Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"Cupa CSM", Slobozia - 08/09.02.2020

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 27 (0 members and 27 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Ieri am jucat grupa inferioara in sala de antrenament a domnului Vlase. Toti cei cinci jucatori din grupa am apreciat conditiile foarte bune. Personal acestea mi s-au parut peste cele din sala mare datorita spatiului de joc foarte extins care a facut ca in 4 meciuri sa aud un singur STOP. Domnul Vlase si-a facut drum pe la noi din jumatate in jumatate de ora si nu ne-a lipsit nimic.

Cat priveste repartizarea grupelor, am aruncat o privire asupra acesteia si in mare s-a respectat regula sarpelui, insa au existat si un numar mare de permutari pentru a evita in masura posibilitatilor ca doi jucatori din aceeasi localitate sa se afle in aceeasi grupa.
    Nu vad un impediment ca au fost si grupe de 4. Cei in aceasta situatie au beneficiat de numarul minim de jocuri garantat de organizatori prin calificarea celor patru in grupele superioare.

E pacat sa se umbreasca eforturile organizatorilor de la Slobozia, cel putin ieri totul a fost foarte bine. Banuiesc ca si azi a fost la fel. Daca au existat totusi probleme sau neclaritati era bine sa se lamureasca situatia la fata locului. Sunt sigur ca s-ar fi oferit explicatiile necesare.
    Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
    FH: Butterfly Dignics 05
    BH: Tibhar Grass D.TecS

Comentariu

• Felicitari Dinu Adrian! Felicitari organizatorilor! Un turneu reușit!

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
      Blade:Butterfly Innerforce ZLC
      FH: Donic Bluefire JP 01 max
      BH:Yasaka Rakza X max

Comentariu

• Intotdeauna mi-a facut placere sa vin la Slobozia sa particip la turnee, chiar daca al meu cap era in alta parte (dl. Vlase stie despre ce vorbesc). Felicitari celor care s-au implicat si se implica in continuare in organizarea acestui turneu, in Slobozia! In masura posibilitatilor voi reveni cu mare placere!

Comentariu

• De prin sală adunate!

Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37

Comentariu

• Portrete

Comentariu

• Festivitate de premiere Hobby

Comentariu

• Festivitate de premiere Avansați

Comentariu

• Festivitate de premiere Open

Comentariu

• Festivitate de premiere Open

Comentariu

• Fotografia de grup - Avansati

Comentariu

• Salutare tuturor!
                        A fost primul meu turneu la Slobozia în 12 ani de Amatur și, foarte probabil, nu va fi ultimul. Organizarea a fost la cote ?nalte, domnii Vlase, Giosan și Enciu având grijă ca toți participanții să se simtă bine la Slobozia.
                        Aș vrea să-mi cer scuze pentru un gest de frustrare pe care l-am făcut în meciul cu domnul Dragu Fănel (am aruncat paleta în mantinelă). A fost o partidă foarte intensă, cu multe răsturnări de situație: am avut 10-9 în primul set – l-am pierdut, am avut 9-5 în setul 3 – l-am pierdut, la 9-7 pentru adversar în setul 4 am primit un net că nu a mai sărit mingea de pe masă, la toate astea adăug?ndu-se și un ”chole” strigat de adversar, într-un moment decisiv, pe greșeala mea. Nu caut să-mi motivez gestul, e prima dată, în 12 ani, când mi se întâmplă așa ceva, de aceea am simțit nevoia să-mi cer scuze public adversarului meu, Dragu Fănel, d-nului Enciu Alexandru care urmărea partida și-l susținea pe adversarul meu cât și d-nului Moise Viorel care juca la o masă alăturată.
                        ?n rest, toul a fost la superlativ.
                        Mulțumesc Slobozia!
                        Blade: Nittaku Acoustic;
                        FH: Butterfly Tenergy 05;
                        BH: Victas Stiff.

