Postat în original de Bogdan V
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Unirii", București - 25/26.01.2020
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Postat în original de Dan Cinca Vezi postEu cred ca organizatorii trebuie sa respecte mai mult jucatorii.Este posibil ca in viitor sa ne organizam mai bine -noi jucatorii- si sa nu participam la astfel de organizatori .Atunci vom vedea daca de la 60 de locuri preconizate reusiti sa strangeti jucatori pt eliminarea grupelor SUPERIOARE.
Comentariu
"Mea culpa" Domn' Visan!
Liber la sanctiuni! "Legi" d-astea, tip "smog" londonez, ma surprind in permanenta. Erau oare in vigoare si in trecut? Pentru ca, avem ceva precedente pentru asemenea situatii. A se vedea modificarea in timpul anului competional 2019 cu privire la punctare. Nu mai intru in amanunte. Si nimeni nu a avut bunul simt sa zica : Vina mea!
Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk"Be your self, everyone is already taken"- Oscar Wilde
Comentariu
senior- 21.iun.2015
- 1229
- PLOPENI
- 48
Likes given: 5888Likes received: 706
Postat în original de Dantim Vezi postPe mine nu ma mai uimeste nimic,nu mai scrie Dane ca ajungi ori banat ori suspendat un an de zile ca la DumbravitaBH: SPINLORD GIPFELSTURM 1.8 mm
Blade: KAZAK
FH: ANDRO RASANTER R47 ULTRAMAX
Comentariu
Dureros este faptul ca, desi sunt constient ca am aprobarea mutuala a multor jucatori, majoritatea prefera sa taca! Bravo lor! Ma retrag, in semn de protest fata de articolul 5.2 din regulament si fata de lipsa de atitudine a participantilor la acest concurs! Sa le fie asensiunea usoara!
Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk"Be your self, everyone is already taken"- Oscar Wilde
Comentariu
Se retrage Staicu Vasile, Constanța. Succes tuturor!
Trimis de pe al meu Redmi Note 5 folosind Tapatalk
Comentariu
senior- 19.nov.2017
- 925
- Borsec Harghita
- 56
Likes given: 279Likes received: 463
Tarziu am vazut ca nu sunt grupe superioare...scuze ...deci se retrag din competitie Boariu T. Danut si Suciu Andrei din Borsec. Avem aproape 1000 km dus intors 2 nopti de cazare si...putine meciuri. Un turneu reusit va dorim!
Comentariu
junior- 01.oct.2018
- 102
- Mioveni / Argeș
- 1024
Likes given: 23Likes received: 30
Bună seara!
Din aceleași motive de organizare deficitară se retrage și Daniel SIMA / Hobby / Mioveni
Aprecieri domnilor care au punctat aceste carențe!
Toate cele bune!
Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk
Comentariu
junior- 01.oct.2018
- 102
- Mioveni / Argeș
- 1024
Likes given: 23Likes received: 30
Bună seara!
Din aceleași motive de organizare deficitară se retrage și Daniel SIMA / Hobby / Mioveni
Aprecieri domnilor care au punctat aceste carențe!
Toate cele bune!
Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk
Comentariu
Postat în original de Dantim Vezi postPe mine nu ma mai uimeste nimic,nu mai scrie Dane ca ajungi ori banat ori suspendat un an de zile ca la Dumbravita
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6328
- Victoria
- 50
Likes given: 1846Likes received: 1510
Postat în original de Johnny Plaiasu Vezi postDe ce să - l suspende? Are dreptate! Modifici, dar nu anunțul turneului ci numărul de locuri... Așa, omul își face rezervare și se trezește că vine la București, joacă 4 meciuri, nu se califică și-l costă câteva sute de lei...
Comentariu
Coordonator Onorific- 24.nov.2016
- 672
- Lucieni Db
- 56
Likes given: 591Likes received: 713
Postat în original de TopTenisArena Vezi postDatorita numarului foarte mare de participanti inscrisi deja, peste 300, suntem nevoiti sa renuntam la grupele superioare, pt toate cele 4 categorii, astfel incat numarul participantilor sa fie cat mai mare iar turneul sa se poata termina intr-un interval orar decent.
