Eu personal nu am sintit nicio diferenta, daca se poate ma intereseaza si parerile dumneavoastra! Va multumesc!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Rasina aplicata pe marginea lemnului afecteaza calitatile acestuia?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
simplu , cine cauta gaseste,,,!!! ,,=
este undeva acest subiect aici......... vezi in categoria acesta cauta acest subiect si gasesti cat vrei desprea asa ceva........
maestru- 27.iun.2011
- 1549
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 25Likes received: 65
Da!lemnul devine mult mai rigid si nu mai are simt!nu recomand!se poate pune banda de cant din burete si protejeaza lemnul!eu unul asa procedez!
Trimis de pe al meu SM-J600FN folosind Tapatalktb alc t05/t05 fx
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Likes given: 0Likes received: 2
Parerile sunt impartite, eu personal folosesc tot timpul si nu-mi afecteaza deloc jocul. Ba mai mult teoretic ar trebui sa fie atenuate vibratiile si centrul de greutate al lemnului sa se mute mai spre varf facandu-l mai rapid putin si mai mult efect la topspin(teoretic) dar practic n-am simtit nici o diferenta la joc. Pentru mine diferenta e ca atunci cand l-am scapat in masa s-a crapat un pic stratul de epoxy si lemnul mi-a ramas intact. Cred ca totul e psihologic, daca iti creaza o stare de neliniste acele grame in plus atunci nu folosi. PS: eu am protejat cantul lemnului cu epoxy si in 2 ani mi s-a rupt lemnul de la maner asa ca l-am protejat degeaba )
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:51.Procesare...X
Comentariu