Comentariu

• Am sesizat ieri niște erori în Clasamentul de la Avansați, erori pe care le-am rezolvat manual, clasamentul de la Avansați fiind afișat acum corect.
                          Se pare că acelasi tip de eroare apare si in Clasamentele celorlalte categorii, Clasamente pe care o sa incerc sa le corectez in cursul zilei de azi.
                          Cand termin le voi afisa pe toate, intr-un post nou, pentru conformitate.

Comentariu

• As vrea si eu sa il felicit pe domnul Vlase si toata echipa de organizare. Facand abstractie de rezultat si privind obiectiv, a fost un turneu la superlativ, incepand cu temperatura(am si uitat ce frig era afara), promptitudinea de incepere, timpii de asteptare, lumina foarte buna(am jucat multe meciuri in colt, unde de obicei lumina e mai slaba, si chiar si acolo era f buna), si terminand cu covrigeii si turta dulce pe care le-am apreciat foarte mult
                            Multumim si la mai multe!
                            Blade: Viscaria
                            FH: Tenergy05
                            BH: Tenergy05

Comentariu

• FELICITARI Laurentiu

Trimis de pe al meu SM-J330FN folosind Tapatalk

Comentariu

• Postat în original de Dantim Vezi post
                                Fain turneul
                                Profund... foarte profund !
                                Dan mereu mi-au placut recenziile tale pline de substanta si atitudine...

Comentariu

• Felicitari Dle Vlase ! Ramanem profund indatorati pt ce faceti in miscarea Amatur ! Au fost conditii de exceptie de organizare si joc, o grija de-a dreptul parinteasca in atitudinea Dvs. fata de toti cei care copilaresc inca , alaturi de masa de ping-pong. Multumim, batrane-domn !
                                  Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
                                  FH : Donic Blue Star A 2
                                  BH : Dermaterialspezialist Kamikaze

Comentariu

• Vreau sa felicit organizatorii pentru cum au reușit sa gestioneze turneul intr-o ambianta plăcută, prietenoasa și primitoare. Am avut plăcerea de al cunoaște pe inimosului VLASE care a făcut posibil desfășurarea acestui turneu și sa ajungem și noi in Slobozia.
                                    Multumiri din partea Arădenilor și Marțienilor Dl. VLASE

Comentariu

• Organizare impecabila, felicitări Marcel, Gică și celor implicați în desfășurarea acestui A+.
                                      Căldură și culmea... fără pic de condens, mantinele la greu încât "am uitat de cuv?ntul STOP", lumina a fost f bună ca de altfel întreaga admosfera.
                                      Totusi la sf?rșit am de adăugat ceva ce am repetat mereu:
                                      -La superioare de 3 nu am auzit pe nimeni sa trecem pe foaie punctaverajul la seturi, noroc ca nu au ieșit probleme!
                                      -Calitatea și profesionalismul unor jucători de categorie"grea" care au pătruns în categ Elite în ultima vreme cred ca face obiectul unui studiu mai amplu în echilibrarea valorilor la aceasta categorie nu de alta dar unul ca Enciu sau Roman(care nici ei nu sunt amatori dar au o varstă...) vor fi "istorie" în scurt timp. Uitați-vă în primii 16 în clasamentul final și doar Eu și Retegan suntem amatori ajung?nd acolo și cu putina sansa, restul sunt foști și actuali jucători profesioniști!
                                      Spunea mai sus D-nul Mandelafree ca Ciobi a avut o revenire mai ceva decât Sharapova după suspendare!!! Sharapova a întrat direct în cursa în marile circuite cu primele jucătoare ale lumii!!! Ea nu și-a arătat "mușchii" cu debutante!!!!

Comentariu

• meteahna pur "regatenesca" eu si ceilalti..........modestia ne pune coarne !