Se modifica sistemul de joc, astfel:
- Se joacă în sistemul cel mai bun din 5 seturi (3/5);
- Grupe inferioare de câte 5/6 jucători ? se califică primii 4;
- Capi de serie grupe inferioare ? conform MP;
- Fara grupe superioare!!!!!
- Tablou eliminatoriu de 16,32,64;
- Ordine favoriți eliminatorii ? conform număr de ordine grupe inferioare.
- Tabloul eliminatoriu se generază automat;
Categoriile Avansati si Hobby vor incepe la ora 15.30!!!
- Elite ? maxim 72 participanți; Duminica, 26 Ianuarie, 09.00 ? 16.00.
- Open ? maxim 96 participanți; Sambata, 25 Ianuarie, 09.00 ? 16.00.
- Avansați ? maxim 96 participanți; Sambata, 25 Ianuarie, 15.30 ? 22.30.
- Hobby ? maxim 96 participanți; Duminica, 26 Ianuarie, 15.30 ? 22.30.
Comentariu
senior- 20.iun.2013
- 583
- Brăila, Romania
Likes given: 264Likes received: 286
Nu este normal să schimbi sistemul de joc,după anunțarea turneului.E lipsa de respect fata de jucători. Se retrage,?n semn de protest, Panait Adrian, Brăila, avansați.
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
Comentariu
senior- 03.ian.2012
- 340
- București
- 60
Likes given: 186Likes received: 305
2 (două) constatări evidente:
a) Un segment important al competitorilor din AMATUR își exprimă indignarea față de schimbarea sistemului de joc după anunțarea turneului;
b) Organizatorul turmeului NU a avut (încă) o reacție care să dezamorseze valul de nemulțumiri.
în semn de solidaritate cu acel segment al competitorilor nemulțumiți, își anunță retragerea jucătorul
Băluță Silviu, din București (categoria avansați).
Comentariu
Salut
Ionut Burlacel Elite
Mersiwww.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1774
- București
- 72
Likes given: 709Likes received: 1317
Se retrage Dinu Gheorghe - București - avansati. Succes tuturor !Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
Comentariu
organizator principal- 15.oct.2016
- 1326
- Târgoviște
Likes given: 1321Likes received: 1669
Hmmm...,numita " CUPA UNIRII", creează, cel puțin din ultimile postări citite, nemulțumiri, zic și eu, îndreptățite într-o anumită masură, fără a ne raporta neapărat la litera Regulamentului, din partea jucătorilor. Fără a căuta să imprim un sens peiorativ, credeți că redenumirea ?n" CUPA RĂZG?NDIRII", ar mai putea îndrepta ceva? [emoji16]
Trimis de pe al meu SNE-LX1 folosind Tapatalk
Comentariu
senior- 05.mar.2014
- 457
- București/Targu-Jiu
Likes given: 819Likes received: 240
Se retrage Bogdan Ileanu, Avanszati de la cupa Uimirii. Spor la joc/jocuriLemn dă Cireș supranumit și Fix-caria
FH Cauciuc natural de la Danubiana
BH Camera de bicicleta de la Luduș
Comentariu
senior- 25.aug.2015
- 439
- București
- 61
Likes given: 298Likes received: 114
Acum realizez că și la Giurgiu, sâmbăta trecută, s-a jucat fără superioare.. M-am g?ndit dacă să mă supăr, să mă retrag, sau să particip.. Am ales ultima variantă, pentru că, de altfel, la multe alte turnee au lipsit superioarele și n-a fost mare bai!..
Să lăsăm supărările și ne bucurăm de tenis.
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4645
- Târgoviște, DB
Likes given: 420Likes received: 1326
Postat în original de - Marcel - Vezi postAcum realizez că și la Giurgiu, sâmbăta trecută, s-a jucat fără superioare.. M-am g?ndit dacă să mă supăr, să mă retrag, sau să particip.. Am ales ultima variantă, pentru că, de altfel, la multe alte turnee au lipsit superioarele și n-a fost mare bai!..
Să lăsăm supărările și ne bucurăm de tenis.
Aici, la TTA, este alta poveste....
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:51.Procesare...X
Comentariu