Troian nicolae,open
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Top Arena", Topoloveni - 14/15.12.2019
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
Se inscriu: la avansati, Melnerovici Daniel, din Stefanesti Argeș; la incepatori, Ontoiu Catalin, din Pitești.Xiom Ice Cream AZX, Fh si Bh: XIOM omega VII Pro si Europe
Yinhe Galaxy V-14 PRO , Fh si Bh: DHS Gold Arc 8;
DHS Hurricane 301, Fh si Bh: DHS Gold Arc 8.
Comentariu
Vilcu Dragos, București, incepatori
"IAR REZULTATELE DINTRE CEI TREI JUCATORI CALIFICATI DIN ACEEASI GRUPA INFERIOARA SE PREIAU IN GRUPA SUPERIOARA" : bun, asta va reduce numarul de blaturi din inferioare.
dar faza cu calificarea doar a 3 din 5(6) in inferioare va fi destul de dura
Comentariu
senior- 25.aug.2015
- 439
- București
- 61
Likes given: 298Likes received: 115
Bună seara!
Observ că Regulamentul permite ”noutatea” organizatorică din inferioare, însă, după prevederea legată de grupele superioare, desfășurarea acestui turneu nu mai pare conformă..
Puteți, vă rog să explicați această situație?..
Mulțumesc frumos!
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3444
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 34Likes received: 373
Postat în original de vdragos Vezi postVilcu Dragos, București, incepatori
"IAR REZULTATELE DINTRE CEI TREI JUCATORI CALIFICATI DIN ACEEASI GRUPA INFERIOARA SE PREIAU IN GRUPA SUPERIOARA" : bun, asta va reduce numarul de blaturi din inferioare.
dar faza cu calificarea doar a 3 din 5(6) in inferioare va fi destul de dura
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Comentariu
- 3444
- Topoloveni-Argeș
Postat în original de - Marcel - Vezi postBună seara!
Observ că Regulamentul permite ?noutatea? organizatorică din inferioare, însă, după prevederea legată de grupele superioare, desfășurarea acestui turneu nu mai pare conformă..
Puteți, vă rog să explicați această situație?..
Mulțumesc frumos!
Comentariu
senior- 25.aug.2015
- 439
- București
- 61
Likes given: 298Likes received: 115
5. Desfășurarea turneelor
.....
5.1. ..... ;
5.2. Sistemul de joc pentru turneele A si A+
Sistemul de joc este împărțit în 3 faze distincte:
Faza I (de masă): grupe de câte 5, 6 sau 7 participanți, din care se califică în turul II cel puțin jumătate; numărul celor calificați trebuie să permită continuarea turneului fie în grupe de 3, fie în grupe de 4. în cazul turneelor A se acceptă și sistemul de grupe inferioare de 4 jucători, din care se califică toți patru în grupele superioare;
Faza a II-a (superioară): grupe de câte 3 sau 4 participanți, din care se califică în turul III cel puțin jumătate,.....;
Calificarea celor 3 din inferioare este conformă cu prevederea Regulamentului.
Formarea unor grupe superioare de 6 jucători, nu mai pare conformă, pentru că Regulamentul le prevede de 3 sau 4 jucători. Sau, fără superioare.
Cu respect!
Comentariu
Postat în original de Sorin Botirca Vezi postDur inseamna competitiv, in contextul dat. Competitia reală deranjează? Cred ca nu.
si pana acum competitia era "reala" , mai ales cand se intampla sa ai in grupa jucatori tari + vreunul cu MP=0 care bate tot pana in finala.
Comentariu
- 3444
- Topoloveni-Argeș
Postat în original de - Marcel - Vezi post5. Desfășurarea turneelor
.....
5.1. ..... ;
5.2. Sistemul de joc pentru turneele A si A+
Sistemul de joc este împărțit în 3 faze distincte:
Faza I (de masă): grupe de câte 5, 6 sau 7 participanți, din care se califică în turul II cel puțin jumătate; numărul celor calificați trebuie să permită continuarea turneului fie în grupe de 3, fie în grupe de 4. în cazul turneelor A se acceptă și sistemul de grupe inferioare de 4 jucători, din care se califică toți patru în grupele superioare;
Faza a II-a (superioară): grupe de câte 3 sau 4 participanți, din care se califică în turul III cel puțin jumătate,.....;
Calificarea celor 3 din inferioare este conformă cu prevederea Regulamentului.
Formarea unor grupe superioare de 6 jucători, nu mai pare conformă, pentru că Regulamentul le prevede de 3 sau 4 jucători. Sau, fără superioare.
Cu respect!
Comentariu
Postat în original de Sorin Botirca Vezi postDa, ad-literam putem spune ca nu se respecta, dar idee e ca in superioare, un jucator imperecheaza cu trei jucatori din alta grupa, deci tot meciuri intre 4 jucatori am putea spune ca sunt. Ideea de a lua rezultatele meciurilor din inferioare mai departe descurajeaza cedarea intentionata a meciurilor inca din inferioare si intareste competitia. Oricum e un turneu de testare a sistemului, nu e ceva ce se va implementa permanent. Eu am vazut sistemul la CM de handbal feminin si mi se pare ca are aplicabilitate foarte buna si in Amatur. Cu acelasi respect!
Comentariu
senior- 30.iun.2009
- 335
- Curtea de Argeș
- 2024
Likes given: 92Likes received: 213
Buna ziua,
Din Curtea de Argeș la Open: Stan Catalin, Zavricescu George, Nicoara Ovidiu, Chirita Nicolae, Vasilescu Remus.
Tot din Curtea de Argeș la avansati sau la Open in functie de clasamentul de la 02.12.2019 : Stoian Sorin.
Din Curtea de Argeș la avansati: Preda Nicolae.
Din Pitești la Open: Rada FlorinBLADE: PRIMORAC CARBON OFF+
FH: KOKUTAKU BLutenkirsche 868 TENSION SUPER TACKY
BH: Tibhar super defence 40
Comentariu
Se inscriu din Craiova la open Cinca Daniel ,Cretu Marian,Stancalie Doru ,Cioboiu Dan ,Chivu Cornel .Raducan Bogdan la elite
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:16.Procesare...X
Comentariu