Comentariu

• lemn : butterfly harimoto innerforce super alc
                                          fh dignics 09
                                          bh tibhar grass dtecs

Comentariu

• E păcat ca nu ai înțeles nimic din "viata prin care ai trecut" și nici de la prietenii care te-au respectat, te-au ajutat și stimat și pe care acum ii hulesti. Ramai tu "dăsteptul lumii" cu frustrările tale

Comentariu

• Postat în original de marcelgiosan Vezi post
                                              Am sesizat ieri niște erori în Clasamentul de la Avansați, erori pe care le-am rezolvat manual, clasamentul de la Avansați fiind afișat acum corect.
                                              Se pare că acelasi tip de eroare apare si in Clasamentele celorlalte categorii, Clasamente pe care o sa incerc sa le corectez in cursul zilei de azi.
                                              Cand termin le voi afisa pe toate, intr-un post nou, pentru conformitate.
                                              Cu ajutorul lui Florin am înțeles de ce credeam că fișierul dă rateuri la postarea clasamentului.
                                              Jucătorii care s-au calificat din grupele de patru în superioare cu 0v și au înregistrat și în superioare 0v, erau automat trecuți pe ultima poziție din clasament cu 0v în grupele inferioare.
                                              Am discutat acest aspect cu colegii din CD și suntem de părere că trebuie făcută totuși o diferență în cazul jucătorilor menționați mai sus, pe de o parte față de jucătorii cu 0v necalificați, pe de altă parte față de jucătorii calificați cu 1v și care obțin 0v în grupele superioare.
                                              Astfel în Clasament v-a mai apărea un grup de jucători cu mențiune 0v gr.sup./0v gr. inf.

Ca să fiu mai clar înțeles o să iau un exemplu concret, cu rugămintea adresată jucătorului vizat să nu se supere că folosesc exemplul său în acest demers.
                                              Cristi Cionoiu a avut ghinionul să fie într-o grupă de 5 din care au lipsit 2 jucători: Popa Alexandru Iulian și Badulescu Teodor (care au fost penalizati cu 3 p, Popa Alexandru Iulian fiind singurul jucător din AmaTur suspendat de 2 ori pentru neseriozitatea cu care tratează înscrierile/retragerile de la turneele AmaTur).
                                              ?n situații de genul acesta, jucătorilor absenți nu li se trec rezultate de 0-3 din oficiu, ci rubricile rămân goale, iar ei nu apar în clasamentul final, evit?nd astfel "reglarea" artificială a Mp-ului în scopul jonglării între categorii. Și e foarte ușor de observat cine trebuie penalizat cu 3 p pentru absență nemotivată.
                                              Dacă cei doi ar fi fost prezenți la Slobozia, probabil (cu aproximație de 99%) Cristi s-ar fi calificat din inferioare de pe locul 3 cu 2v, sau în cel mai defavorabil caz de pe 4 cu 1v, iar la finalul concursului ar fi fost pe locul 45-38 în loc să fie "aruncat" cu două poziții mai jos, pe locul 49-57.
                                              Cristi a fost defavorizat de absența colegilor de grupă inferioară, nu numai la numărul de meciuri jucate ci și la numărul de puncte obținute.
                                              Urmarea analizei acestor aspecte a fost ca în aceste cazuri speciale în care un jucător se califică dintr-o grupă inferioară incompletă cu 0v, iar în grupele superioare are tot 0v, în clasamentul turneului el să fie plasat deasupra jucătorilor necalificați din grupele inferioare și sub jucătorii cu 0v din grupele superioare.

Clasamentele corectate în postul următor!

