Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
întrucât am cele mai frumoase amintiri de la turneul din octombrie, mă înscriu, sper să nu țipe nevasta, că azi e ziua ei și încă nu ?i dau de veste: Aurelian Matea, începători, București
Da, ad-literam putem spune ca nu se respecta, dar idee e ca in superioare, un jucator imperecheaza cu trei jucatori din alta grupa, deci tot meciuri intre 4 jucatori am putea spune ca sunt. Ideea de a lua rezultatele meciurilor din inferioare mai departe descurajeaza cedarea intentionata a meciurilor inca din inferioare si intareste competitia. Oricum e un turneu de testare a sistemului, nu e ceva ce se va implementa permanent. Eu am vazut sistemul la CM de handbal feminin si mi se pare ca are aplicabilitate foarte buna si in Amatur. Cu acelasi respect!
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Marturisesc ca nu am vazut blat in viata mea la incepatori, cel putin nu aici in sud, unde categoria asta este probabil cea mai competitiva si interesanta. La incepatori, cei buni au "batut" tot in inferioare si superioare, nu am vazut niciodata nimic suspect ci doar avansati repetenti, care se duc doua turnee la avansati pentru a "acumula" note proaste si a reveni "acasa", in loc sa lupte sa-si imbunatateasca nivelul la categoria la care au promovat pe merit. Unii chiar au lucrat asiduu la capitolul asta, trebuind sa "traga" luni bune pentru a-si cobori MP-ul si a prinde astfel turnee finale sau A+uri la categoria inferioara, cu largul concurs al amaturului, care au catadicsit sa actualizeze MP-ul dupa zece zile in octombrie, probabil datorita unora care se panicasera ca vor trebui sa blatuiasca toate participarile la noua categorie.
In fine, nu este un topic despre regulamentul Amatur, sper sa iasa bine, desi in octombrie m-am calificat norocos din inferioara (loc 3 din 5 cu o victorie), iar ceea ce a urmat a fost din alt film. Daca liderul de grupa ar fi cedat vreun meci celor doi cu care am iesit la egalitate, nu ar fi dat de mine in optimi si probabil ar fi avut o buna sansa sa fi castigat si turneul.
Ideea poate fi buna pentru cei mai buni din fiecare categorie, dar tinand cont ca dupa inferioare o sa plece jumate acasa - din perspectiva asta nu mi se pare buna
Dl Adi17 fi-ti deasupra rezultatelor,jucați pt plăcerea jocului.Daca sunteți mulțumit de jocu
l prestat nu o sa regretați nicicum aceasta deplasare la Topoloveni.Eu am amintiri neplăcute la concursurile organizate în Brașov.
Cred ca D-nul Pralea va trage "cu ochiul" la noul experiment! în mod sigur dacă spatiul și timpul ne permite va fi o plăcută surpriza aceasta nouă metodă.. și nu în cele din urma, ?i urez mult succes în organizarea și desfășurarea turneului de sâmbătă de la Alba Iulia
Comentariu