Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Mă bucur că avem grupe superioare!!!
Ușor, ușor observ că se merge catre eliminarea lor, intrandu-se direct in eliminatoriu.
Să nu uităm că Amaturul a început și cu grupe superioare!!!
Plus că adresăm rugămintea/provocarea către cei mai buni Avansați să facă pasul la categoria superioară, poate prind loc la A/Î și cei de pe lista de așteptare.
înțeleg că trebuie respectat anunțul turneului,dar dat fiind faptul că o sa fim maxim 12 participanți,nu credeti ca am putea renunța la superioare?Eventual un vot,ar fi perfect.Multumesc
Eu întotdeauna am fost pentru superioare!!! Ăsta ?nseamnă 1-3 meciuri in plus,nu mă grăbesc să ajung acasă ,de asta vin ,ca să joc cât mai multe meciuri raportate la potențialul meu!!! Iar superioarele ofera această posibilitate. In afară de asta ,sunt nostalgic după formatul vechi! Ne grăbim, suntem într-o permanentă alergare ,înțeleg si pct de vedere al organizatorilor .......
înțeleg că trebuie respectat anunțul turneului,dar dat fiind faptul că o sa fim maxim 12 participanți,nu credeti ca am putea renunța la superioare? Eventual, un vot ar fi perfect. Multumesc.
Mariusikă, ai fost la vot duminica trecută? Dacă DA, ai o bilă albă!
Stă scris negru pe alb în regulament că:
Postat în original de Regulamentul AmaTur 2019
Sistemul de joc prezentat inițial în anunțul turneului poate suferi modificări până cel târziu Joi, ora 21.00 (cu 36 de ore înainte de startul turneului).
Deci, cu excepția unei forte majore, sâmbătă nu o să fie nici un fel de vot!
Ai de capul meu......abia de o punem de o grupă!!! Ia să aduc eu ceva la pachet (un vinuț) , doar sărbătorile plutesc in aer. Jocul ca jocul dar âmbrățișarile contează cu adevărat.
Daca tot am făcut Injecții,masaj si ma simnt mai binișor ...se reînscrie Capus Giani
Ghini, ghinișor, nu contează.
"Ghini" ai făcut, că poate se ia și la alții! Văd că Mariusika studiază și el cu interes topicul, poate s-o r?zg?ndit și mnealui ș? ni vizitează m?ini!
Comentariu