Comentariu

• Clasament Elite

1. Simon Csaba - Targu Mureș
                                                2. Durdun George - București
                                                3 -- 4
                                                Fratila Robert - Baicoi
                                                Stanciu Alin - Călărași
                                                5 -- 8
                                                Enciu Alexandru - Slobozia
                                                Stanciu Silviu - Călărași
                                                Costache Claudiu - Călărași
                                                Roman Iulian - Brașov
                                                9 -- 16
                                                Buzatu Vasile - Buftea
                                                Gogu Gabriel - Cluj Napoca
                                                Toma Florin - Pitești
                                                Macovei Liviu - Brașov
                                                Corcoz Costin - Focșani
                                                Retegan Cosmin - Plopeni
                                                Calin Mihai - Barlad
                                                Mutrescu Eugen - Timișoara
                                                17 -- 32
                                                Caminschi Mihai - Constanța
                                                Constantin Teodor - București
                                                Dinca Dorinel - Călărași
                                                Macarenco Andrei - București
                                                Dinca Alexandru - Călărași
                                                Neculai Alexandru - Tulcea
                                                Dumitru Gheorghe - București
                                                Mitrea Silviu - Navodari
                                                Govoreanu Florin - Cisnadie
                                                Faur Laurentiu - Călărași
                                                Ion Marius - Brăila
                                                Nicolaiciuc Ovidiu Sebastian - Iași
                                                Stefan Patrick - Brașov
                                                Taranu Nicusor - Tulcea
                                                Nitu Victor - Slobozia
                                                Welker Ivan - Sfantu Gheorghe
                                                33 -- 34 1v gr.sup.
                                                Pizlaru Ionel - Focșani
                                                Filip Gabriel - București
                                                35 -- 46 0v gr.sup.
                                                Dinca Daniel - București
                                                Dumitru Bogdan - Constanța
                                                Daneliuc Gabi - Selimbar
                                                Radu Daniel - București
                                                Zarinschi Catalin - Galați
                                                Orha Andrei - Targu Mureș
                                                Toma Iulian - Brăila
                                                Dumitrescu Cornel - București
                                                Lazaroiu Adrian - Targoviște
                                                Firica Lucian - Constanța
                                                Rojnita Sebastian - Bacău
                                                Curut Gabriel - Timișoara
                                                47 -- 48 0v gr.sup./0v gr.inf.
                                                Cionoiu Cristian - București
                                                Nicolae Alyn - București
                                                49 -- 50 1v gr.inf.
                                                Corbu Mihai Cosmin - Pitești
                                                Braniste George - Bacău
                                                51 -- 57 0v gr.inf.
                                                Grigore Alexandru - Campina
                                                Manea Mihaita - Tulcea
                                                Mitzea Alexandru - Sibiu
                                                Kaposta Victor - Arad
                                                Ticu Dorin - Bacău
                                                Ursulescu Ioan - Bacău
                                                Fotia Iulian - Bacău
                                                Clasament Hobby

1. Carciag Adrian - Slobozia
                                                2. Dimache Marian - Brăila
