mai pastrati ceva energie din balciul asta si pentru maine, ca vreau sa am ce sa citesc si la cafea dimineața!
In rest numai de bine, eu nu mai prea beau cafea, si cand beau fara zahar.
Comentariu
Postat în original de Zosim1 Vezi postCat tine de balci nu pot sa iti dau dreptate,sunt doar puncte de vedere diferite,unele cu ochi albastri altele cu ochelari de cal.
In rest numai de bine, eu nu mai prea beau cafea, si cand beau fara zahar.
Comentariu
Se retrage Lupu Vasile de pe lista de asteptare incepatori
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6731
- București
- 64
Likes given: 248Likes received: 631
Chiar daca s-au propus si votat variante, ma trezesc si au la spartu' targului cu o propunere de studiat:
Grupe inferioare de cate 5, cate 4 calificati la E si O, cate 3 calificati la I si A; grupe superioare la A si I; Pentru cei necalificati se organizeaza un eliminatoriu comun (E+O; A+I), care poate fi punctat cu 1p/v, ca sa aiba si consolarea o motivatie.
- Participa 180 de jucatori (50+50+40+40);
- Se reduce aglomeratia in sala (maxim 120 la ora 15,00-15,30)
- Fiecare jucator joaca mimim 5 jocuri;
- Pauza de masa intre 13,30-15,00 mimim o ora pt. fiecare (decalat, ca sa nu fie aglomeratie la servire, dar cu toti participantii la ora 14,00;
- Fiecare participant joaca in sala maxim 7 ore
- Sala este utilizata optimizat, in fiecare perioada fiind ocupate cam toate mesele;
- Timp de rezerva pentru eventualii intarziati suficient;
- Numarul de mese utilizat = 20 de mese, cu spatiu confortabil, ca in calculul initial;
- Mov - ELite
- Galben - OPEN
- Albastru Avansati
- Verde incepatori
- Portcoaliu consolare dimineata
- Verde inchis - consolare dupa amiaza
NB Varianta de dimineata este valabila si pentru 60+40 jucatori.Ultima editare de Dan2; 28.nov.2019, 10:43.
Comentariu
- 6328
- Victoria
- 50
Postat în original de Dan2 Vezi postChiar daca s-au propus si votat variante, ma trezesc si au la spartu' targului cu o propunere de studiat:
Grupe inferioare de cate 5, cate 4 calificati la E si O, cate 3 calificati la I si A; grupe superioare la A si I; Pentru cei necalificati se organizeaza un eliminatoriu comun (E+O; A+I), care poate fi punctat cu 1p/v, ca sa aiba si consolarea o motivatie.
- Pauza de masa intre 13,30-15,00 mimim o ora pt. fiecare (decalat, ca sa nu fie aglomeratie la servire, dar cu toti participantii la ora 14,00;
- Sala este utilizata optimizat, in fiecare perioada fiind ocupate cam toate mesele;
- Numarul de mese utilizat = 20 de mese, cu spatiu confortabil, ca in calculul initial;
- Mov - ELite
- Galben - OPEN
- Albastru Avansati
- Verde incepatori
TOATE CATEGORIILE PAUZA IN ACELASI TIMP.
Sunt singurele conditii de unde am si plecat.
Multumim de timpul acordat pt desfasurator
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6731
- București
- 64
Likes given: 248Likes received: 631
Postat în original de Dan2 Vezi postChiar daca s-au propus si votat variante, ma trezesc si au la spartu' targului cu o propunere de studiat:
- Mov - ELite
- Galben - OPEN
- Albastru Avansati
- Verde incepatori
NB Varianta de dimineata este valabila si pentru 60+40 jucatori.Postat în original de Zosim1 Vezi postTOATE CATEGORIILE DIMINEATA.
TOATE CATEGORIILE PAUZA IN ACELASI TIMP.
Sunt singurele conditii de unde am si plecat.
Multumim de timpul acordat pt desfasurator
2. Toate categoriile au pauza in acelasi timp.
Cu placere, poate ca o analiza mai aprofundata a schemei va fi de folos in administrarea unui turneu ce se anunta superb.Ultima editare de Dan2; 28.nov.2019, 10:52.
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Postat în original de Zosim1 Vezi postNea TITI mesele de arbitraj de obicei se monteaza in dreptul fileului la circa 1 -1,5 m ,ce cautai matale acolo??? Hai ca iti spun eu dupa ce Doamna Nicoleta a venit si mi-a aratat filmarea .Ai pierdut un punct decisiv pentru acel set si cand ai trecut pe langa masa de arbitraj ai tras un sut de ti-a ramas papucul in interiorul mesei, daca vrei ca argument am si filmarea si masa cu pricina ,cat tine de dimensiunile tarcului sa stii ca la toate competitiile din lume dimensiunile lui sunt limitate si nu reprezinta un obstacol si nici un motiv pt intreruperea punctului.
Comentariu
Se retrage Boeriu Cezara -Elit de pe lista de asteptare. Sinuzita acuta. Succes tuturor participantilor.
Comentariu
A 5-a masa suplimentara se aloca pentru Open, revin ceva mai tarziu cu listele actualizate.
5 grupe Elite
8 Open
7 Avansati
5 Incepatori
-----------------
Emi nu a spus nimic de mesele pentru incalzire/antrenament, deci presupun ca nu vor fiTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Se retrage Purdea Bogdan-Cugir- începători.... și este aceiași persoana pe lista de așteptare avansați
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:36.Procesare...X
Comentariu