La Gligor Paul ma asteptam sa ajute , asa este firea lui saritor , dar ma surprins Popescu Radu, domnu Herteg puteti sa-i ?nm?nati o diplomă de excelență, merita pe deplin, jos palaria
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Memorial Emil Prokopecz", Arad - 25.01.2020
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 25.mar.2013
- 873
- Oravita
- 50
Likes given: 449Likes received: 314
Apoi sa spun si eu ceva!!Multumim Arad,jos palaria,papa bun organizare buna ,fara timpi morti,Pitzi a fost pe faza..si Bogdan!!Apoi mai am ceva de spus..Socializarea a fost la ea acasa!!Prieteni dragi din Timișoara, Arad ,si nu in ultimul rand pentru prietenul meu din Zalău, Petrus,si colegii lui..a si sa nu-l uit pe nenea Curpas(si trupa faina,Oradeana,Ati,,Sorin,Cristi..pe cei care vam uitat, sa ma scuzati)oa ,si a lui palinca din Bihor care nea tinut de cald pe drum
Comentariu
organizator local- 25.mar.2013
- 873
- Oravita
- 50
Likes given: 449Likes received: 314
Apoi sa spun si eu ceva!!Multumim Arad,jos palaria,papa bun organizare buna ,fara timpi morti,Pitzi a fost pe faza..si Bogdan!!Apoi mai am ceva de spus..Socializarea a fost la ea acasa!!Prieteni dragi din Timișoara, Arad ,si nu in ultimul rand pentru prietenul meu din Zalău, Petrus,si colegii lui..a si sa nu-l uit pe nenea Curpas(si trupa faina,Oradeana,Ati,,Sorin,Cristi..pe cei care vam uitat, sa ma scuzati.. ,si a lui palinca din Bihor care nea tinut de cald pe drum
Comentariu
Salutare lume buna!
Acesta a fost intradevar un turneu bun din toate punctele de vedere. Doresc sa felicit echipa de organizare si in mod deosebit pe Fekete Istvan pentru felul cum a gestionat intraga desfasurare a evenimentului.
Gustul bun cu care am ramas in urma acestui eveniment nu a fost numai de la mancarea gustoasta ci si de la relationarea jucatorilor atat la masa cat si pe margine precum si respectul aratat fata de tenisul de masa.
Nu am putut sa nu remarc nucleul verde care ne-a 'invadat' in sala --> Martienii Vinerenii Arad <--. Am un profund respect pentru cum ati reusiti sa mobilizati atatia sportivi sub acelasi nume pentru acest sport minunat. Felicitari!
La mai multe evenimente de acest gen.
Sa ne vedem cu paleta la masa!
Numa' bine!
Neag Ioan
Comentariu
organizator tehnic- 30.mar.2019
- 1066
- Arad
Likes given: 1101Likes received: 1103
Postat în original de Pitzi Vezi postFelicitari invingatorilor si tuturor participantilor1
Multumesc mult lui Popescu Radu si Gligor Paul care m-au ajutat mult in distribuirea fluenta a mecuirilor eliminatorii pe mese.
Multumesc de asemena lui Roman Bogdan pentru implicarea in buna desfasurare a turneului.Postat în original de roman bogdan Vezi postLa Gligor Paul ma asteptam sa ajute , asa este firea lui saritor , dar ma surprins Popescu Radu, domnu Herteg puteti sa-i ?nm?nati o diplomă de excelență, merita pe deplin, jos palaria
In final, doresc sa multumesc domnilor: Fekete Istvan, Bogdan Roman, Dodean Cristian, Ghita Lacatis, Doru Neamț, datorita acestor oameni minunati avem aceste turnee Amatur la noi acasa, in Arad.Ultima editare de Popescu Radu; 26.ian.2020, 12:41.
Comentariu
Bravo organizatorilor.va felicit pt tot turneul de ieri.sunteti oameni faini.salut toți Marțienii,și nu numai.
Felicitări tuturor participanților!
Numai bine😉
Comentariu
As dori o simpla explicație, de ce eu am fost penalizat cu N-3 puncte și cei doi de la posturile 194 și 195 cu R2-2 puncte???
Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6328
- Victoria
- 50
Likes given: 1849Likes received: 1510
Postat în original de Harry Vezi postAs dori o simpla explicație, de ce eu am fost penalizat cu N-3 puncte și cei doi de la posturile 194 și 195 cu R2-2 puncte???
Dar in 2 cuvinte, retragerile dupa termen incepand cu Joi ora 21.00 si pana Vineri ora 21.00 se numesc R2 si se penalizeaza cu 2 puncte si cele de dupa Vineri ora 21.00 se numesc Nemotivate si se penalizeaza cu N=3 pct.
Tu te-ai retras dupa ora 21.00
Comentariu
Postat în original de Zosim1 Vezi postSimplu. Citeste Adenda 2 din Regulamentul 2020 si se specifica foarte clar modificarile aduse.
Dar in 2 cuvinte, retragerile dupa termen incepand cu Joi ora 21.00 si pana Vineri ora 21.00 se numesc R2 si se penalizeaza cu 2 puncte si cele de dupa Vineri ora 21.00 se numesc Nemotivate si se penalizeaza cu N=3 pct.
Tu te-ai retras dupa ora 21.00
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:53.Procesare...X
Comentariu