                                                3 -- 4
                                                Ghita Dobre - Ograda
                                                Botea Mihai - Brăila
                                                5 -- 8
                                                Staicu Vasile - Constanța
                                                Ianculovici Svetozar - București
                                                Pascu Gabriel - Brăila
                                                Ivanciu Mihai - Călărași
                                                9 -- 16
                                                Moraru Marius - București
                                                Mihailescu Antonel - Slobozia
                                                Cornea Marian - Constanța
                                                Geanta Mihai - Slobozia
                                                Haralambescu Andrei - București
                                                Iordan Andrei - Tulcea
                                                Plesoianu Stefan - Constanța
                                                Enache Puiu Adrian - Ploiești
                                                17 -- 32
                                                Arama Gicu - Brăila
                                                Gheorghe Viorel - Faurei
                                                Enache Adrian - Tulcea
                                                Rosoga Ana - Constanța
                                                Stanila Eugen - Faurei
                                                Hodivoianu Marius - București
                                                Irimia Silviu Marius - Cernavoda
                                                Necsoiu Georgiana - Targoviște
                                                Moise Viorel - Brăila
                                                Toader Petru - București
                                                Dumitru George - Slobozia
                                                Serban Adi Iulian - Ramnicu Sarat
                                                Bolozan Laurentiu - Brăila
                                                Orban Marius - Lugoj
                                                Stan Constantin - Slobozia
                                                Vaireanu Danut Ionel - București
                                                33 -- 34 1v gr.sup.
                                                Mihai Gabriel - Galați
                                                Ionescu Daniel - București
                                                35 -- 48 0v gr.sup.
                                                Lungu Mihai - Targoviște
                                                Morun Marian - Brăila
                                                Suciu Dragos - Constanța
                                                Tonciu Costin - București
                                                Uzoma Ogbonna - București
                                                Galca Cristian - Iași
                                                Vlase Nicolae - Slobozia
                                                Dragomir Florin Adrian - București
                                                Becleanu Octavian - București
                                                Daineanu Paul - Constanța
                                                Stepanov Petre - Tulcea
                                                Dumitru Florin - Slobozia
                                                Dragu Eduard Andrei - Slobozia
                                                Rausche Valentin - Tulcea
                                                49 -- 2v gr.inf.
                                                Toma Florin - Slobozia
                                                50 -- 51 1v gr.inf.
                                                Badescu Andrei - București
                                                Soarice Danut - Faurei
                                                52 -- 60 0v gr.inf.
                                                Serbanovici Milen - Macin
                                                Stoian Sebastian - Slobozia
                                                Urdes Florentina Ruxandra - Tulcea
                                                Popa Silviu - Slobozia
                                                Popa Florin - Slobozia
                                                Stoicescu Gheorghe - Iedera
                                                Grigore Madalin - Cocorastii Mislii
                                                Stratulat Gheorghe - Constanța
                                                Gologan Sorin Gabriel - Faurei
                                                Clasament Open

1. Micuda Mihai - București
                                                2. Craciunica Gabriel - Călărași
                                                3 -- 4
                                                Dumbrava Daniel - Focșani
                                                Catana Claudiu - București
                                                5 -- 8
                                                Spoiala Cristinel - Focșani
                                                Ciortescu Cristi - Iași
                                                Pantelimon Andi - București
                                                Stancescu Sebastian - Ploiești
                                                9 -- 16
                                                Panaitescu Stefan - Izvoarele
                                                Evtei Vasile - Tulcea
                                                Bocaniala Norocel - București
                                                Gavrila Aurel - București
                                                Solcan Florin - Constanța
                                                Dumitru Florin - Arad
                                                Baiburi Levent - Tulcea
                                                Istrate Cristian - București
                                                17 -- 32
                                                Sorescu Mircea - Paulesti
                                                Ivan Sorin Ioan - Targoviște
                                                Darmaz Ion - Targoviște
                                                Popescu Apreotesei Mihai - Straoane
                                                Samoila Ion - Babadag
                                                Dumbrava Doru - București
                                                Vasile Marius - Călărași
                                                Mandru Ionel - Călărași
                                                Darjan Daniel - Brașov
                                                Dragan Petru Ioan - Iași
                                                Mihaila Nicolae - Breaza
                                                Orac Teodor - Slobozia
                                                Stolearenco Igor - Galați
                                                Trocaru Remus - Tulcea
                                                Capus Giani - Galați
                                                Balan Ionel - Călărași
                                                33 -- 60
                                                Jurescu Sorin - Timișoara
                                                Stoian Sorin - Curtea de Argeș
                                                Turcu Viorel - Piatra Neamț
                                                Iordache Eugen - Brăila
                                                Plaiasu Ion - Plopeni
                                                Rasnoveanu Daniel - București
                                                Boroleanu Robert - București
                                                Luca Octavian - Tulcea
                                                Baceanu Constantin - Buzău
                                                Avram Nicolae - Nedelea
                                                Zavricescu George - Curtea de Argeș
                                                Lovin Eusebiu - Comănești
                                                Vasilescu Remus - Curtea de Argeș
                                                Sarbu Dan - Ploiești
                                                Craciun David Mihai - București
                                                Dumitru Traian - București
                                                Nicula Florin - Constanța
                                                Padurariu Costel - Brașov
                                                Visan Bogdan - Targoviște
                                                Balaban Catalin - București
                                                Pralea Marius Dan - Botoșani
                                                Fratea Aurel - Constanța
                                                Lacatis Ghita - Arad
                                                Tuta Radu Ionut - Pitești
                                                Gaitan Tiberiu - Brăila
                                                Peiu Cosmin - Babadag
                                                Petrov Dan - București
                                                Botezatu Onelus - Galați
                                                61 -- 66 1v gr.sup.
                                                Munteanu Octavian - Tecuci
                                                Leolea Andrei - Constanța
                                                Corneanu Sorin - Botoșani
                                                Hancig Mircea - Timișoara
                                                Ionascu Gabriel - București
                                                Ilie Octavel - Brăila
                                                67 -- 89 0v gr.sup.
                                                Gheorghe Nicolae - București
                                                Zainescu Corneliu - Galați
                                                Marian Bogdan - Ploiești
                                                Gheorghe Nicu - Drobeta Tr Severin
                                                Trandafir Vasile - Targu Mureș
                                                Ivan Valentin - Campina
                                                Gherasim Iulian - Tulcea
                                                Ciurusnuc Costel - Galați
                                                Ghizdavescu Adrian - Navodari
                                                Stan Catalin - Curtea de Argeș
                                                Barca George - Pitești
                                                Cucu Cristin - Targoviște
                                                Dumitrescu Dan - Piatra Neamț
                                                Valcea Daniel - Pitești
                                                Alexandru Marius - București
                                                Todi Dumitru - Slobozia
                                                Bivolaru Stelian - Targoviște
                                                Bozosan Petre - Sibiu
                                                Babus Liviu - Ploiești
                                                Bejan Alexandru - Tecuci
                                                Ene Florin - Ploiești
                                                Guluta Florin - București
                                                Constantin Cristina - București
                                                90 -- 0v gr.sup./0v gr.inf.
                                                Stanciu Stelian - Călărași
                                                91 -- 95 1v gr.inf.
                                                Presura Eugen - Slobozia
                                                Raportaru Viorel - București
                                                Cecan Vasile - Timișoara
                                                Dospinescu George - Sibiu
                                                Sursilov Constantin - București
                                                96 -- 109 0v gr.inf.
                                                Chirita Nicolae - Curtea de Argeș
                                                Veres Adrian - Timișoara
                                                Jaouir Khaled - București
                                                Lazar Ion - București
                                                Nicola Marian - Constanța
                                                Sandu Andrei - Sibiu
                                                Ion Radu - Slobozia
                                                Botoc Ovidiu - Paulesti
                                                Docan Cristian - București
                                                Voinescu Ecaterina - București
                                                Radu Constantin - Sibiu
                                                Bujoi Emanuel - Brăila
                                                Tolontan Ionut - Navodari
                                                Lambru Iustinian - Ploiești
                                                Clasament Avansați

1. Dramba Daniel Dumitru - București
                                                2. Codreanu Laurentiu - Buzău
                                                3 -- 4
                                                Dinu Adrian - Darmanesti
                                                Budescu Marian - Galați
                                                5 -- 8
                                                Trif Florin - Cocorastii Mislii
                                                Dragu Fanel - Slobozia
                                                Cristofor Razvan - Moinesti
                                                Costache Laurentiu - Buzău
                                                9 -- 16
                                                Dontu Ionut - Călărași
                                                Coclea Ionel - Brăila
                                                Zaharia Puiu - București
                                                Mocanu Georgian - Filipestii de Targ
                                                Popescu Radu - Arad
                                                Orban Alexandru - Lugoj
                                                Tataru Tiberiu - Targu Jiu
                                                Popescu Eugen - București
                                                17 -- 32
                                                Serban Leonard - București
                                                Zbant Mihai - Tulcea
                                                Gheorghita Vasile - Buzău
                                                Tudor Emil - București
                                                Balaj Roland - Arad
                                                Tobosaru Gheorghe - Brașov
                                                Dinu Gheorghe - București
                                                Isar Stefanel - Sfantu Gheorghe
                                                Podlovschi Bogdan - București
                                                Mihu Florin - Pitești
                                                Pancrat Cristian - Tulcea
                                                Bivolaru Marius - Ploiești
                                                Tanasov Marius - București
                                                Baluta Silviu - București
                                                Durac Viorel - Constanța
                                                Vasilescu Emil - Călărași
                                                33 -- 60
                                                Vestineanu Ionut - Slobozia
                                                Bedo Jozsef - Suseni
                                                Grumeza Lucian - București
                                                Timofei Valentin - Tulcea
                                                Moca Vasile - București
                                                Bucur Mario - București
                                                Sterczer Sandor - Sanzieni
                                                Visan Victor - Slobozia
                                                Boboc Viorel - Slobozia
                                                Baltatu Eduard Laurentiu - Pitești
                                                Ghiurutan Razvan - București
                                                Vlasceanu Valentin - Darmanesti
                                                Baicu Claudiu - București
                                                Heja Zoltan - Ditrau
                                                Dragos Marian - București
                                                Subtirelu Marius - Onesti
                                                Gheorghe Daniel - Brăila
                                                Rusea Ionut - Breaza
                                                Baciu Stefan - Mioveni
                                                Acriva Marian - Mizil
                                                Baltatu Marius - Pitești
                                                Lazar Dumitru - Mizil
                                                Hulpan Cristian - Galați
                                                Ileanu Bogdan - București
                                                Stirbu Daniel - Brăila
                                                Trandafir Catalin - Slobozia
                                                Curelea Petre - Lehliu Gara
                                                Constantin Eduard - București
                                                61 -- 65 1v gr.sup.
                                                Nechifor Constantin - Navodari
                                                Rusea Gheorghe - Breaza
                                                Gherman Romulus - Arad
                                                Oancea Vasile - Buzău
                                                Mocanu Luca - Filipestii de Targ
                                                66 -- 87 0v gr.sup.
                                                Bodeanu Dan - București
                                                Nitu Serban - Paulesti
                                                Loghin Florin - Brașov
                                                Mitar Marius Tiberiu - Sannicolau Mare
                                                Lorincz Zoltan - Miercurea Ciuc
                                                Simion Silviu - Cocorastii Mislii
                                                Chiscan Bogdan - Arad
                                                Mihaila George - București
                                                Ceobotaru Daniel - Galați
                                                Dimache Maria - Brăila
                                                Dumitru George - Targoviște
                                                Cotet Nicolae - Brăila
                                                Stoian Nicolae - Brăila
                                                Panait Constantin - Mizil
                                                Manole Dan - Brăila
                                                Maftei Catalin Doru - Comănești
                                                Sarcani Andrei - Targu Mureș
                                                Croitoru Alexandru - Iași
                                                Mardale Radu - Galați
                                                Bistreanu Armand - București
                                                Sirbu Ion - București
                                                Ghitu Liviu - Onesti
                                                88 -- 90 0v gr.sup./0v gr.inf.
                                                Giosan Marcel - Galați
                                                Bran Florin - Tulcea
                                                Constantin Mihaela - București
                                                91 -- 105 0v gr.inf.
                                                Panait Adrian - Brăila
                                                Comsa George Alexandru - Tulcea
                                                Avramescu Bogdan - București
                                                Nitu Florin - Slobozia
                                                Marinescu Nelu - Targoviște
                                                Pavel Nicolae - Brăila
                                                Serban Nicolae - Slobozia
                                                Sandu Adrian - Călărași
                                                Asmarandei Petru - Constanța
                                                Darie Gabriel - Comănești
                                                Popa Vicentiu - București
                                                Popa Sandu - Slobozia
                                                Dicu Razvan - Galați
                                                Ionita Adrian - Brașov
                                                Sezciuc Codrin - Slobozia

Comentariu

• Bună dimineața! Cred că fair-play ar fi fost dacă se departajau locurile 88-105 astfel „0v gr. sup./ 0v gr. inf./ 0 seturi gr. sup. și gr. inf.„. Felicitări, Drâmbă Daniel Dumitru (Forza Milan) și Budescu Marian (cu drag, Alibec)!
                                                  DONIC Waldner Senso Carbon
                                                  fețe FH - DONIC Acuda Blue P1
                                                  BH - DONIC Acuda Blue P2

Comentariu

• Cei care au 1v sau 0v in inferioare nu sunt afectați de poziția celorlalți , primesc același nr. de pct., iar cei care sunt trecuți in superioare fără victorie, așa cum spune si Marcel, nu sunt afectați de absența unora care uită să se retragă.
                                                    Partea asta cu setaverajul in clasament este mai complicată, vedem!
                                                    Hobby: Motoare si ski !
                                                    http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

Comentariu

Procesare...
                                                    X